Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed De la erecție slabă la orgasme multiple: cum să-ți înnebunești iubita de plăcere

De la erecție slabă la orgasme multiple: cum să-ți înnebunești iubita de plăcere


Publicat în: 2022-04-25
Ce îi poți oferi mai senzual și fierbinte iubitei tale, decât plăcerea intensă a orgasmelor multiple care se declanșează unul după altul? Dar cum poți ajunge la o performanță atât de încrezătoare și virilă, atunci când masculinitatea îți este diminuată de o erecție slabă?

Astăzi atât de comună încât orice bărbat se poate confrunta cu ea, o erecție slabă nu îți mai poate ruina cheful. Când vrei ca gemetele partenerei să nu se mai oprească în timp ce îi provoci cele mai plăcute senzații prin tot corpul, poți face acest lucru cu ajutorul soluțiilor de top pentru mica inconveniență.

Ce poți face atunci când ai o erecție slabă, pentru a o transforma în instrumentul care vă duce în ritm alert, atât pe tine, cât și pe ea, pe culmile plăcerii? Iată cum să-i amintești partenerei cât de plăcut o face să se simtă bărbatul sexy și fermecător de care s-a îndrăgostit. Înnebunește-i simțurile până la punctul în care întregul trup îi tremură sub mișcările erecției tale virile, mărite la cote maxime în partide prelungite de amor incendiar.

1. Descoperă și însușește-ți adevărata ta personalitate sexuală

Deseori o erecție slabă are la bază un blocaj mental sau emoțional, cu atât mai mult când nu te simți tu cu adevărat. Uneori, acest lucru se datorează tocmai faptului că nu ești în energia care ți se potrivește. Spre exemplu, dacă ești o persoană dominantă sexual, dar partenera preia controlul, acest lucru poate conduce la o partidă în care nu te regăsești, care nu reprezintă adevărata ta energie masculină – ceea ce se reflectă într-o erecție slabă și nesatisfăcătoare. Așadar, descoperă-ți adevărata personalitate sexuală, fie aceasta submisivă sau dominantă, și explorează această latură împreună cu o parteneră a cărei energie o completează pe a ta.

2. Fiți creativi și spontani

Excitația se construiește. Iar o erecție slabă poate însemna că excitația ta nu a atins cote maxime. Plictiseala, rutina, monotonia în dormitor pot fi cauzele acestei situații, iar soluția este una foarte simplă: inovați. Condimentați fiecare scenă sexuală cu elemente noi și spontane, pentru a readuce pofta și adrenalina.

Fiți imprevizibili, încercați poziții noi, tehnici diverse sau chiar sex în locuri diferite față de cele în care sunteți obișnuiți. Surprindeți-vă. O idee la fel de bună pentru a aduce noi emoții, furnicături și senzații este să folosiți jucării sexuale. Dă-ți frâu liber creativității și lasă-te purtat de idei îndrăznețe, pentru a explora noi cote de excitație și, drept rezultat, o erecție mai fermă.

3. Păstrează tensiunea la cote ridicate pentru a evita o erecție slabă

Dacă vrei ca numele tău să nu părăsească buzele iubitei în timp ce strigă de plăcere și te îndeamnă să nu te oprești, orgasmul multiplu este una dintre cele mai sigure modalități de a o înnebuni de dorință. Nu îți da drumul odată cu primul ei orgasm. Condu-o pe ea pe culmile extazului, și continuă să menții tensiunea sexuală și excitația amândurora, prin mângâieri, sărutări și atingeri fierbinți, până când e gata să continuați. O poți aduce astfel la orgasm iar și iar înainte de propria ta eliberare.

4. Dragon Power pentru o erecție la dimensiuni maxime

O singură capsulă de Dragon Power este soluția perfectă pentru ca o erecție slabă să rămână doar un vis îndepărtat de mult uitat. Acționând în mai puțin de 60 de minute, compușii activi precum extractul de ginseng din această capsulă garantează o erecție fermă și revitalizată. Redându-ți forțele și dorința înflăcărată, Dragon Power te va ajuta să te pierzi în plăcerea maximă a orgasmelor multiple pe care i le vei provoca partenerei. Cu timp rapid de recuperare după fiecare ejaculare, vei fi gata de partide din ce în ce mai lungi și mai plăcute, cu orgasme din ce în ce mai puternice, din nou și din nou.