Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Urologul răspunde la întrebări: bărbații ar trebui să facă sex de cel puțin două ori pe săptămână

Urologul răspunde la întrebări: bărbații ar trebui să facă sex de cel puțin două ori pe săptămână


Publicat în: 2022-03-28
Ce teste ar trebui să facă un bărbat pentru a-și verifica rapid sănătatea, de ce sexul este important de cel puțin două ori pe săptămână?

Cât de des suferă bărbații de infertilitate?

Anterior, se credea că femeia este în principal de vină pentru dificultățile legate de concepție, dar deja s-a dovedit că infertilitatea este destul de frecventă la bărbați. Potrivit ultimelor date, în 40% din cazuri problema este la bărbat, în 40% - la femeie, iar în 20% - la ambele. Ar trebui să mergi la medic dacă identifici simptome de impotență (spre exemplu: nu poți concepe un copil), mai mult 1 an. Pot exista multe motive pentru impotență - ereditate, boli dobândite, infecții.

Medicii ginecologi le sfătuiesc pe femei să aibă primul copil înainte de vârsta de 25-28 de ani, aceasta este limita de vârstă și pentru bărbați?

Nu, în principiu, un bărbat poate deveni tată atât la 60, cât și la 70 de ani, deși odată cu vârsta, devine mai puțin prolific și se poate lovi de impotență. Bărbații au, de asemenea, propriul „climax”, deficit de androgeni legat de vârstă. După vârsta de 40 de ani, din cauza scăderii testosteronului, pot apărea probleme precum slăbiciune, scăderea dorinței sexuale, disfuncție erectilă, obezitate, tulburări ale metabolismului și multe alte afecțiuni, care reprezintă simptomele erecției slabe. Toate aceste probleme pot schimba spermograma.

Frecvența vieții sexuale afectează sănătatea unui bărbat?

Viața sexuală ar trebui să fie regulată. În absența acesteia, stagnarea are loc în glanda prostatică, organele pelvine. Ele pot duce, de exemplu, la prostatita congestivă.

Sex în mod regulat - cât?

Pentru cineva în mod regulat înseamnă în fiecare zi, pentru altcineva de 2-3 ori pe săptămână. Dar sfătuiesc cel puțin de două ori pe săptămână, asta e sigur. Studiile au dovedit efectul fructuos al sexului asupra multor sisteme ale corpului: nervos, cardiovascular, endocrin. Apar modificări hormonale pozitive, probabilitatea de disfuncție erectilă și cancer de prostată scade.

Și dacă dorința sexuală a dispărut?

Viața sexuală a unui bărbat este construită pe patru lucruri: erecție, libido, ejaculare și orgasm. Și oricare dintre ele se poate schimba patologic. Funcția erectilă, orgasmul și ejacularea sunt normale, dar libidoul este redus sau apar probleme cu ejacularea precoce, când totul este în regulă. Sentimentele din timpul orgasmului pot avea de suferit, de exemplu, ele nu devin la fel de strălucitoare ca înainte. Astfel de probleme sunt adesea dezvăluite deja în etapa de interogare, pe care o desfășurăm în clinică, oferim pacienților să evalueze diferite aspecte ale vieții lor sexuale. De multe ori, pacienții nu mai au dorință, din cauza erecției scurte și sexului eșuat. Ajung să caute disperați soluții pentru simptomele erecției slabe, astfel bărbații se gândesc tot mai mult la stimularea erecției.

Stimularea erecției este un subiect foarte abordat în rândul bărbaților, dar și ale partenerelor lor. Una dintre soluții, la care apelează majoritatea, sunt suplimentele alimentare. Descoperă soluția noastră, care te vor ajuta în serile romantice, atunci când uleiurile esențiale și partenera ți-au excitat mintea, dar erecția pare să nu țină pasul.

Ai auzit de UP?

UP este un complex de ingrediente foarte active extrase din plante exotice precum ginseng, fructe goji, rădăcină de Rehmannia, rizomi de ignam sălbatic și scorțișoară care împreună ajută la combaterea eficientă a potenței scăzute și erecției slabe, contribuie la stimularea erecției îndelungate. UP este recomandat și de doctori.

Ce, în afară de boli, poate provoca astfel de eșecuri?

Trebuie să înțelegi că disfuncția erectilă poate avea cauze diferite. De exemplu, la tineri este adesea de natură psihogenă. Acesta este un stres banal, debutul activității sexuale, o relație proastă cu un partener. Femeia joacă aici un rol foarte important. Dacă înțelege și participă la tratament, de regulă, rezultatele sunt bune. Dacă, dimpotrivă, reproșează, acest lucru agravează și mai mult situația. La o vârstă mai matură, problemele de erecție pot semnala boli grave: diabet, boli coronariene. Mulți cred în general că disfuncția erectilă este unul dintre primele semne ale problemelor vasculare.