Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Descoperă principalele cauze ale ejaculării rapide

Descoperă principalele cauze ale ejaculării rapide


Publicat în: 2022-03-31
O problemă des întâlnită, dar un subiect rușinos pentru majoritatea bărbaților din întreaga lume. Ejacularea precoce este des întâlnită la scară largă, indiferent de vârsta fiecăruia, fiind reprezentată de o expulzare a lichidului seminal înainte de contactul sexual propriu-zis (contactul fizic) sau chiar la câteva secunde de la penetrarea în sine.

Cauzele ejaculării rapide

Cauzele ejaculării rapide (premature/precoce) pot surveni datorită anumitor factori ce influențează într-o atitudine negativă sănătatea individului de sex masculin. Printre acestea, putem enumera:

-stresul, ce este un factor decisiv în viața tuturor oamenilor, cu un impact negativ puternic. Starea psihică, dar și sănătatea fizică se deteriorează dacă nu se iau măsurile necesare.
-alimentația, prin exces sau printr-un deficit alarmant de nutrienți.
-problemele cardiovasculare, datorită faptului că penisul se alimentează cu sânge în momentul excitării, iar erecția se realizează datorită musculaturii puternic vascularizate.
-abuzul de alcool, ce cauzează un dezechilibru în întreg organismul uman.
-masturbarea excesivă, un factor principal ce face parte din cauzele ejaculării rapide, dar care stă și la baza acestui fenomen. Datorită masturbării în exces, penisul nu mai are același nivel de excitație, fapt ce va duce la o erecție slabă și o ejacularea prematură.

Remedii naturale pentru ejacularea precoce

Tot vorbind de cauze, este timpul să abordăm capitolul ce se axează, în principal, pe remedii naturale pentru ejacularea precoce. Iar aici sunt incluse elemente ce nu afectează viața sexului masculin, ce nu îi pun sănătatea în pericol și ce nu au efect advers asupra organismului său. Bărbații își doresc să emane putere, să fie protectori adevărați prin acțiunile lor. Dar ajung în anumite momente când sunt descurajați, mai ales atunci când se confruntă cu ejacularea prematură.

Spre exemplu, un bun remediu natural este sucul de ghimbir, ce necesită să fie consumat odată pe zi, pe parcursul unei luni întregi. Cuișoarele sunt și ele ideale, căci ajută organismul în eliberarea tensiunii acumulate, a stresului și este extrem de bogată în omega3, dar și calciu, magneziu sau acizi grași esențiali. Ovăzul, bogat în fibre, sau mușețelul au efect de relaxare, reducând nivelul stresului și anxietății generale, simțite de corp.

Soluția naturală pentru ejacularea precoce

Printre cele mai bune remedii naturale pentru ejacularea precoce se află EjaControl! De ce? Pentru că această capsulă are puterea de a echilibra nivelul neurotransmițătorilor, ce sunt responsabili pentru producerea ejaculării. Astfel, momentele stânjenitoare, precum ejacularea precoce sau disfuncția erectilă sunt evitate cu desăvârșire! Cu EjaControl, partidele de sex vor deveni memorabile, mult mai intense și mult mai satisfăcătoare. Beneficiile oferite întăresc organismul și îi conferă virilitate, dar și o energie de invidiat. De asemenea, aceste capsule pot fi utilizate ocazional sau chiar în cure de câteva luni. Este bine de menționat faptul că efectele lui EjaControl se vor menține pentru o perioadă de câteva zile, iar astfel, ambii parteneri au parte de momente de neimaginat. Te poți simți din nou bărbatul de dinainte, iar stânjeneala și rușinea, precum și stima scăzută de sine vor dispărea. Îți recapeți încrederea în propriile forțe și dovedești că ești în stare să depășești orice situație! Cu EjaControl îi poți oferi partenerei tale orgasme multiple, datorită energiei pe care o vei simți! Căci această capsulă este un aliat ideal în dorința de a atinge culmile plăcerii, dar și de a arăta adevărata față a masculului dominator!