Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cauzele lipsei de erecție. Soluțiile specialiștilor să fii stăpân pe fiecare partidă de sex

Cauzele lipsei de erecție. Soluțiile specialiștilor să fii stăpân pe fiecare partidă de sex


Publicat în: 2022-04-27
Iubita îți tremură în brațe, ritmul respirației vă crește pe măsură ce sărutările se intensifică, sunteți amândoi încinși și dornici de mai mult, dar când să treceți la acțiune… intervine riscul unei noi partide ruinate din cauza unei erecții slabe sau inexistente. Care sunt cauzele lipsei de erecție și cum preiei din nou frâiele controlului în dormitor?

Lipsa erecției este o inconveniență cu care se confruntă foarte mulți bărbați. Dar frecvența acestei afecțiuni nu înseamnă că trebuie să te resemnezi. Există câte o soluție pentru fiecare bărbat pentru a relua controlul asupra propriei erecții, plăceri și distracție în intimitate.

Înainte, însă, trebuie să cunoști motivul pentru care nu ai erecția puternică, fermă și îndelungată pe care ți-o dorești. Iată care sunt cauzele lipsei de erecție, dar și soluțiile specialiștilor pentru a redeveni stăpânul extazului pe care îl împărtășești cu partenera.

1. Nu ești conectat la momentul prezent

Una dintre cauzele lipsei de erecție cele mai frecvente este că nu ești conectat în totalitate la momentul prezent. Deși fizic ești cu partenera, mintea îți este preocupată cu alte lucruri. Fie pe plan mental, fie pe plan emoțional, te cuprind grijile, anxietatea, depresia sau gândurile la alte sarcini. Ești oprit, astfel, de la a te relaxa complet și a stabili conexiunea intimă de care ai nevoie pentru a obține o erecție puternică.

În acest caz, poți încerca foarte multe tehnici de relaxare și reconectare cu partenera și clipa prezentă. De la exerciții de respirație și tehnici tantrice, până la un preludiu mai lung sau un masaj al întregului corp. Acordă-ți timp și răbdare pentru a te reconecta cu tine. Astfel, îți vei regăsi energia masculină, și vei putea reflecta această latură puternică și virilă în momentele fierbinți alături de iubită.

2. Te concentrezi prea mult pe erecție și pe faptul că nu obții una

Faptul că nu obții erecția dorită, fermă și potentă, pentru a-i oferi atât partenerei, cât și ție, plăceri de neuitat, poate fi extrem de frustrant. În mod natural, vei fi tentat să te concentrezi foarte mult pe acest lucru.

Ei bine, când încerci prea mult să obții o erecție și nu se întâmplă, mintea ta percepe acest lucru ca pe un eșec, ceea ce conduce la și mai multă anxietate, cu șanse și mai mici la o erecție puternică. Creezi astfel un cerc vicios. Soluția este să nu faci din erecție un scop în sine. Bucură-te de atingeri, mângâieri, permite-ți să te pierzi în șoapte și sărutări și explorează plăcerea din reacțiile iubitei. Erecția va urma în mod natural.

3. Oboseala: una dintre cauzele lipsei de erecție cele mai frecvente

Chiar dacă sunteți amândoi extrem de excitați, uneori nu poți obține o erecție. Sau, chiar dacă o obții, nu o poți menține timp îndelungat sau suficient până la marele O. Deseori, oboseala e principalul motiv în acest caz. Fie nu ai dormit suficient, fie stresul cotidian a intervenit, iar acest lucru îți afectează în mod direct virilitatea. Soluția este extrem de simplă: odihnește-te și amână momentul intim până când îți refaci rezervele de energie, pentru a te bucura de potențialul maxim și plăcerea nemărginită a unei erecții tari.

4. Nivel scăzut de testosteron

Un nivel scăzut al testosteronului este de asemenea frecvent întâlnit printre cauzele lipsei de erecție. Suplimentele alimentare și o dietă echilibrată constituie cea mai eficientă soluție să redevii bărbatul cu sex-appeal și poftă crescută de sex.

Sex Power este un supliment alimentar excelent pentru a-ți îmbunătăți nivelul de testosteron și excitație. Sex Power oferă rapid o erecție fermă, de dimensiuni maxime, care durează mult timp, asigurând mai multă energie chiar și pentru orgasme multiple, o capacitate de recuperare mai rapidă după fiecare partidă, dar și o ejaculare puternică și perfect controlată. Este soluția optimă pentru a scăpa de grija performanței în dormitor. Pentru că indiferent de cauzele lipsei de erecție, Sex Power îți redă controlul, ca să devii din nou stăpânul fiecărei partide.