Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Depresia și stresul pot scădea libidoul - cum să treceți prin asta împreună

Depresia și stresul pot scădea libidoul - cum să treceți prin asta împreună


Publicat în: 2021-02-23
Femeile sunt mai predispuse să treacă prin perioade depresive decât bărbații. De-a lungul vieții, femeile trec prin episoade de schimbări hormonale complexe care le pot dezechilibra emoțional și fizic. Perioada după naștere și alăptarea, tranziția către menopauză sau perioadele grele și stresante pot fi cauzele pentru care partenera ta este deprimată. Iar unul dintre simptome este scăderea libidoului, lipsa chefului de sex și chiar a masturbării. Ce poți să faci ca să fii alături de ea și să înviați și flacăra pasiunii fără să o forțezi?

Ei acordă-i timp, ție acordă-ți masturbare

Este important să discutați despre perioada prin care ea trece. Fie că este vorba de menopauză, naștere sau alte motive. Arătându-i că ești acolo pentru ea și că o înțelegi, îi va crește încrederea în tine. Și ce este mai minunat într-un cuplu decât încrederea unul în altul? Încredere care eventual se va vedea și în pat.

Cu cât înțelegi mai bine că scăderea libidoului este un simptom prin care ea va trece o perioadă, cu atât va fi mai bine pentru amândoi. Cheful de sex îi va reveni treptat, iar până atunci tot ce poți face este să te satisfaci singur. Este important și pentru tine să îți menții un sistem sanguin activ în penis, așa că fă-ți de cap. Dar ai grijă să o anunți și pe ea ca să nu se simtă exclusă, să nu simtă că tu faci un compromis foarte mare. Este important să știe că nu o faci din vina ei, ci pentru că este sănătos pentru tine să te masturbezi mai des.

Cumpără-i cărți erotice

Chiar dacă încă se confruntă cu o perioadă în care nu are chef de sex și are un libido general scăzut, poți să îndrăznești să îi cumperi o carte erotică sau chiar mai multe. Dacă îi place să citească, acesta va fi un cadou perfect să îi stârnească fanteziile sexuale și gândurile erotice. Poate nu îi va activa libidoul, dar cu siguranță o va încălzi un pic. O astfel de carte o poate folosi pentru masturbare, pentru a-și îmbogăți imaginația. Știm deja că filmele porno nu excită în mod special femeile, dar cu siguranță poveștile erotice, da. Sunt multe recomandări de cărți erotice pe diverse bloguri. Caută și dă-i comandă măcar de una.

Ieșiri în natură, plimbări și călătorii

Plimbările dese, cheia marilor succese. Da! Ieșitul din casă, plimbările prin parc, excursiile de o zi, mersul pe jos și chiar o călătorie mai lungă îi va îmbunătăți starea de spirit, dar și forma fizică. În perioadele depresive este recomandat să se facă mișcare și să se iasă din casă zilnic. Dacă nu are chef de o excursie de o zi la pădure, atunci măcar propune-i o plimbare în cel mai apropiat parc. Natura și aerul curat îi va schimba starea emoțională și vă va ajuta pe amândoi să vă mențineți fizic. Atât libidoul ei, cât și al tău vor fi îmbunătățite prin mișcare și plimbări!

Clitorin - tratament pentru poftă de sex

O alimentație bună ajută menținerea unui corp echilibrat în perioadele deprimate. Dar din când în când este bine să variezi moderat cu dulciuri, fructe exotice și suplimente alimentare. Clitorin este unul dintre suplimentele alimentare care a demonstrat rezultate minunate pentru creșterea libidoului la femei. Majoritatea femeilor au început să simtă din nou un apetit sexual crescut, să se excite și să aibă gânduri erotice. Clitorin este un tratament pe o perioadă de 2-3 luni, care dacă este respectat, va avea rezultate fantastice.

Vorbește cu partenera ta despre Clitorin și propune-i să încerce acest tratament. Nu are efecte secundare și îi va îmbunătăți atât starea fizică, cât și mentală. După o lună de tratament cu Clitorin va simți o intensificare a plăcerii sexuale și i se va accelera excitația până la orgasm.