Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Tantra cu erecție slabă: cele mai bune tehnici să devii un maestru al plăcerii în cuplu

Tantra cu erecție slabă: cele mai bune tehnici să devii un maestru al plăcerii în cuplu


Publicat în: 2022-04-14
Când te confrunți cu o erecție slabă, poți ajunge să crezi că totul e împotriva ta: de la erecția nesatisfăcătoare și ejacularea prematură, până la anxietatea legată de actul sexual. Aici intervin beneficiile sexului tantric, eliberându-te atât de autosabotare, dar și de alte blocaje emoționale, ca să te concentrezi exclusiv pe plăcere și pe conexiunea cu partenera.

Sexul tantric este fantastic: dacă încă nu ai încercat, atunci merită să îi acorzi o șansă. Pe lângă faptul că vă ajută, atât pe tine, cât și pe parteneră, să rămâneți conectați la momentul prezent și să vă bucurați de fiecare atingere, de mângâieri, furnicături, șoapte și senzații fierbinți, tantra reprezintă și o soluție naturală perfectă pentru bărbații cu erecție slabă.

Studiile arată că peste o treime dintre bărbații din întreaga lume suferă de o formă sau alta de impotență. Iar numărul lor crește și mai mult după vârsta de 40 de ani. Ceea ce înseamnă că o erecție slabă este o situație comună și i se poate întâmpla oricui. Partea bună e că pe cât de frecventă, pe atât de multe soluții naturale eficiente există. Tantra este una dintre aceste soluții.

Beneficiile tehnicilor tantrice când ai o erecție slabă

-Rezolvarea blocajelor emoționale, aducând ambii parteneri într-o stare de relaxare și eliberare completă
-Atingerea unui nivel înalt de prezență și conștiință sexuală
-Eliminarea emoțiilor negative și dezlănțuirea adevăratului potențial erectil
-Reglarea respirației pentru controlul erecției mai ferme, tare și satisfăcătoare
-Creșterea încrederii sexuale și menținerea unei stări puternice de excitație

Iată cele mai bune tehnici tantrice pentru a deveni un maestru al plăcerii în cuplu și a-ți conduce partenera către orgasme răvășitoare:

1. Masajul tantric

Indiferent că ai o erecție slabă sau tare, masajul tantric este una dintre cele mai bune modalități de a te ancora în prezent. Este metoda prin care te relaxezi și te bucuri de momentele fierbinți alături de parteneră. Pentru bărbați, masajul tantric este o artă de a explora și de a primi plăcere, focusându-se nu doar pe un orgasm prin ejaculare, ci în special pe admirarea bărbatului de către partenera care îi acordă atenția în totalitate.

Este o formă de meditație, ca un ritual sacru. Partenera oferă un masaj senzual, stimulând circulația sângelui și întărirea musculaturii în toată zonă intimă, atât bazin și penis, cât și testicule. Se pot folosi uleiuri speciale cu efect de încălzire, pentru mai multă relaxare. Este o tehnică prin care conexiunea dintre parteneri devine mai puternică. Cei doi împărtășesc un moment de profundă intimitate și plăcere intensă, chiar și cu o erecție slabă ce se poate transforma rapid într-una potentă.

2. Penetrare controlată pentru erecție slabă

O altă tehnică tantrică perfectă când ai o erecție slabă este penetrarea controlată. În loc să te grăbești către momentul penetrării care va eșua din cauza unei erecții lipsite de fermitate, focusează-te pe atingeri senzuale, lente. Acestea vă pot oferi plăcere, conectându-vă centrele de energie sexuală, fără a te stresa în legătură cu fermitatea erecției.

Ulterior, îți poți penetra partenera încet, urmând să rămâneți în aceeași poziție fără a vă mișca prea mult. Intrarea în vaginul unei femei este foarte sensibilă, astfel că ea va simți foarte multă plăcere chiar dacă erecția ta oscilează între tare și slabă.

3. UP combinat cu tehnici tantrice pentru partide de neuitat

UP este un supliment alimentar ca soluție imediată pentru o erecție slabă. În mai puțin de 60 de minute, o singură capsulă va schimba complet sensul jocului. Pentru a duce tehnicile tantrice la următorul nivel, să devii un adevărat stăpân al plăcerii pentru tine și partenera ta, combină contactul vizual, atingerile tandre și profunzimea intimității cu o capsulă UP. Aceasta îți va garanta erecția puternică timp îndelungat, pentru plăcere prelungită și orgasme memorabile.