Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Hemoroizii, o realitate cumplită!

Hemoroizii, o realitate cumplită!


Publicat în: 2022-01-05
O realitate tristă, dar adevărată, cu care multe persoane, fie bărbat sau femeie, se confruntă în tăcere. O simt ca pe un subiect stânjenitor, ce nu ar trebui abordat. Și totul poate începe cu un disconfort pe care îl putem ignora vag, dar care se poate agrava, ajungând în stadii precum dureri persistente în timpul excreției sau chiar a statului pe scaun. Este cunoscut faptul că, mai bine de jumătate din populația globului, va suferi, la un moment dat de probleme serioase cu hemoroizii, probleme ce se pot agrava, neavând un final tocmai fericit.

Ce sunt mai exact acești hemoroizi?

Hemoroizii sunt niște dilatări ale unor vene ce își au sălașul în anus și rect. Ele sunt la fel ca varicele ce sunt localizate la nivelul gambelor sau mâinilor. De asemenea, în funcție de poziționarea acestora, sunt de trei feluri: externi, interni și în jurul anusului.

Ce favorizează apariția hemoroizilor?

Principala cauză este reprezentată de problemele legate de tranzitul intestinal, precum constipația cronică, dar și diareea cronică. În timpul lor, mucoasa ce căptușește interiorul anusului se poate irita sau chiar perfora, lucru ce duce și la sângerări sau chiar, mai grav în unele cazuri, hemoragii puternice.

De asemenea, predispoziția genetică în a dezvolta hemoroizi își are și ea rolul, circulația proastă a sângelui, sarcina, sau alimentația, printre care includem alimentele picante și super picante ce pot irita această mucoasă. Obezitatea este un factor radical în apariția hemoroizilor, sedentarismul sau abuzul de alcool influențând apariția lor.

Greșeli pe care le faci!

Un prim semn de alarmă este ridicat de momentul în care se amână mersul la toaletă. Excreția este un proces important al corpului uman, de a scăpa de reziduurile nefolositoare și toxinele ce ar putea avea efecte negative asupra sănătății. Prin amânare, presiunea ce se exercită asupra pereților vaselor de sânge din anus crește, putând duce chiar la mici fisurări.

Hidratarea nu ar trebui neglijată, consumul de lichide având efecte benefice și asupra pielii sau chiar a creierului. Cantitatea de sodiu ar trebui monitorizată și ea, deoarece se poate producere retenția de apă, lucru ce poate duce la dilatarea și umflarea vaselor sangvine.

Dar aruncă-ți temerile pe fereastră!

HemoMed este un dispozitiv medical profesional, ideal tratării hemoroizilor! Acesta ajută la eliminarea hemoroizilor, fără efecte adverse și dureroase, folosind crioterapia. Crioterapia cu nitrogen este folosită în tratarea diferitelor boli, printre care și a acestora! Datorită aplicatorului criogenic ușor de folosit, fiind confecționat din plastic clinic neutru pentru uz medical. Datorită acestei suprafețe, HemoMed are posibilitatea de a ajunge la temperaturi ideale pentru a produce efectul de criocoagulare asupra țesutului ce este afectat. Astfel, se stimulează microcirculația de la regiunea respectivă, a venelor de la nivelul rectului și anusului. Rezultatele sunt pe termen lung, cu o aplicare de trei ori pe zi, timp de patru săptămâni. HemoMed nu conține chimicale sau medicamente, fiind fără miros și nu creează disconfort. Este ideal pentru tratarea hemoroizilor interiori, dar și a celor externi!

Gata cu zilele de chin, cu durerile ce îți întunecau ziua! Este timpul pentru revoluționarul HemoMed și puterea lui de vindecare!