Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Durerile de spate îți îngreunează viața? Descoperă puterea centurii biomagnetice!

Durerile de spate îți îngreunează viața? Descoperă puterea centurii biomagnetice!


Publicat în: 2022-03-25
Durerea nu este un sentiment absolut deloc plăcut. Calitatea vieții este semnificativ redusă atunci când experimentăm asemenea sentimente, de tristețe, durere, în care ne simțim copleșiți și extenuați la final. Iar durerea fizică este un factor ce realizează un disconfort imens, greu de dus pe umeri.

În zilele noastre, în era tehnologiei, există câte un tratament aproape pentru orice problemă, precum un tratament pentru dureri de spate. Acestea apar, de cele mai multe ori, datorită poziției inadecvate pe care o avem zilnic, fie că este vorba de munca de birou, că stăm în picioare sau că mergem și nu o facem tocmai corect. De asemenea, durerile de spate pot să apară și în cazul unor probleme renale, precum insuficiența renală sau pietrele la rinichi, ori din cauza reumatismului, întâlnit la ambele sexe. În mod normal, atunci când vorbim de o postură corectă, umerii ar trebui trași în spate și bărbia ușor ridicată, iar atunci când călcăm, să o facem cu toată talpa piciorului. Căci și încălțămintea necorespunzătoare poate afecta postura corpului.

Ce este recomandat ca tratament pentru dureri de spate?

Datorită faptului că sunt de mai multe categorii, este binevenită o vizită la un medic specialist pentru a stabili natura factorului declanșator. De cele mai multe ori, durerile de spate își fac apariția din cauza unei gene (fiind un lucru genetic, din familie în familie) sau datorită anumitor afecțiuni. Dar cum am precizat și mai sus, și o postură incorectă poate cauza chiar dureri insuportabile de spate. Masajul este indicat în asemenea situații, cu diferite unguente sau creme prescrise, ce vor ameliora factorul dureros. Astfel, individul va experimenta o senzație de răcorire, iar dacă problema este mai gravă, este recomandat consultul imediat.

O altă soluție pentru asemenea dureri de spate este centura biomagnetică.

Descoperă centura biomagnetică BioBelt!

BioBelt este o centură biomagnetică, fiind un tratament pentru dureri de spate, indiferent de gravitatea acestora. Toate acestea sunt realizate prin intermediul terapiei magnetice, acțiune în care organismul este atins de impulsuri magnetice, fapt ce va duce la transformarea pereților acelor celule. În cazul centurii biomagnetice BioBelt, aceasta are în compoziție lâna, ce are un efect termic, dar și izolator. Astfel, se păstrează o temperatură ridicată în anumite regiuni ale corpului, precum și în regiunea încheieturilor inflamate. Este bine de menționat faptul că centura BioBelt se poate utiliza nu numai în ameliorarea durerilor reumatice, dar și în reducerea durerilor musculare și vertebrale. Datorită efectului de reducere a crampelor, este ideală și în cazul durerilor menstruale, alături de efectele sale benefice ce vor face ca durerile de dinți, bronșita sau afecțiunile prostatei să se îndrepte pe drumul cel bun al vindecării.

În altă ordine de idei, centura biomagnetică BioBelt este un aliat ideal în lupta contra durerii sau contra inflamării mușchilor și a membrelor. Efectele sale se vor simți încă de la prima utilizare, dar trebuie menționat faptul, că nu este un tratament pentru dureri de spate recomandat persoanelor ce folosesc pacemakere sau plasturi medicinale, ori femeilor gravide. Îmbrăcămintea nu trebuie să fie în exces, strat peste strat, dar nici din materiale sintetice. Este recomandat ca ele să fie naturale, precum lâna ori bumbacul! Este timpul să explorezi o lume fără durere și disconfort, alături de cei dragi ție. Fără teamă, fără jenă, acum alături de efectele benefice ale lui BioBelt, centura biomagnetică ce te va salva de la suferință.