Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Stimularea erecției. Descoperă dominatorul din tine!

Stimularea erecției. Descoperă dominatorul din tine!


Publicat în: 2022-03-23
Bărbații, prin natura lor, sunt firi ce își doresc să cucerească, dar și să domine atunci când vine vorba de planul sexual. Expresia de extaz de pe chipul partenerei le oferă o plăcere de nedescris, plăcere ce le oferă și o erecție fermă și dură. Dar, în drumul lor către sexul ideal, aceștia întâmpină adevărate probleme, precum impotența. Pentru a înțelege mai bine, vom descrie, pe scurt, simpotemele erecției slabe.

Când este o erecție slabă?

Un penis trebuie să se mențină ferm atât înainte, dar și după penetrare, fără a avea loc o ejaculare prematură. În cazul în care acesta se menține tare doar pentru câteva secunde sau nu are posibilitatea de a se întări, înseamnă că există o problemă, fie că este vorba de impotență sau de o ejaculare prematură. Iar datorită acestor întâmplări, mulți bărbați se simt stânjeniți atunci când vine vorba să vorbească despre asemenea întâmplări.

Dar care sunt secretele pentru stimularea potenței?

Stimularea potenței se poate produce dacă sunt respectate mai multe cerințe, multe deja cunoscute de unii sau de alții. În primul rând, starea psihică se impune asupra întregului organism. Deci, pentru o bună funcționare, este necesară înțelegerea situației, dar și conștientizarea faptului că există soluții. Tot ce trebuie să fie prezentă mereu: voința. De asemenea, stresul, grijile de zi cu zi pot duce la impotență, datorită hormonilor ce nu se vor mai afla în parametri normali. Iar dacă se produce acest lucru, nu numai viața sexuală va suferi, dar și cea de zi cu zi. De aceea, este necesară o odihnă corespunzătoare, cu un anumit număr de ore, dar și un antrenament psihic pentru a evita și pentru a face față stresului cotidian.

De asemenea, probleme ce țin de sistemul cardiovascular pot contribui la apariția unei erecții slabe, datorită faptului că penisul nu va mai avea aceeași alimentare cu sânge. Iar el, fiind un mușchi, are nevoie de o vascularizație puternică pentru o bună funcționare. În astfel de cazuri, este recomandată o vizită la medic!

În acest caz, masturbarea poate să ajute un bărbat prin faptul că îl învață controlul, dar nu trebuie să se exagereze, astfel, va apărea o desensibilitate la nivelul organului genital, fapt ce va face ca până și cele mai simple erecții să fie dificil de atins. Cum impotența a devenit mai întâlnită, stimularea erecției se poate face și prin urmărirea filmelor ce fac parte din categoria pentru adulți, iar aici vorbim despre filmele pornografice. De menționat, la fel ca adineaori, a nu se duce spre extremă această categorie!

Dar nu cumva uităm ceva?

Din dorința pentru a oferi soluția mai multor probleme, s-a născut UP. Este un supliment alimentar, ideal pentru stimularea erecției la bărbați. Capsula, ce se administrează cu câteva minute înainte de începerea partidei, are efecte benefice asupra întregului organism. Astfel, oboseala este eliminată, rezervele de energie se vor goli extrem de greu, iar pofta de sex va fi una imensă! Totodată, UP ajută și la întârzierea momentului ejaculării, oferind șansa de a avea orgasm în același timp cu partenera sau de a-i oferi acesteia momente de neuitat, mai ales prin orgasme multiple.

Alături de o potență mărită, ai o relație salvată și o iubită împlinită! Beneficiile acestei capsule se pot prelungi până la câteva zile, oferind virilitatea mult dorită, ce va oferi oricărui bărbat șansa de a experimenta în dormitor. Cu UP, starea de excitație se va amplifica de la partidă la partidă, iar ejaculările ce vor avea loc vor fi consistente, satisfăcătoare. Oferi tot ce ai mai bun în materie de energie sexuală și primești înzecit înapoi!