Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum să-ți întărești natural imunitatea

Cum să-ți întărești natural imunitatea


Publicat în: 2021-10-15
Fiecare dintre noi ne dorim să ducem o viață cât mai sănătoasă, lipsită de orice problemă ce ne-ar putea afecta starea de bine. Nimeni nu își dorește să fie bolnav, dar adesea stilul de viață alert, stresul sau un regim alimentar nepotrivit ne pot afecta sistemul imunitar când ne așteptăm mai puțin. Este important să îți protejezi organismul cât mai bine cu putință, iar pentru acest lucru este bine să știi că există metode naturale prin care îți poți menține sistemul imunitar puternic.

Elimină stresul din viața ta

Viața e mult prea scurtă pentru a ne ocupa mare parte din timp stresându-ne. Stresul nu face altceva decât să ne îmbolnăvească trupul și mintea. Încearcă să găsești activități care îți aduc liniște și pace și practică-le cât mai des. Nu uita că pentru a avea un corp sănătos, trebuie să ai o minte sănătoasă și pentru asta este nevoie să elimini negativismul, anxietatea și factorii stresanți ce nu te lasă să te relaxezi.

Petrece cât mai mult timp în natură

Noi, ca oameni, nu am fost creați pentru a ne petrece majoritatea timpului între 4 pereți. Chiar dacă ai crede că în acest mod te protejezi de posibilele infecții sau boli pe care le poți contacta din exterior, nu faci decât să îți dezvolți un sistem imunitar slăbit și bolnăvicios. Pune-ți de-o parte măcar 30 de minute în fiecare zi pentru a ieși din casă și a lua o gură de aer curat. De ce? Este important ca sângele să se oxigeneze pentru ca organismul să funcționeze la capacitate maximă.

Nu uita că soarele reprezintă o sursă bogată de vitamina D, vitamină care este esențială pentru a avea un sistem imunitar puternic. De ce este atât de importantă? Deoarece vitamina D reduce riscul apariției răcelii, gripei și te protejează împotriva afecțiunilor respiratorii.

Consumă alimente bogate în antioxidanți

Antioxidanții sunt molecule care inhibă oxidarea altor molecule și împiedică procesul de îmbătrânire a celulelor din organism. Astfel, previn apariția anumitor boli grave (ca de exemplu cancerul) și întăresc sistemul imunitar. Antioxidanții îi poți întâlni în numeroase produse care poate deja se află în alimentația ta: morcovi, broccoli, roșii, varză, piersici, citrice, cereale integrale, carne roșie, ouă, usturoi etc.

Hidratează-te

Auzim adesea la televizor că pentru a avea o viață sănătoasă trebuie să consumăm minim 2l de apă în fiecare zi, ceea ce este foarte adevărat. Corpul uman este constituit din 75% apă, astfel este esențial să îi oferi organismului tău o cantitate suficientă de apă pentru a funcționa normal. Totodată, apa ajută și la detoxifierea corpului deoarece curăță organismul de toxine, contribuie la o digestie mai bună, te ajută să ai un somn mai liniștit, purifică pielea și o menține hidratată și îți oferă un boost de energie. Deshidratarea este unul din factorii care îți scade sistemul imunitar, așadar pentru a-ți îmbunătății calitatea vieții este nevoie să te hidratezi.

Spală-te pe mâini

Suntem învățați încă de mici ca înainte de a lua masa și după ce am folosit toaleta să ne spălăm pe mâini. De ce? Mâinile sunt probabil cele mai contaminate părți ale corpului deoarece le folosim în aproape orice activitate pe care o facem. Astfel, punându-ne mâinile pe diferite obiecte, avem toate șansele să intrăm în contact cu diferite bacterii și virusuri pe care le introducem în interiorul organismului nostru odată ce ne atingem fața sau mâncăm fără să ne fi spălat pe mâini înainte. Aceste bacterii odată ce intră în corpul nostru ne atacă sistemul imunitar și ne îmbolnăvesc. Medicii recomandă să ne spălăm pe mâini timp de 20 de secunde și să folosim produse care ne igienizează și dezinfectează pielea.

Încearcă suplimentul natural CancerEx

Dacă ești o persoană mai sensibilă, te îmbolnăvești mai ușor decât alți oameni și îți dorești să ai un sistem imunitar mai puternic este bine să știi că există și alte metode prin care îți poți îmbunătății calitatea vieții. CancerEx este un supliment alimentar care a fost creat tocmai pentru a te ajuta să lupți împotriva infecțiilor, cancerului crescând activitatea celulelor killer (celulele albe din sânge care pot distruge celulele tumorale). CancerEx este un produs care nu prezintă reacții adverse și nu interferează cu alte medicamente sau tratamente. CancerEx este aliatul tău în procesul de restaurare al sistemului imunitar.