Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 5 motive pentru care o femeie nu vrea sex cu tine

5 motive pentru care o femeie nu vrea sex cu tine


Publicat în: 2022-05-05
Femeile cu o stare normală, din punct de vedere hormonal, nu se plâng, de obicei, de probleme cu libidoul. Prin urmare, primul lucru de care trebuie să te asiguri, dacă ești nemulțumit de sex, este starea ta. Despre sex se spun și se scriu multe. Dar mai ales despre cum să crești libidoul. Cum să păstrezi scânteia vie. Cum să aprinzi din nou flacăra pasiunii, dacă brusc s-a stins. Hai să vedem motivele pentru care partenera ta evită sexul.

Stres și oboseală

Rutina zilnică a femeii obișnuite este următoarea: dimineața, după ce a s-a spălat, a pregătit micul dejun pentru toți, a trimis copiii la grădinițe și școli, se duce la muncă până spre seară. Până când discută toate știrile cu familia și decide toate treburile actuale de familie, este deja timpul să doarmă. Și îi place, de asemenea, să cânte sau un alt hobby, care o relaxează și o împlinește. Drept urmare, atunci când o femeie se găsește în pat cu iubitul ei, își dorește un singur lucru: să doarmă. Se cheltuie multă energie pentru o viață atât de activă, oboseala se acumulează, nu mai rămâne forță pentru sex. Aș recomanda prioritizarea, iar atunci când planificați sexul, să renunțați la orice alte activități. Evident că nu trebuie să stabiliți data și ora strictă. A planifica înseamnă a ține cont de faptul că, pe lângă viața obișnuită, există și una intimă. Și pentru a te bucura de ea, trebuie să găsești timpul și locul. Atunci dorința nu va dispărea, iar satisfacția va reapărea în patul vostru.

O nouă etapă în relație

La început, este ușor pentru îndrăgostiți: organismul produce puternic oxitocină, hormonul iubirii, plăcerii și afecțiunii. O dorință stabilă și puternică de sex în această perioadă este asigurată în mod sigur de natură însăși. După ceva timp, pasiunile se potolesc. În timpul relației, cuplul își dezvoltă propriul ritm condiționat fiziologic: există mai puțin sex, dar este din ce în ce mai calitativ. Acest lucru este complet normal.

Prea mult sex

Da, chiar și cele mai temperamentale femei se pot găsi într-o situație în care fac mai mult sex decât au nevoie. Acest lucru se întâmplă dacă partenerul este mai activ sau nevoile sexuale ale fiecăruia sunt diferite. De exemplu, dacă tu ai nevoie de sex de câteva ori pe zi, iar ea de câteva ori pe săptămână, atunci mai devreme sau mai târziu femeia se va sătura. Dacă unul dintre parteneri este mai activ, atunci trebuie să căutați modalități alternative de a-l satisface. Dacă ea nu vrea sex îndelungat sau penetrare, există sexul oral sau alte tipuri de stimulare.

Infidelitatea

Se întâmplă că sexul cu tine nu îi este pe plac, ea își găsește un iubit de la care primește toate emoțiile necesare. Când face deja sex bun, de ce și-ar dori mai mult? Cel mai probabil, ea se va retrage temporar din relațiile intime cu tine. Acest om care înșală de obicei se simte vinovat pentru că a înșelat și încearcă să-și repare greșeala cu atenție sporită, dar fără implicare sexuală.

Sexul nu aduce satisfacție

Probabil, partenera ta nu este nici obosită, nici infidelă și nici nu ar avea ceva probleme cu libidoul, însă s-ar putea să nu simtă satisfacție cu tine. Cauzele pot fi diverse: fie nu-i cunoști dorințele și corpul, fie durata sexului e prea lungă sau prea scurtă, fie nu ați ales pozițiile potrivite, fie erecția ta nu este suficient de tare.

Pentru îmbunătățirea erecției există stimulent sexual: UP

Acest stimulent sexual este cel mai potrivit, din punct de vedere al sănătății, fiindcă nu are efecte adverse. Ingredientele sale demonstrează faptul că UP este un supliment alimentar, nu un medicament.

Ce face UP? Oferă garanția unei partide de sex plină de satisfacție, asigurând îmbunătățirea erecției, pe termen lung. Apetit sexual ridicat, încredere sporită, erecție tare, ingrediente sănătoase, potrivit tuturor bărbaților 18+, nu creează vreo dependență sau probleme la nivel erectil.