Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Ce dimensiune este considerată normală: sexologul a expus principalul mit despre bărbați

Ce dimensiune este considerată normală: sexologul a expus principalul mit despre bărbați


Publicat în: 2022-04-01
Bărbații visează la mărimi mari și erecție tare sau îmbunătățirea erecției. Continuăm o serie de materiale despre sex – expunem mituri și stereotipuri. Sexologul a răspuns la următoarele întrebări:

Să trecem direct la subiect! Ce dimensiune este optimă? Mulți oameni cred că, cu cât mai mare, cu atât mai bine. Și ce se întâmplă dacă pare prea mare sau prea mic?

Dimensiunea medie a unui penis erect este de 12-16 cm, un penis mai mic de 10 cm este considerat un penis mic, iar mai mic de 4 cm este considerat un micropenis. Dar trebuie să ții cont de diverși parametri: înălțimea omului, greutatea, fiziologia. În general, există multe modalități de a satisface un partener fără a avea un penis mare. Poți folosi diverse ipostaze care sunt potrivite într-o astfel de situație. Utilizarea jucăriilor sexuale, stimularea manuală, orală este posibilă, sub rezerva acceptării acesteia într-un cuplu. Mărirea penisului este de asemenea posibilă, rezultate mai bune sunt posibile și cu intervenție chirurgicală. Adesea se pune problema necesității unor astfel de operațiuni, iar opinia celei de-a doua jumătate în acest caz nu este deloc de prisos. În cele mai multe cazuri, dimensiunea penisului nu ar trebui să afecteze relația dintre oamenii care se iubesc, dar pot exista situații în care este necesară ajustarea, inclusiv psihoterapia. Atunci ar trebui să contactezi un specialist.

Dar jucăriile sexuale? Când pot fi utilizate fără a dăuna sănătății și calității actului sexual?

Dacă există o dorință reciprocă de a folosi jucării sexuale într-un cuplu, atunci acest tip de sex nu trebuie să depășească 10-20% din toate actele sexuale. Varietatea este, desigur, grozavă, dar dacă le folosești prea des, atunci o astfel de experiență va înceta să mai fie varietate, iar sexul obișnuit va fi neinteresant. Din nou, este foarte important ca partenerul să nu fie împotriva folosirii lor și să nu existe constrângere. Și pentru a nu-ți face rău ție sau partenerei tale și pentru a alege jucăria sexuală potrivită, te poți consulta cu un specialist într-un magazin intim. Din nou, există contraindicații individuale care trebuie discutate cu un specialist.

Este adevărat că mărimea vaginului unei femei depinde de numărul de parteneri sexuali?

Vaginul are capacitatea de a se întinde, deoarece este format din țesut muscular. Într-o stare neexcitată, dimensiunea vaginului este în medie de 7-10 cm, într-o stare excitată crește la 13-20 cm, iar lipsa vieții sexuale duce la pierderea tonusului țesutului muscular. De asemenea, capacitatea vaginului poate depinde de dimensiunea penisului sau a jucăriei sexuale a partenerului, numărul de nașteri, dimensiunea fătului în timpul nașterii afectează dimensiunea vaginului în viitor, iar dacă fătul a fost suficient de mare, atunci dimensiunile vor fi mai încăpătoare. Vârsta, înălțimea și greutatea corporală a unei femei sunt, de asemenea, de mare importanță. Există diverse exerciții pentru a întări mușchii podelei pelvine, cu care vaginul poate deveni mai puțin întins, iar mușchii mai elastici. Ajustarea chirurgicală se efectuează conform indicațiilor după examinarea unui medic ginecolog.

Masturbarea - bună sau rea? Cum poate afecta masturbarea atitudinile față de sex?

Anterior, a existat un diagnostic: onanism și chiar au încercat să trateze această boală. Acum, masturbarea adolescenților este considerată condițional normală și este privită ca o etapă a creșterii unei persoane. În absența sexului, adolescenții se mulțumesc singuri. Atât băieții cât și fetele. În rândul adulților, masturbarea este, de asemenea, considerată un fenomen condiționat normal, dar până în momentul în care încep să o înlocuiască cu sex cu drepturi depline. Dacă într-un cuplu căsătorit cineva înlocuiește mai des actul sexual cu masturbarea, în acest caz este necesar să înțelegem de ce, iar problema poate fi mult mai profundă decât pare.

Dimensiunea este irelevantă, dacă penisul nu-i tare

Majoritatea bărbaților știu deja cât de importantă este erecție tare și de lungă durată, fără aceasta, nici vorbă de un sex bun, indiferent de mărimea penisului. Deci, o altă preocupare majoră a bărbaților, pe lângă mărime, este îmbunătățirea erecției. Pe blogul nostru, avem numeroase sfaturi și la acest capitol, o mare parte dintre persoane optând pentru soluțiile, care oferă rezultat 100% garantat (adică o partidă de durată, cu o erecție tare) – stimulent sexual.

Ai auzit până acum de stimulente sexuale? Dacă nu, ei bine, șă știi că nu este „bau-bau” și nici nu te face să vezi „cai verzi pe pereți”, în sens că nu are efecte adverse. Mai mult decât atât, multe stimulente nici măcar nu se consideră medicamente, ci suplimente alimentare, raportându-ne la compoziția naturală a produselor. Sex Power este unul dintre cele mai eficiente stimulente sexuale. Capsula Sex Power se ia la nevoie, cu aproximativ 20-30 de minute înainte de activitatea sexuală, cu apă caldă sau lapte. Efectul poate ţine până la 3 sau chiar 4 zile. Sex Power oferă beneficii multiple, ajută la îmbunătățirea erecției, crește pofta de sex, oferind și o sensibilitate mai mare la excitație.