Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Fii stăpân pe tine, cu o erecției de milioane!

Fii stăpân pe tine, cu o erecției de milioane!


Publicat în: 2022-04-12
Dulcele orgasm este răspunsul la stimulii ce declanșează plăcerea. Mușchii se relaxează, te simți în al nouălea cer, iar tu și partenera ta vă contopiți, ajungând un singur corp. Cu toate acestea, din ce în ce mai mulți bărbați au început să acuze probleme atunci când vine de controlul ejaculării, fapt care a dus la apariția câte unui tratament natural pentru ejacularea prematură.

Această întâmplare nu ar trebui să stârnească jenă, cu toate că o face în cele mai multe dintre cazuri. Ejacularea prematură este întâlnită în rândul bărbaților tineri, nu numai bătrâni. Cel puțin o dată, aceștia vor avea o problemă de asemenea natură. Iar când se întâmplă, o percep ca pe o lovitură asupra orgoliului lor masculin sau la adresa figurii lor puternice, dominatoare.

Controlul ejaculării, dobândește secretul

Sunt multe modalități prin care un bărbat își poate controla ejacularea, și aici nu ne referim numai la câte un tratament natural pentru controlul ejaculării premature. Spre exemplu, masturbarea este benefică în anumite cazuri, când bărbatul își dorește să învețe autocontrolul și cum să-l dobândească mai bine. Astfel, poți să simți când se apropie climaxul și reușești să îl întârzii. În multe articole pe această temă, subiectul poartă denumirea de „orgasm denial” sau amânarea producerii orgasmului, ce va duce la acumularea unei presiuni sexuale.

Un alt mijloc prin care poți avea parte de controlul ejaculării, este o odihnă corespunzătoare, cu o alimentație echilibrată. De ce? Atunci când corpul tău funcționează normal, exact așa cum trebuie, fiecare funcție își va duce la capăt rolul. Și nu ai parte numai de o erecție decentă, ai parte de un organism sănătos, plin de putere, gata să ducă o zi până la capăt. Tocmai de aceea, este recomandat să eviți și substanțele nocive sau alcoolul, să renunți la vicii. Și nu numai. Psihicul trebuie să fie unul într-o stare bună, starea de tristețe și anxietatea, precum și depresia își pun puternic amprenta asupra sexului masculin. Mai ales în ziua de astăzi, când majoritatea se așteaptă de la ei să fie dominatori, niște domni plini de șarm și perfecți din toate punctele de vedere.

În schimb, ca tratament natural pentru controlul ejaculării premature, la bază ar fi alimentația și suplimentele pe bază de plante, ce nu afectează cu nimic corpului. Ori diferite băuturi, iar ciocolata este declarată ca fiind afrodiziac.

Prematrol, exact ce ți-ai dorit

Exact cum ai auzit. Cu o singură capsulă de Prematrol, ai parte de toate beneficiile posibile! Și privește cum! La baza acestui element stau o multitudine de plante naturale. Cu proprietăți esențiale pentru relaxarea musculaturii și asigurarea unei circulații sangvine ideale. Astfel, substanțele din capsula Prematrol stimulează producția de serotonină, un hormon al fericirii. Datorită acestui lucru, se creează o stare de excitare maximă, ce va rezulta și într-un penis ferm, erect. Nu mai pierzi controlul asupra partidei de sex și îți poți satisface partenera și poți experimenta o sumedenie de poziții, chiar fetish-uri pentru unii. Fiecare orgasm va fi mult mai puternic decât precedentul, datorită ingredientelor din capsula de Prematrol, ce vor avea rolul în a te stimula încontinuu și în a oferi o sensibilitate aparte. Frustrările și nemulțumirile pot fi uitate cu ușurință acum, căci nu există nimic care trebuie să te oprească din drumul tău către un orgasm plin de plăcere și momente unice.