Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Scapă de durerile de spate cu Biobelt! Soluția ideală ce îți va reda forma de odinioară!

Scapă de durerile de spate cu Biobelt! Soluția ideală ce îți va reda forma de odinioară!


Publicat în: 2021-11-10
Fiind într-o continuă mișcare și într-un stres constant, tindem să uităm să ne mai îngrijim și nu mai acordăm atenția necesară corpului nostru. Nu mai recepționăm semnalele trimise, nu mai remarcăm faptul că sănătatea noastră se deteriorează, doar atunci când este mult prea târziu.

Majoritatea populației se confruntă din ce în ce mai des cu durerile de spate, datorită poziției neadecvate la locul de muncă, a reumatismului ce își face simțită prezența de la o vârstă fragedă sau din cauza afecțiunilor la rinichi (în special pietrele la rinichi cauzează dureri groaznice de spate, pe lângă celelalte simptome ce sunt deranjante și stânjenitoare).

Pentru ameliorarea durerilor există fel și fel de tratamente sau centuri confecționate, special anume pentru cei ce suferă de reumatism, aici menționăm centurile realizate din lână, ce sunt ideale pentru vremea rece. În general, frigul va înrăutăți simptomatologia reumatismului.

De ce tocmai lâna?

Lâna are o întrebuințare medicală destul de frecventă, datorită proprietăților speciale pe care le deține. În mod normal, lâna ce provine de la animale este curățată și spălată în așa fel încât firele nu își vor pierde din întrebuințare. De asemenea, în lână întâlnim și o substanță numită ”lanolină”, în cantități mari, ce are un efect antibacterian în momentul în care intră în contact cu umezeala. Pe lângă asta, apără corpul de frig și ajută la eliminarea toxinelor.

Terapia magnetică? Ajută la fel de mult ca lâna și proprietățile ei?

Este prea bine știut că sângele conține o cantitate ridicată de fier, intrând în alcătuirea hemoglobinei. Aceasta are rolul principal de a transporta oxigenul la celule. Prin utilizarea terapiei magnetice, fluxul sanguin este accelerat, astfel încât oxigenarea se face într-un mod mai rapid, iar crampele sunt evitate, mușchii fiind mai relaxați.

BioBelt, să fie oare soluția problemelor noastre?

BioBelt este o centură ingenioasă ce combină ambele soluții, în cazul de față, aici fiind vorba de proprietățile termice ale lânii cu cele biomagnetice ale magneților. De asemenea, cu BioBelt scapi de mai multe probleme, nu numai de cele de spate, printre care putem enumera: afecțiuni ale rinichilor, afecțiuni ginecologice, prin reducerea durerilor menstruale cauzate de crampele și contracția uterului, inflamația mușchilor, nevrită sau chiar de durerile de dinți.

Fiind de origine naturală, centura nu are efecte adverse ce pot dăuna organismului. În schimb, produsul nu este recomandat persoanelor ce utilizează plasturii medicali sau pompele de insulină, precum și femeile gravide.

Cel mai mare avantaj se datorează, nu numai alcătuirii acesteia, dar și prin faptul că dispune de o curea reglabilă, permițând astfel purtarea ei și pe rotulă, coapsă, braț, cap sau chiar gât. De asemenea, este de menționat faptul că magneții ce intră în alcătuirea centurii nu sunt orice fel de magneți. Nici vorbă! Ei sunt făcuți special la comandă, iar benzile biomagnetice dispun de proprietăți speciale ce te vor ajuta în reducerea durerilor, mai ales în cazul acelor dureri reumatice, ce îți pot afecta viața de zi cu zi și activitățile de care obișnuiai să te bucuri din plin!