Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Sex mai intens și orgasmul feminin

Sex mai intens și orgasmul feminin


Publicat în: 2021-12-13
Femeile au fost dintotdeauna mai norocoase la capitolul sex. Pot avea orgasme multiple, iar timpul de recuperare dintre partide este relativ scurt. De asemenea, fluctuațiile hormonale, cauzate de apariția sau trecerea menstruației, își pun amprenta asupra libidoului feminin. În mod normal, atunci când o femeie este la ovulație, are o poftă medie de sex, dar cu cât data primei zile se apropie, dorințele sexale sunt mai puternice, iar sexul este mai intens.

Începând cu ultima zi a menstruației, pofta scade considerabil, fiind resimțită oboseala fizică și psihică. Libidoul este considerabil scăzut, atrăgând după el și problemele de cuplu ce pot apărea, fie din cauza amalgamului emoțional ce se poate resimți, fie din cauza oboselii sau a lipsei chefului.

Cum poți să influențezi pofta sexuală feminină?

Ea poate fi stimulată prin multe căi, inclusiv prin alimentație. Un studiu a arătat că un consum adecvat de ciocolată neagră poate mări libidoul feminin, iar un program normal de somn poate ajuta la refacerea emoțională și fizică a unei femei. De asemenea, micile atingeri, șoaptele sau simplele sărutări pot să ducă femeia pe culmile extazului, fiind o persoană mult mai receptivă la stimulii exteriori.

Cum spuneam adineaori, orgasmul feminin este un act mult mai intens, ce durează mai mult decât la bărbați, iar timpul de recuperare este unul redus. Datorită acestui fapt, femeia poate să aibă parte de mai multe orgasme repetate, dobândind doar o sensibilitate mult mai crescută la fiecare rundă. Deci, este o norocoasă la capitolul relații intime.

De asemenea, pe lângă faptul că este o norocoasă, bărbatul trebuie să aibă grijă să își aducă partenera în situația ideală, ce va lăsa loc de o partidă perfectă în dormitor, având grijă cu aceasta.

Dar care este secretul unui sex mult mai intens?

Pentru a evita problemele de cuplu, fiecare parte, cea masculină și feminină, caută soluții pentru o performanță cât mai satisfăcătoare în așternut. Fie că este vorba de diverse practici, sau de un anumit fetish, ambii parteneri încearcă să obțină rezultate cât mai bune, nu doar pe plan personal, dar și sexual.

Spanish fly este soluția ideală pentru femeile ce își doresc un libido feminin mărit, fiind niște picături ce asigură un sex mult mai intens, mai puternic și mai pasional! Este un amestec special de vitamina C, L-arginină și rădăcină de Angelica, ce au efecte benefice asupra vieții sexuale, stimulând pofta și dorința.

Pentru rezultate dorite, este recomandat consumul regulat și pe o perioadă mai lungă, și anume, se amestecă de două ori pe zi 30 de picături din Spanish fly în băutura pe care o preferi, indiferent că este vorba de apă, ceai, cafea sau chiar suc. De acum, cu Spanish fly, poți să ai parte de un libido mărit, de performanțe mult mai bune în dormitor, de un sex intens! Și toate acestea vin la pachet alături de orgasme puternice!