Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Ejaculare prematură? Top 5 alimente care te ajută să-ți redobândești controlul

Ejaculare prematură? Top 5 alimente care te ajută să-ți redobândești controlul


Publicat în: 2022-04-07
Dincolo de a vă acorda timp, de a fi relaxați și de a vă concentra în mod absolut pe momentul intim pe care l-ați creat, cel mai bun mod de a-ți redobândi controlul în timpul fiecărei partide de sex este cu ajutorul alimentelor care pot preveni situațiile de ejaculare prematură.

Orice bărbat se poate confrunta cu ejaculare prematura de-a lungul vieții, fie din cauze de natură psihologică precum stresul și oboseala, fie din diverse cauze de natură fiziologică. Dar este în joc atât satisfacția ta personală, cât și a partenerei. Vestea bună este, însă, că există zeci de modalități prin care să eviți astfel de situații. Iar una dintre cele mai eficiente, cu rezultate rapide, stă chiar în alimentație.

Iată top 5 alimente și suplimente alimentare care te ajută să-ți menții erecția tare și fermă atâta timp cât îți dorești, fără riscul unui orgasm prematur necontrolat.

Ai auzit de dieta mediteraneană contra problemelor de ejaculare prematură?

Cât de bine îți controlezi erecția și plăcerea astfel încât să amâni cât mai mult momentul ejaculării și să-ți aduci și partenera la orgasm, variază inclusiv în funcție de alimentele pe care le consumi. Cercetările arată că bărbații care consumă mai multe alimente din dieta mediteraneană au un nivel mai crescut de testosteron, precum și o performanță și calitate crescută a erecției. Asta înseamnă să consumi în principal alimente precum:

-ulei de măsline
-fistic, migdale, alune și alte nuci și semințe
-fructe și legume
-spanac și alte legume verzi
-cafea
-ciocolată neagră
-somon și alte tipuri de pește
-ghimbir și miere

Top 5 alimente care te ajută să-ți redobândești controlul

Dacă nu ești gata să adopți direct o dietă mediteraneană, încearcă să folosești următoarele cinci alimente, pentru cele mai rapide și eficiente rezultate:

1. Pepenele roșu: aliatul unui cuplu de la preludiu până la euforie, fără ejaculare prematură

Bogat în citrulină, pepenele roșu ajută la creșterea libidoului, fiind atât un excelent afrodisiac consumat ca fruct romantic în timpul preludiului, cât și o modalitate ideală pentru a preveni ejacularea prematură.

2. Ovăz și banane pentru a mări nivelul de testosteron și anduranța

Ovăzul ajută la creșterea nivelului de testosteron din sânge, totodată întărind musculatura penisului și oferindu-ți mai multă energie astfel încât să previi ejacularea prematură. Bananele bogate în potasiu ajută la circulația sângelui și produc o enzimă care minimizează efectele ejaculării premature și cresc libidoul.

Ovăzul și bananele devin, astfel, o combinație perfectă atât pentru creșterea anduranței, cât și regăsirea masculinității și controlului erecției până la momentul exploziv al orgasmului.

3. Ardeiul iute sau chili: ingredientul perfect pentru partide mai picante

Intensificând circulația sângelui, în special către vasele de sânge din zona penisului, ardeiul iute sau chili devine un aliat de încredere pentru a asigura partide de amor mai picante și mai îndelungate.

4. Sparanghelul pentru a-ți lua adio de la ejaculare prematură

Sparanghelul este bogat în două vitamine principale, esențiale pentru calitatea erecției și a actului sexual. Conține vitamina A din abundență, responsabilă cu controlul testosteronului, și este plin de vitamina C, care crește cantitatea de spermă și presiunea sângelui. Consumul de sparanghel te ajută, așadar, să-ți controlezi erecția, prelungind momentele de plăcere pe care le simți alături de parteneră, fără ejaculare prematură.

5. EjaControl: soluția cea mai rapidă să-ți redobândești controlul

Dacă toate celelalte alimente trebuie consumate constant pentru a vedea rezultate în timp, EjaControl este soluția pentru rezultate rapide, chiar acum. În doar 30-40min de la administrarea a 2-4 capsule, EjaControl tratează ejacularea precoce. Folosind extracte din plante precum ginseng și lăptișor de matcă, are efecte afrodisiace eficiente în tratarea impotenței și ejaculării precoce. Este cea mai rapidă soluție să redevii bărbatul alfa, capabil să-ți controlezi perfect erecția și să simți cum partenera tremură sub atingerile tale.