Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum să îmbunătățești potența masculină în 5 pași simpli

Cum să îmbunătățești potența masculină în 5 pași simpli


Publicat în: 2022-04-18
Îmbunătățirea erecției a devenit un țel pe care mulți bărbați își doresc să îl atingă. Performanțele din dormitor își pun amprenta asupra relației în sine, dar și asupra psihicului uman, datorită faptului că mintea și gândirea unui om poate fi ușor influențată, mai ales atunci când stima de sine este una scăzută.

Prin termenul de "potență masculină" se înțelege totalitatea performanțelor pe plan sexual, dar și atingerea și menținerea pentru o perioadă îndelungată a unui erecții, precum și apogeul orgasmului. În cele ce urmează, vom prezenta 5 pași simpli, ușor de urmat de orice bărbat pentru îmbunătățirea erecției!

Exercițiile fizice

Cunoscute de mulți, exercițiile nu sunt numai benefice sistemului cardiovascular, dar și planului intim. Oferă o armonie și o coordonare în controlul mișcărilor corpului, a contracțiilor musculaturii, dar îți oferă și o atitudine mai relaxată, fiind mai degajat față de împrejurimi. Exercițiile fizice îmbunătățesc potența masculină, dovezi ce vin în urma mai multor sondaje, ce precizează faptul că bărbații ce au o viață mai activă au și performanțe mult mai bune decât cei ce au o viață sedentară (totul mulțumită și circulației mult mai bune, dar și a oxigenării celulare).

Sexexercițiile

Poate nu sunt cunoscute de mulți bărbați, dar acest tip de exerciții se axează asupra musculaturii pelviene, dar și a organelor genitale, ce au ca prim scop întărirea acesteia, dar și pentru a oferi un control și o coordonare cât mai desăvârșită. Se știe prea bine, că în timpul orgasmului, musculatura suferă mici spasme, iar cu ajutorul acestor tip de exerciții se poate îmbunătăți și orgasmul și intensitatea acestuia, dar este și un stimulent pentru erecție.

Dietă adecvată

Există o legătură strânsă între o dietă echilibrată și îmbunătățirea erecției. Atunci când există excese în organism pot să apară și numeroase probleme de sănătate, precum obezitatea, iar potența masculină este și ea afectată. Același lucru se aplică și în cazul deficitului, oasele și musculatura au de suferit, precum și restul funcțiilor organismului. Un aliment ce poate fi un bun stimulent pentru erecție este carnea, mai ales cea de vită, pasăre și miel. La acestea se adaugă și produsele lactate, ouăle sau nuci și semințe.

Masturbarea

Chiar dacă este tratat într-un mod sceptic acest subiect, masturbarea are un rol important atunci când vine vorba de control, dar și coordonare. Astfel, prin masturbare, domnii îmbunătățesc fluxul sanguin către penis, dar lucrează și la imaginație. Își controlează momentul ejaculării, climaxul, dar nu trebuie practicată în exces! Astfel, din stimulent pentru erecție ajunge să aibă efectul contrar, obosind organismul mai mult.

Surpriza finală: UP!

Acest supliment alimentar a luat naștere din dorința de a oferi clipe de neuitat, dar și de a scoate adevărata ferocitate din masculul alfa dominant. Special destinat sexului masculin, este un stimulent pentru erecție, ce nu prezintă reacții adverse! Cu ajutorul lui UP, bărbații vor avea parte de erecții mult mai ferme, alături de un penis de dimensiune satisfăcătoare. Erecția obținută se va menține pe toată durata actului sexual.

Datorită acestui fapt, UP va oferi încrederea pierdută sexului masculin, precum și o stimă de sine adecvată. Efectele sale benefice se pot prelungi până la câteva zile, iar vigoarea primei partide se va menține și va fi la fel și pentru restul partidelor! De asemenea, ejacularea va fi una consistentă, satisfăcătoare, iar puterea pe care o deții îți va oferi șansa de a oferi partenerei tale chiar orgasme multiple!