Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum să scapi de dureri de spate cu centura biomagnetică!

Cum să scapi de dureri de spate cu centura biomagnetică!


Publicat în: 2022-01-28
Durerile de spate, o problemă cu care mulți dintre noi se confruntă. Ele sunt la ordinea zilei pentru unii sau au un debut brusc pentru alții. Dar haideți să aflăm, în cele ce urmează, ce sunt durerile de spate, cauzele acestora, dar și cum să ai parte de ameliorarea durerilor!

Ce este durerea de spate?

Cert este că durerea de spate poate să apară în orice regiune a coloanei vertebrale, dar cel mai frecvent întâlnite sunt cele din zona lombară, ca urmare a solicitării și expunerii unor forțe ce au exercitat o greutate în zona respectivă (aici includem acțiunea de a ridica obiecte mult prea grele, de a forța structura spatelui, mușchii, ligamentele, tendoanele, oasele și articulațiile).

Cu înaintarea în vârstă, coloana vertebrală suferă modificări, dar ea rămâne puternică, singurele modificări ce iau naștere fiind la capitolul mobilității și rigidității acesteia, alături de deformări cauzate de o postură inadecvată sau alte probleme de sănătate.

Cauzele durerilor de spate

Chiar dacă ne dorim ameliorarea durerilor de spate, sunt anumite cauze ce pot duce la recidiva acestora. Trebuie punctat faptul că durerea nu este o afecțiune în sine, ci mai mult un simptom, ce atrage atenția unui stări de sănătate ce se poate deteriora. De cele mai multe ori, durerea are un debut brusc, imprevizibil. Principalele cauze frecvente ale durerilor de spate sunt:

-spasmele musculare,
-postura inadecvată,
-fracturi,
-discuri intervertebrale deteriorate, cauză ce va duce la operație imediată,
-efortul și tensiunea musculară,
-probleme cronice, precum osteoporoză, osteoartrită, fibromialgii, ruptura unui disc intervertebral, artrita reumatoidă,
-problemele la rinichi,
-afecțiuni ginecologice,
-infecții locale.

Care sunt factorii de risc ce împiedică ameliorarea durerilor?

Sunt factori cu care ne confruntăm cu toții: anumite profesii, precum ridicarea unor obiecte grele, menopauza, sarcina, obezitatea, fumatul, abuzul de exerciții fizice, stresul sau vârsta înaintată. Iar în spatele unui simptom banal, a unei simple dureri, se pot ascunde o multitudine de cauze, alături de afecțiuni ce pot avea o evoluție imediată, alături de un prognostic nu tocmai plăcut.

E timpul să ciulești urechile pentru soluție!

Soluția pentru a împiedica astfel de evenimente negative se rezumă la două cuvinte: centura biomagnetică! Exact, vorbim despre centura biomagnetică BioBelt, ideală în tratarea durerilor de spate, a reumatismului sau a afecțiunilor renale. De asemenea, BioBelt te ajută să scapi de durerile infernale de spate în câteva zile!

Ai parte de o ameliorare a durerilor prin combinația beneficiilor magneților multipolarizați, cu efecte termice și de detoxifiere ale lânei, fără a provoca transpirația pielii. Căldura produsă de aceasta ameliorează în mare parte problemele cauzate de reumatism, iar efectele magneților sunt pozitive în tratarea problemelor renale. Poți folosi centura biomagnetică BioBelt și în cazul nevritei și a bolilor nervilor, alături de inflamarea mușchilor, a organelor interne. Scapi de depunerile de nisip la rinichi, împiedicând apariția pietrei la aceștia, durerile de dinți vor dispărea, crizele de astm se vor regla, iar inflamația încheieturilor vor dispărea!

Ai grijă de corpul tău, protejează ceea ce poți să protejezi și vindecă ceea ce poți să vindeci! Nu neglija nici un simptom și fii atent la orice schimbare a stării generale de sănătate!