Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum luptăm cu cancerul fără medicamente? Cum ne creștem calitatea vieții?

Cum luptăm cu cancerul fără medicamente? Cum ne creștem calitatea vieții?


Publicat în: 2021-09-17
Absolut totul este realizabil, atâta timp cât ne bucurăm de un corp sănătos. Sănătatea fizică și psihică sunt legate între ele, astfel, în acest articol, vom discuta despre cum să nu neglijezi vreuna dintre acestea și cum poți spori imunitatea organismului tău, precum și să ameliorezi sau să previi cancerul. Sperăm că recomandările de mai jos îți vor fi de mare folos și vei începe să îndrăgești stilul de viață antioxidant, cât mai rapid posibil, ca să te bucuri de îmbunătățirea calității vieții.

Scăderea imunității și modul de creștere a acesteia

Sistemul imunitar semnalează atunci când simte o scădere. Care sunt simptomele?

- slăbiciune;
- răceli frecvente;
- stare de rău;
- oboseală;
- performanță scăzută;
- tulburări ale somnului.

Pentru a-ți îmbunătăți starea de bine și starea corpului, este necesar să crești imunitatea în toate manifestările sale. Toți factorii care influențează constau din mai multe grupuri:

1.Regim alimentar dezechilibrat, care duce la lipsa de vitamine în organism;
2.Combinație incorectă de odihnă și muncă fizică, intelectuală;
3. Lipsa de somn;
4. Depresia, negativismul;
5. Obiceiuri proaste, cum ar fi: alcoolul, drogurile, dependența de țigări, chiar și cele electronice.
Factorii enumerați mai sus au un efect negativ, distructiv asupra imunității umane și duc la boli frecvente. De aceea este recomandabil ca fiecare adult să știe cum să crească imunitatea, în condiții casnice. Pentru ca sistemul imunitar să fie bun, se recomandă să consumi alimente mai puțin condimentate și grase. Redu sau elimină cantități mari de zahăr și cofeină.

Dar există o serie de alimente care pot îmbunătăți apărarea organismului. Alimente care cresc imunitatea: dovleac, morcovi, sfeclă, roșii, usturoi, ceapă, dovlecei, ierburi; lactate; citrice, kiwi, căpșuni, piersici, măr; ulei de măsline; nuci de pin; pește, alge marine; derivate apicole. Aceste produse, fără excepție, sunt umplute cu minerale și vitamine, a căror utilizare regulată va contribui la întărirea sistemului imunitar.

O alimentație adecvată îmbunătățește funcția intestinului și rezultă un sistem imunitar puternic. Prin urmare, trebuie să adaugi mai multe legume și fructe, produse lactate, carne slabă și pește în dieta ta. O dietă sănătoasă cuprinzătoare este una dintre cele mai importante condiții pentru menținerea unei imunități bune. Vitaminele, precum mineralele furnizate cu alimente, declanșează și activează forțele de rezervă ale corpului. Dar nici cele mai sănătoase alimente nu vor ajuta la obținerea unui sistem imunitar puternic, al unei persoane care fumează sau bea adesea alcool.

Cu siguranță ai mai auzit de produse cu efect antioxidant uimitor, însă, omul este construit astfel încât are nevoie de o "notificare" zilnică pentru a se apuca de treabă. După ce ai citit articolul, sigur te vei apuca să faci, cel puțin un ceai cu lămâie, miere etc., iar peste o săptămână uiți practica asta. Recitește zilnic lista de recomandări, până îți înrădăcinești obiceiuri sănătoase, care duc la îmbunătățirea calității vieții.

Cancer și prevenție

Foarte multe persoane aleg metodele naturiste pentru prevenția și tratarea cancerului. Este și de înțeles acest lucru, dat fiind faptul că ne dorim să credem în capacitatea organismului, de a face față tuturor provocărilor în raport cu mediul înconjurător. Corpul uman, într-adevăr, este foarte inteligent și trebuie să avem grijă de el, ca să nu se ajungă la consecințe precum boala.

Experiențele oamenilor au arătat că orice boală poate fi tratată, dacă începem un stil de viață antioxidant, din toate punctele de vedere (spiritual și fizic). Doar doctorul este în măsură să-ți stabilească un diagnostic, un tratament.

Pe lângă acestea, poți crea niște obiceiuri naturale și inofensive, acasă la tine. CancerEx este unul dintre produsele, care fac parte din categoria produselor inofensive. CancerEx nu este un medicament, este stimulent antioxidant care te ajută la îmbunătățirea calității vieții, ameliorarea și prevenirea cancerului. CancerEx nu este recomandat persoanelor sub 18 ani.