Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum să înțelegi dacă ea a avut orgasm sau nu? Cum depistezi imitația?

Cum să înțelegi dacă ea a avut orgasm sau nu? Cum depistezi imitația?


Publicat în: 2022-03-15
Faci totul pentru ca femeia ta să aibă o plăcere nepământeană și ea susține că ești Dumnezeul sexului, că ai erecție tare și potență remarcabilă? Te mai îndoiești de veridicitatea orgasmului ei? Vrei să deosebești originalul de fals? Atunci citește materialul despre cum arată un orgasm adevărat! Aceste semnale vor arăta nivelul adevărat al plăcerii sexuale trăite de partenera ta.

Respirația rapidă

Nu e de mirare că sexul este comparat cu sportul. Pur și simplu nu te poți odihni aici! Dacă partenera ta țipă sau geme de plăcere sexuală, iar respirația ei este calmă și uniformă - ea imită! Semnele unei femei emoționate și răvășite sunt complet diferite: respirația este frecventă și profundă, puternică. Inhalațiile și expirațiile pot fi întrerupte.

Geamăt monoton

Ea geme și vecinii deja bat la calorifer? Nu te grăbi să te bucuri. Dacă sunetele sunt monotone și aproape că nu se opresc pe tot parcursul procesului, se pare că ea imită. Faimoșii oameni de știință britanici au efectuat un sondaj. Conform rezultatelor sale, femeile geme în timpul sexului doar pentru a-și mulțumi partenerul și a-l aduce mai aproape de apogeul plăcerii. 66% dintre femeile britanice au recunoscut că geme pentru a finaliza sexul cât mai curând posibil, 87% dintre femei spun că vor să facă pe plac partenerului. Universitățile din Central Lancashire și Leeds au intervievat și bărbați. Așa că, 9 din 10 sunt încântați de gemetele femeilor în timpul sexului. Deci, tu însuți provoci femeile să imite.

Totul este scris pe față

Când o femeie a ajuns la orgasm, fiziologia ei țipă despre asta! Corpul începe să se arcuiască ușor în gât, apare o privire blândă cu ochii pe jumătate închiși, ea își înclină capul pe spate. Obrajii devin rumeni, acest lucru se datorează faptului că circulația sângelui este accelerată în corp și are loc fluxul de sânge către față. Da, și asta nu este tot: poate avea un aspect deliberat.

Brațe și picioare

În momentul orgasmului, pereții vaginului ei se contractă, devine mai fierbinte și mai strâmt. Și trebuie să simți asta. De asemenea, în acest moment, brațele și picioarele încep să-i tremure ușor. Dacă observi aceste semne, felicitări!

Cardiopalmus

Aici povestea este asemănătoare cu respirația. Inima unei femei entuziasmate lucrează mai activ. Prin urmare, întins pe ea, poți simți cum îi bate inima. Dacă bate uniform și calm - îmi pare rău, dar ea imită.

Fese și piept

În timpul orgasmului, aceste organe devin reci. Dar erecția mameloanelor ei poate dura încă 10 minute după încheierea procesului. Dacă totul se potrivește, ea cu siguranță a avut un orgasm!

Respinge

Dacă încearcă să te îndepărteze, nu-ți face griji. Ea încearcă doar să reducă puterea ta de penetrare în ea. Acest lucru indică, de asemenea, atingerea orgasmului.

Graba

Dacă este focusată ca tu să ejaculezi cât mai rapid și chiar pare un sport adevărat, lipsit de excitație, atunci orgasmul ei nici în plan nu este.

Comportamentul de după

Dacă totul s-a terminat și ea îți spune deja cum a decurs ziua ei, sau a alergat la baie sau la ceai - trist. Cel mai probabil, ea nu a obținut această plăcere nepământeană. După un orgasm, o femeie este relaxată, chiar adormită. Ea vrea să fie în această stare. Nu se grăbește.

Ce să faci, dacă imită?

Dacă bănuiești că ea imită, gândește-te în primul rând la motiv. Experimentează cu poziția, nu toate femeile obțin un orgasm vaginal. Mulți oameni au nevoie de stimulare a clitorisului. Și pentru asta trebuie să alegi poziția potrivită. Vorbește cu ea, află ce îi aduce cea mai mare plăcere. Vorbiți mai mult despre sex, eventual priviți un film tematic.

Crezi că undeva este vina ta?

Mulți bărbați au erecția prea moale sau prea scurtă, și astfel, femeile greu ajung la orgasm, iar pentru a nu întrista partenerul, imită. Situațiile sunt diferite, ba chiar individuale, iar detaliile menționate mai sus nu sunt un verdict.

Cum să obții o erecție tare și să oferi plăceri sexuale partenerei tale, în cazul unor dereglări de potență?

Dacă ai uitat cum este un sex de calitate și partenera ta spune că nu ai o potență remarcabilă, atunci ar trebui să identifici cauza. Despre cauze și efecte, avem numeroase articole pe blogul nostru, precum și produse corespunzătoare. Unul dintre produsele noastre, care bucură clienții cu rezultate, este UP.

UP – crește potența, salvează relația!

UP este un complex de ingrediente foarte active extrase din plante exotice precum ginseng, fructe goji, rădăcină de Rehmannia, rizomi de ignam sălbatic și scorțișoară care împreună ajută la combaterea eficientă a potenței scăzute și erecției slabe. Rezultatul? Produsul este recomandat de medici specialiști în probleme de sex și relații din întreaga lume, iar pacienții lor care au folosit aceste capsule au raportat o viață sexuală mai intensă, potență remarcabilă, erecție tare, orgasme mai puternice și ejaculări mai controlate.