Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Tratarea hemoroizilor, viața nu a fost nicicând mai ușoară!

Tratarea hemoroizilor, viața nu a fost nicicând mai ușoară!


Publicat în: 2022-04-26
Pentru a înțelege mai bine ce sunt hemoroizii, vom face o asemănare cu varicele, ele fiind vene dilatate. Aceste mici pernuțe sunt situate în peretele rectului și anusului, iar în majoritatea cazurilor, cu cât boala evoluează mai mult, ele riscă să sângereze. Femeile gravide, ce se află în ultimul trimestru de sarcină pot experimenta această boală, din nefericire.

Care sunt cauzele ce duc la apariția acestor hemoroizi?

Tratarea hemoroizilor poate fi o muncă ce necesită o atenție deosebită, datorită sensibilității pe care o impune zona unde aceștia iau naștere. În primul rând, hemoroizii pot să apară și genetic, fiind o genă recesivă sau se pot dezvolta pe parcursul vieții. Constipația este o primă cauză atunci când vine vorba de apariția hemoroizilor, obezitatea, consumul de alimente picante, dar și statul prelungit în șezut sunt factori ce favorizează apariția acestei boli. Simptomele pot să includă sângerări la nivelul anusului, cu un risc crescut de infecție, datorită regiunii unde se dezvoltă aceste dilatații.

Durerea își face simțită prezența atunci când boala evoluează și se complică, iar gândul unei vindecări fără operație devine de domeniul trecutului. Dacă vorbim de hemoroizi externi, durerea este intensă chiar și atunci când au loc activități fizice intense, relațiile sexuale ori chiar în cazul constipației. Cu cât boala evoluează și mai mult, mâncărimile își fac simțită prezența.

Pentru o mai bună înțelegere, în cazul în care îți vine să te scarpini în zona unei răni, înseamnă că se formează o infecție, pe lângă senzația de disconfort produsă. Umflăturile în regiunea anală devin proeminente, iar simpla acțiune de a sta în șezut poate fi plină de durere. Pentru a evita intervențiile fără operație, este recomandată tratarea din timp a hemoroizilor!

Ce tratament este indicat în cazul apariției hemoroizilor?

Aceste mici varice, ce pot evolua dacă nu sunt tratate la timp, necesită o atenție specială. Un tranzit intestinal normal prin aportul ridicat de fibre oferă un scaun normal, obișnuit, în fiecare zi chiar. Alături de o hidratare corespunzătoare, organismul se află în parametrii săi normali de funcționare. De asemenea, igiena locală este și ea una deosebit de importantă. O viață fără operație este dorința oricărui om, iar dacă avem grijă de noi și suntem atenți la semnalele de alarmă pe care corpul nostru le transmite, putem evita bisturiul! Supozitoarele, unguentele sau cremele sunt recomandate de medic, ce au în compoziția lor lidocaină sau hidrocortizon. Aceste două substanțe te vor ajuta în a combate cu brio mâncărimile, dar și durerea ce își face simțită prezența!

HemoMed, soluția în tratarea hemoroizilor, acum fără bisturiu!

Acest dispozitiv medical a fost special conceput pentru tratarea tuturor tipurilor de hemoroizi. Ajută la eliminarea acestora, fără a avea efecte adverse și dureroase! Astfel, datorită aplicatorului său criogenic, HemoMed oferă soluția terapiei denumită ”crioterapie” sau ”terapie la rece”. Acest dispozitiv este conceput dintr-un plastic special, pentru uz medical, iar suprafața acestuia îi permite lui HemoMed să ajungă la temperatura ideală pentru stimularea micro-circulației sanguine. Este ideal pentru tratarea hemoroizilor interni, dar și externi! Efectele se fac simțite încă de la prima utilizare, alungând mâncărimea, senzația de arsură, durerea sau chiar sângerarea! HemoMed are puterea de a ușura, de acum încolo, viața oricărui pacient, căci rezultatele se vor simți pe perioade îndelungate, fiind fără miros și poate fi și reutilizat!