Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Terapie vs. geluri vs. capsule: ce tratament pentru ejaculare precoce reînvie pasiunea

Terapie vs. geluri vs. capsule: ce tratament pentru ejaculare precoce reînvie pasiunea


Publicat în: 2022-05-04
Gel, capsulă sau terapie pentru îmbunătățirea vieții sexuale? Care este varianta de tratament pentru ejaculare precoce, care te va ajuta cel mai mult nu doar să-ți recapeți controlul erecției sau punctului culminant, ci și încrederea în propria virilitate, alături de scânteile din dormitor?

De-a lungul timpului, s-au dezvoltat foarte multe soluții ca tratament pentru ejaculare precoce. De la terapie pentru vindecarea diverselor traume prin depășirea barierelor psihologice care împiedică obținerea erecției, până la geluri și capsule ce-ți redau virilitatea, ai foarte multe opțiuni la dispoziție. Totuși, cel mai important atunci când tratezi ejacularea precoce este să nu tratezi doar simptomele, ci și cauza, astfel încât să te bucuri de efectele benefice pentru o perioadă cât mai îndelungată.

Care este, așadar, alegerea optimă de tratament pentru ejaculare precoce, atunci când urmărești nu doar să întârzii momentul exploziv, ci să-ți redobândești farmecul și forța de a aprinde flacăra pasiunii în partenera ta, cu partide de amor prelungite? Iată care sunt avantajele și dezavantajele pentru fiecare variantă, și când reprezintă o soluție optimă în funcție de propria ta situație:

Terapia psihosexuală

Anxietatea și depresia sunt deseori cauze esențiale pentru ejacularea prematură. Terapia psihosexuală este o variantă excelentă atunci când întocmai stresul și presiunea psihică sau emoțională sunt cele care te lipsesc de controlul asupra momentului ejaculării, lăsând loc dezamăgirii unei noi partide fără satisfacție completă, în ochii partenerei.

Terapia psihosexuală te poate ajuta să depășești starea de anxietate, lipsa încrederii în sine și alte surse de disconfort psihic sau emoțional, prin educație și diverse strategii sau tehnici de relaxare. Redobândindu-ți încrederea, masculinitatea și redevenind stăpânul propriilor emoții, vei prelua rapid și frâiele controlului propriei erecții, ejaculării și, în consecință, plăcerii partenerei.

Avantaje:

-Ajută la regăsirea virilității interioare și redobândirea propriului control.
-Contribuie la rezolvarea traumelor sexuale și depășirea barierelor psihologice.
-Reduce anxietatea și stresul legat de ejacularea precoce, tratând cauza emoțională/psihologică.

Dezavantaje:

-Este nevoie de mai multe ședințe de terapie, pe termen mediu sau lung.
-Ședințele de terapie pot fi costisitoare.

Gel pentru întârzierea ejaculării

O a doua opțiune eficientă de tratament pentru ejaculare precoce este gelul, crema sau spray-ul care întârzie momentul culminant, prin amânarea acestuia și prelungirea clipelor intense de pasiune. Acestea acționează cu un efect anestezic, aplicându-se cu 10-15 minute înainte de partida de sex pentru a reduce senzațiile de plăcere și, drept rezultat, să întârzie ejacularea.

Avantaje:

-Disponibile în diverse forme, în funcție de propria conveniență: spray, gel, cremă.
-Efect imediat, rezultate rapide, în doar 10-15min de la aplicare.
-Întârzie ejacularea prin reducerea senzației de plăcere.
-Disponibilă fără rețetă, la prețuri accesibile.

Dezavantaje:

-Datorită efectului anestezic, reduce semnificativ plăcerea și bucuria momentului.
-Pierderea sensibilității și reducerea tuturor senzațiilor.
-Uneori, plăcerea și pasiunea pot fi reduse până într-atât încât ejacularea este nu doar amânată, ci chiar anulată – fie prin pierderea completă a erecției, fie prin imposibilitatea de a mai atinge un orgasm, în lipsa intensității atingerilor.

Capsule ca tratament pentru ejaculare precoce

Capsulele reprezintă cea mai rapidă și, deseori, convenabilă soluție pentru redobândirea controlului asupra momentului ejaculării, fără a compromite scânteile de pasiune aprinsă între tine și parteneră.

Prematrol este o variantă ideală de tratament pentru ejaculare precoce, menținând nivelul de excitație la cote ridicate, păstrându-ți erecția tare pe tot parcursul partidei de dragoste, însă fără riscul ejaculării premature. Cu substanțe naturale active, 2 capsule de Prematrol administrate timp de câteva săptămâni îți vor oferi momente incendiare în raporturile intime, redându-ți controlul total.

Avantaje:

-Redă controlul complet cu fiecare partidă sexuală.
-Ejaculare controlată, fără reducerea plăcerii.
-Erecția se menține tare, orgasmul este la fel de intens, starea de excitare este menținută în continuare, fără reducerea senzațiilor de plăcere.
-Ingrediente naturale active care îți redau virilitatea, anduranța și puterea de a-i oferi partenerei orgasme de neuitat.
-Fără efecte adverse.
-Disponibil fără rețetă, la un preț foarte accesibil.

Dezavantaje:

-Fiind 100% natural, fără efecte adverse, Prematrol nu prezintă niciun dezavantaj.