Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Alimente care te protejează cel mai bine împotriva cancerului, infecțiilor și altor boli

Alimente care te protejează cel mai bine împotriva cancerului, infecțiilor și altor boli


Publicat în: 2021-02-03
Nu există un aliment pe care să îl consumi în cantitate mare și care să te protejeze 100% împotriva cancerului. Cu toate astea, studiile arată că o dietă variată, bazată pe legume, fructe, cereale și proteine de origine vegetală (fasole, linte, năut, ciuperci) te poate ajuta să-ți scazi riscul de multe tipuri de cancer. În studiile de laborator, multe vitamine, minerale și fitonutrienți și-au demonstrat efectele reale anti cancer. Iată câteva alimente, foarte la îndemână, pe care să le consumi și care au beneficii demonstrate științific în lupta anti cancer.

Merele

Merele conțin fibre și polifenoli care împreună cu bacteriile din intestin creează un climat care poate ajuta la scăderea riscului de cancer. Studiile pe diverse eșantioane de populație au legat merele de scăderea riscului de cancer de sân, ceea ce este o veste extraordinară. Nu degeaba vechiul proverb spunea că un măr pe zi ține doctorul departe. Merele sunt o sursă extraordinară de nutrienți ușor de absorbit iar protecția față de cancer le face și mai apetisante.

Morcovii

Morcovii conțin o mulțime de nutrienți precum vitamina A, vitamina K , antioxidanți și mult beta caroten, responsabil pentru frumoasa culoare portocalie. Beta carotenul are un rol important atât în susținerea și întărirea sistemului imunitar, cât și în scăderea anumitor tipuri de cancer. 8 studii au legat beta carotenul de scăderea riscului de cancer de sân, cancer de prostată și chiar cu o scădere de 26% a riscului de cancer de stomac. Un suc de mere și morcovi e o combinație absolut delicioasă și 100% sănătoasă mai ales iarna.

Peștele gras

Peștele gras, inclusiv somonul, macroul și hamsiile este foarte bogat în nutrienți precum vitamina B, potasiu și acizi grași esențiali omega 3. Un studiu a arătat că persoanele care aveau o dietă bogată în pește gras aveau un risc de cancer colorectal cu 53% mai mic față de cei care nu consumau pește proaspăt în mod regulat. Un alt studiu a demonstrat că un consum regulat de ulei de pește la vârste înaintate reduce semnificativ riscul de cancer de prostată. Consumul regulat de ulei de pește, de cel puțin 4 ori pe săptămână, reduce semnificativ riscul de cancer de colon, arată un alt studiu.

Nucile

Banalele nuci pe care le cunoaștem cu toții și pe care le folosim de multe ori doar în cozonac, au fost studiate intens pentru proprietățile lor de reducere a riscului de cancer de sân. Nucile conțin pedunculagin, o substanță care odată metabolizată de organismul uman, se leagă de receptorii de estrogen și în acest mod poate scădea riscul de cancer de sân. Nucile trebuie consumate des, proaspete dar și în combinații, și nu ar trebui să lipsească din dieta zilnică a tuturor femeilor.

Alimente care cresc riscul de cancer

Legătura dintre anumite alimente și riscul crescut de cancer a fost stabilită pe parcursul a multor studii și încă nu este 100% clară. Cu toate acestea, este unanim acceptat că multe tipuri de carne procesată cum ar fi salamurile, crenvurștii, șunca, hamburgerii, carnea grasă, carnea din hot dog și altele, au un rol semnificativ în slăbirea sistemului imunitar, instalarea unei stări de inflamație generalizate și creșterea riscului de cancer de colon și alte tipuri. Băuturile carbogazoase cu mult zahăr, dulciurile, alimentele procesate duc la obezitate, iar obezitatea crește rapid riscul de cancer.

Ciupercile medicinale - alimente minune

Te-ai gândit vreodată să-ți pui ciuperci în cafea? Probabil că nu deși multă lume o face. Ciupercile medicinale se consumă sub formă de pudră și se pot presăra peste salate, supe, practic peste orice fel de mâncare. Pe lângă un plus de gust, astfel de ciuperci cum ar fi reiki, shiitake, cordyceps, coadă de curcan, ciuperca chaga și multe altele, au un rol extrem de important în întărirea sistemului imunitar, creșterea rezistenței la infecții, sănătate mintală, somn odihnitor, claritate în gândire și mai ales scăderea riscului de cancer. Studiile se concentrează din ce în ce mai mult pe miraculoasele ciuperci medicinale folosite pentru o sănătate de fier, energie și mai ales protecție împotriva cancerului.

CancerEx – capsula ta de sănătate!

S-ar putea ca gustul de ciuperci concentrate în cafea sau salată să nu te încânte și oricum o tocăniță de ciuperci nu te ajută prea mult. Așa că îți recomandăm un concentrat de ciupercă shiitake pe care să îl folosești zilnic, simplu și eficient și care te ajută să ai beneficii extraordinare: rezistență la infecții, sistem imunitar puternic, luptă împotriva cancerului, energie și sănătate. CancerEx este un supliment alimentar recomandat de medicii din întreaga lume atât pacienților bolnavi de cancer, pe care îi ajută să se recupereze mai repede, cât și bolnavilor cronici de hepatită, diabet sau alte boli cronice. CancerEx poate fi însă folosit de oricine dorește să se protejeze de infecții, cancer și alte boli și să-și mențină sănătatea la cote înalte. CancerEx este un plus de sănătate într-o capsulă!