Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum un bărbat poate strica cheful de sex al unei femei? Top greșeli

Cum un bărbat poate strica cheful de sex al unei femei? Top greșeli


Publicat în: 2022-04-06
Ce bărbat vrea să știe că femeia, pe care o iubește, îl înșală? Da, bărbații devin adesea cauza infidelității feminine. Dovedit științific, 70% dintre cupluri divorțează din cauza incompatibilității la pat. Prin urmare, regularitatea sexului într-o relație joacă un aspect important. Nu e de mirare că se spune: cu cât o femeie geme mai mult noaptea, cu atât mai puțin mormăie ziua. A mai rămas o singură întrebare: ce ai de făcut pentru a-ți vedea prietena satisfăcută? În primul rând, evită greșelile de mai jos, care au capacitatea de a șterge orice urmă de seară romantică și orgasm.

De fapt, nu este atât de greu să găsești cheia orgasmului feminin. Fetele susțin că există „obiceiuri proaste” ale bărbaților în pat și acestea includ:

Durata insuficientă a preludiului sau absența acestuia

Cum funcționează mecanismul de excitare masculină? Rapid și logic. Un bărbat își vede femeia, simte nevoia de sex și trimite semnale fără ambiguitate celui ales. Penisul îi crește imediat sau aproape imediat (deseori nici prezența partenerei nu este necesară, emoția vine de la sine). Cu un membru erect, ca să spunem așa, în plină pregătire de luptă, un bărbat se apropie de femeia lui și îi spune: „Te vreau!”. Totuși, problema este că aceste cuvinte nu sunt suficiente pentru a o face și pe ea stârnită. Acest lucru este valabil mai ales pentru situațiile absolut non-romantice când ea era ocupată cu treburile casnice sau cu munca. Are nevoie de timp pentru a trece de la sarcinile cotidiene la sex. Preludiul ajută la asta. Un studiu al creierului femeilor a făcut posibil să se determine că doamnele au nevoie de 15-20 de minute de preludiu pentru a fi pe deplin excitate. În consecință, un scurt preludiu sau absența sa completă nu va permite partenerei să se entuziasmeze pe deplin, să se umezească și să se înfierbânte pe măsură.

Aici, mulți bărbați vor sări cu replici: „Ei da, fix atât de simplu o fi la noi? Vrem sex și hop erecție, în secunda doi?!” Și îți dau dreptate, dacă te afli în aceeași situație! Erecția uneori (sau chiar deseori) poate fi imprevizibilă: când trebuie nu e, când nu trebuie, hop, e. Sau poate chiar deloc nu mai e și ai uitat ce-i aia erecție tare, prietenă satisfăcută, care geme, de se aude la vecini. Lipsa erecției poate avea diverse motive, în funcție de vârstă, starea sănătății, stilul de viață, relația cu partenera. Majoritatea bărbaților, care se confruntă cu o astfel de problemă, apelează la suplimente alimentare, stimulente sexuale.

Sex Power este unul dintre produsele de top la acest capitol. Nu știi încă ce-i Sex Power? Sex Power este un supliment alimentar, care asigură succesul tău în dormitor, cu erecție tare, prietenă satisfăcută, gemete, seară romantică, sex îndelungat.

Incapacitatea de a face sex oral

Sensibilitatea organelor genitale, la femei, este individuală. Cineva poate termina chiar și de la stimularea mameloanelor, în timp ce altcineva are nevoie de mângâieri lungi și sex oral. Prin urmare, multe fete pot obține un orgasm doar prin stimularea blândă a clitorisului, mângâieri orale ale clitorisului cu ajutorul buzelor, limbii și degetelor. Problema este că bărbații nu știu aproape nimic despre fiziologia feminină. Așadar, fetele se plâng adesea, că în loc de mângâieri blânde, primesc mușcături, bărbatul suge clitorisul cu buzele, imita pătrundere cu ajutorul limbii etc.

Sexul prea rapid (scurt)

Conform statisticilor, pentru a termina, bărbații au nevoie de 3-5 minute de sex, iar femeile, 10-15 minute. Este logic că, cu o asemenea diferență de timp, fetele de multe ori nu reușesc să ajungă la orgasm. Ce să faci? Există mai multe moduri de a rezolva problema sexului prea scurt. Prima modalitate este de a folosi cel mai lung preludiu, seară romantică, incitare. Trebuie să-ți aduci partenera până la punctul în care este „aproape” gata de orgasm. După aceea, puteți începe sexul și puteți experimenta plăcerea orgasmului aproape simultan. A doua varianta este să îți antrenezi rezistența, prelungind treptat durata sexului. Unele cupluri folosesc o metodă alternativă. Ei fac sex de mai multe ori. Prima dată el termină, a doua oară ea sau ambii. Sunt și bărbați care optează pentru stimulente sexuale, care au drept scop obținerea de erecție tare.

Monotonie sexuală

Nici penisul mare, nici sexul lung nu te vor salva dacă procesul în sine este plictisitor pentru ea. De aceea este important să încerci periodic poziții noi, să faci sex extrem în locuri neobișnuite, să joci jocuri de rol și să folosești jucării sexuale. Acest lucru va restabili interesul sexual, va da o scânteie de pasiune, va elimina monotonia.