Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Pierderea erecției, un semnal de alarmă asupra potenței tale?

Pierderea erecției, un semnal de alarmă asupra potenței tale?


Publicat în: 2022-04-08
Ai început să observi schimbări atunci când vine vorba de performanța pe care o oferi în pat? Te simți agitat din această cauză? Nu este cazul să te temi, căci pierderea erecției este un eveniment prin care trec și vor trece majoritatea bărbaților, indiferent de vârstă. Cum medicina evoluează, într-un mod progresiv, există mai mereu câte un tratament natural pentru erecția slabă, fie că vorbim de capsule, prafuri, unguente sau ceaiuri ori diverse alimente.

Cum are loc pierderea erecției?

Mulți posesori ai sexului masculin își doresc imediat îmbunătățirea potenței atunci când se lovesc de un zid ce le blochează drumul către eliberare, către orgasm. Erecția reprezintă nivelul de excitație atins în organism, ce va duce la vascularizația puternică a penisului, act ce se va finaliza cu ejacularea în sine. Dar atunci când apar anumiți factori pe drumul către fericire, bărbații se agită, mai mult din cauza percepției pe care o are societatea asupra lor și asupra faptului că ei sunt masculii alfa, ar trebui să fie de neînvinși.

Dar și bărbații sunt oameni, au și ei probleme, se confruntă cu stresul, depresia, anxietatea, dar și cu probleme ce țin de partea intimă, precum pierderea erecției, inclusiv probleme serioase de sănătate. Iar pentru astfel de probleme este necesară vizita la medicul specialist. Obiceiurile, alimentația, somnul insuficient pot duce la apariția unei erecții prea slabe, ce nu se va menține chiar și cu stimuli puternici ce ar trebui să declanșeze excitația. De asemenea, și masturbarea excesivă și filmele cu caracter pornografic pot favoriza apariția acestor probleme.

Îmbunătățirea potenței, mit sau realitate?

Chiar dacă mulți bărbați sunt ușor sceptici atunci când aud de un tratament natural pentru erecție slabă, este timpul să dea la o parte aceste dubii și să încerce să-și favorizeze întreaga situație. Pierderea erecției este o situație cu care orice mascul se va confrunta, mai devreme sau mai târziu. Este inevitabilă ca și întâmplare. Astfel, printr-o cercetare îndelungată s-a ajuns că, alimentele ce conțin omega 3, dar și acizi grași îmbunătățesc potența. Este recomandat un consum adecvat de pește, somon, fructe de mare, dar și de ghimbir și carne roșie, precum carnea de vită sau de curcan. Este necesar să se renunțe la orice obicei nociv, precum mâncărurile tip fast-food, fumatul, alcoolul, dar și la nopțile pierdute, nedormite.

Secretul unei potențe de invidiat!

Totul se rezumă la două litere, neînsemnate pentru unii, dar esențiale pentru alții. UP este un supliment alimentar, de origine naturală, special conceput pentru stimularea potenței la bărbați. Această capsulă ajută sexul masculin să obțină erecții ferme, cu un penis ce are dimensiuni satisfăcătoare, iar energia va fi mult mai îndelungată! Astfel, cu UP, partidele dintre așternut vor fi mult mai intense, pline de plăcere și satisfacție totală. Iar esențialul constă în elementele din care este realizată capsula! Acestea vor ajuta și la întârzierea momentului orgasmului, prelungind astfel momentele de dragoste dintre îndrăgostiți. UP are o eficiență rapidă, datorită absorbției imediate de la nivelul stomacului. Orice erecție slabă va deveni doar o amintire, va fi uitată, iar fiecare bărbat își va redobândi încrederea în sine, dar și în forțele proprii! Cu UP salvezi relația, dar îmbunătățești și potența! Totul este la degetul tău mic, secretul împlinirii.