Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Starea de excitare feminină, secretul orgasmelor multiple!

Starea de excitare feminină, secretul orgasmelor multiple!


Publicat în: 2022-04-05
Corpul feminin este un total mister pentru mulți bărbați, dar chiar și pentru unele doamne și domnișoare. Datorită fluctuațiilor hormonale din cauza apropierii menstruației, acea poftă de sex este afectată profund, precum și nivelul de excitare din corp. Pentru mărirea libidoului feminin este necesară respectarea anumitor reguli esențiale, dar și urmărirea și înregistrarea ovulației. De ce? Pentru că în acea portiță de 14 zile, nivelul de hormoni suferă schimbări impresionante, destul de derutante!

Mărirea libidoului feminin, nicicând nu a fost mai ușor

Este o muncă destul de complicată pentru a obține performanța orgasmelor multiple. Iar răspunsul este unul simplu: după primul orgasm te simți mai obosită, dar ești și mai sensibilă, percepi mai bine stimulii din exterior. Astfel, pofta de sex poate fi influențată și de acești stimuli veniți, ce vor modifica pozitiv sau negativ nivelul de excitare.

Majoritatea femeilor au orgasme multiple și sunt momente în care nu realizează, datorită intensității unora dintre acestea. Cum am menționat mai devreme, libidoul feminin este influențat și de apropierea menstruației. De aceea, de cele mai multe ori, tinerele doamne au chef de sex nebun chiar înainte de producerea evenimentului în sine. Tocmai de aceea, urmărirea atentă a menstruației te va ajuta la detectarea și mărirea libidoului, prin consumul anumitor alimente. De asemenea, o odihnă corespunzătoare îți va încărca bateriile și îți va asigura energia, de care ai nevoie pentru a obține performanțele dorite în dormitor.

Obiceiurile nocive, scapă de ele

Pofta de sex poate fi afectată și dacă avem o viață total nesănătoasă. Drogurile, tutunul, dar și alcoolul afectează întreg organismul într-un mod negativ, secătuind resursele noastre de energie. Astfel, nivelul de excitare este unul redus și apare chiar imposibilitatea atingerii orgasmului, fapt ce va duce la frustrare sexuală.

Dar toate acestea dispar datorită lui Spanish Fly

Spanish fly a fost special creat pentru mărirea libidoului feminin. Are ca prim scop creșterea nivelului de excitație din organism, fapt ce te va ajuta în obținerea unor orgasme mult mai intense, mai pline de plăcere. Iar partidele de sex vor fi și ele pline de plăcere pură. Astfel, Spanish Fly îți echilibrează nivelul de hormoni din organism, cu un efect stimulator asupra circulației. Rezultatele se simt încă de la prima utilizare, iar o administrare regulată îți vor oferi și performanțe ce vor persista pentru o perioadă îndelungată.

Datorită acestui fapt, Spanish Fly este elementul ideal, atunci când vrei să fii tu cea care domină în dormitor. Poți să oferi sexul pe care îți dorești, iar fiecare orgasm îți va oferi și mai multă plăcere, mai multă satisfacție! Cum am spus și adineaori, corpul unei femei este plin de secrete de neînțeles, dar este prezent și răspunde imediat la stimulii sexuali pe care îi percepe și ce sunt oferiți de la partenerul de viață.

Alături de performanțele din dormitor, te poți bucura de viața pe care ți-o dorești, fără a te teme că vei rata plăcerea la capitolul relațiilor intime. Fiind femeie, ești puternică și sigură pe tine, iar Spanish Fly este un aliat pe în drumul tău către cele mai puternice orgasme posibile.