Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cele mai bune 4 poziții de sex dacă ai penisul mic

Cele mai bune 4 poziții de sex dacă ai penisul mic


Publicat în: 2021-03-23
Potrivit unui studiu din 2015, lungimea medie a unui penis este de 13 cm. În cazul în care penisul tău nu ajunge la această lungime, atunci te afli statistic pe partea mai mică decât media. Pentru majoritatea oamenilor, nu este o problemă. De fapt, studiile au arătat că femeilor nu le pasă atât de mult de dimensiunea penisului. Știi vorba aia? Nu contează mărimea valului, ci mișcarea oceanului. Și dacă știi cele mai bune poziții sexuale, cu siguranță partenera nu va avea ce să-ți reproșeze. Cu toate acestea, dacă ai un penis mai mic decât media, s-ar putea să te simți în continuare nesigur. Unii bărbați fac greșeala de a se compara cu cei din filmele porno. Dar, din nou, îți aduc aminte că femeile își doresc un bărbat bun la pat, nu cu un penis imens. Mai mult, dacă știi cum să îl folosești, poți să-ți folosești penisul mic în avantajul tău. Dacă se întâmplă să fii puțin mai bine dotat, iată câteva poziții sexuale cu care să o cucerești pe iubita ta.

Față în față

Această poziție este excelentă pentru bărbații cu un penis mic, deoarece este mai puțin despre penetrare „înăuntru și în afară”, și mai mult despre „mișcare”. De asemenea, vă puteți săruta, te poți juca cu sfârcurile parteneri, vă puteți mângâia unul pe altul. Toate acestea produc o plăcere foarte mare.

Poziția T

Pentru această poziție, trebuie să fiți în pat sau pe o canapea. Tu stai întins și rezemat pe coate dedesubt. Ea stă deasupra cu picioarele pe lângă tine și rezemată în brațe pentru a se menține deasupra. În timpul penetrării, este bine să vă ascultați ritmul și să vi-l sincronizați. Această poziție permită atât penetrarea profundă, de care cei cu penisul mic au nevoie, cât și accesul ușor pentru stimularea clitorisului cu mâna. Vaginul are mai puține terminații nervoase decât clitorisul, care este stimulat doar intermitent în cele mai multe poziții sexuale.

De aceea, pozițiile care permit stimularea clitorisului și penetrarea vaginală profundă sunt ideale pentru persoanele cu penis mic.

Din picioare

De asemenea, cunoscut sub numele de bicicletă, această poziție îți permite o penetrare incredibil de profundă. Stai la marginea unui pat sau a unui birou în timp ce partenera ta se întinde pe spate și își ridică picioarele la piept. Genunchii ei sunt îndoiți de parcă ar face un exercițiu de „ciclism”. De acolo, apucă-o de glezne și penetreaz-o. Aceasta este o altă poziție care permite atât penetrarea profundă, cât și stimularea manuală a clitorisului.

Poziția stâlpului

Așează-te pe pat, pe spate, cu partenera ta peste tine, cu spatele la tine. Dar să aibă picioarele orientate fie spre dreapta, fie spre stânga, cu un picior de-al tău între picioarele ei. Această poziție îi va face ca șoldurile să îi stea mai jos, decât dacă ar fi avut picioarele orientate în față. Acest lucru o să-ți ofere penetrarea suplimentară pe care o cauți. Poți folosi mâinile pentru a-i ridica șoldurile în sus și în jos sau, dacă te așezi suficient de jos, își poate folosi picioarele pentru a împinge podeaua pentru a crea impuls.

Sex Power pentru energie și erecții tari

Capsula Sex Power este alături de tine chiar și în această problemă. Făcută 100% din ingrediente naturale, Sex Power îți va oferi o erecție fermă care destinde penisul până la dimensiuni maxime și care durează mult timp. Într-atât de mult timp încât să încercați toate pozițiile recomandate în articol. Vei avea o poftă semnificativ crescută de sex, sensibilitate îmbunătățită la excitație, control mai bun asupra ejaculării și te va ajuta să o aduci pe partenera ta la orgasm.