Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Evitarea cancerului în 3 pași. Ajută stimularea sistemului imunitar pentru prevenție?

Evitarea cancerului în 3 pași. Ajută stimularea sistemului imunitar pentru prevenție?


Publicat în: 2022-05-10
Sistemul imunitar al corpului uman este atât de puternic încât ne poate proteja împotriva cancerului, și este capabil chiar să elimine tumorile deja formate. Este evident, așadar, cât de importantă este stimularea sistemului imunitar pentru prevenția bolilor canceroase.

Celulele din sistemul imunitar au posibilitatea de a detecta celulele canceroase, să le identifice drept anormale, și să le elimine sau să le distrugă rapid. Cu toate că acest lucru poate să nu fie suficient în a scăpa complet de cancer, un sistem imunitar cât mai puternic este cu siguranță o componentă esențială în prevenția cancerului și chiar în lupta cu această afecțiune.

Deși prevenția cancerului nu poate fi garantată în niciun fel, stimularea sistemului imunitar crește semnificativ șansele ca organismul tău să fie protejat și să dispună de resursele necesare pentru a lupta cu această boală. Iată, deci, cum îți stimulezi sistemul imunitar în acest scop, și ce poți face pentru evitarea cancerului, în 3 pași de bază.

1. Activarea sistemului imunitar

Un sistem imunitar întărit, cât mai puternic și în permanență activat, înseamnă șanse ridicate ca protecția și prevenția împotriva cancerului să prezinte o eficiență crescută. Cinci dintre cele mai puternice instrumente dovedite științific prin care îți păstrezi sistemul imunitar cât mai puternic atât pentru a preveni cancerul, cât și în timpul unui tratament, sunt:

-Odihnă: Asigură-te că beneficiezi de minimum 7-8 ore de somn în majoritatea nopților.
-Activitate fizică: Cu cât ești mai activ, cu atât mai bine. După somnul odihnitor, exercițiile sunt o componentă cheie pentru un sistem imunitar cât mai sănătos.
-Dietă echilibrată: Alege alimente nutritive, bogate în macro- și micronutrienți cât mai hrănitori, care îți asigură un aport zilnic de energie. Evită dietele minune, chiar și pe acelea care promit vindecarea magică a cancerului fără suport științific. -Optează pentru alimente întregi, cât mai naturale și sănătoase.
-Gestionarea stresului: Sistemul imunitar este afectat cu ușurință de chimicalele eliberate de corp prin intermediul stresului zilnic. Exercițiile de diminuare și gestionare a stresului, și păstrarea acestuia la un nivel cât mai redus, contribuie la un sistem imunitar puternic.
-Evită răcelile și gripele: Pentru ca sistemul tău imunitar să rămână concentrat pe lupta cu cancerul sau pe prevenția acestuia, și nu pe lupta cu răceli, enterocolite, gripe etc., trebuie să-l protejezi în acest sens. Evită mulțimile aglomerate și dietele nesănătoase care te vor conduce la aceste afecțiuni și care, drept consecință, îți vor slăbi sistemul imunitar și focusul acestuia asupra prevenției cancerului.

2. Imunoterapia împotriva cancerului

Cunoscută și sub denumirea de imuno-oncologie, imunoterapia folosește sistemul imunitar al propriului corp și puterea acestuia de a face față cancerului pentru a lupta cu acesta și pentru a-l preveni sau elimina în cadrul tratamentului. Funcționează în principal prin îmbunătățirea capacității sistemului imunitar de a recunoaște și elimina celulele canceroase oriunde în corp. Imunoterapia este disponibilă într-o varietate largă de forme, de la tratamente genetice și până la bioterpie, anticorpi targetați, vaccine împotriva cancerului, virusuri care infectează tumoarea, substanțe adjuvante etc.

3. CancerEx pentru stimularea sistemului imunitar și protecție împotriva cancerului

CancerEx este un produs de top pentru stimularea sistemului imunitar, pentru care unul dintre scopurile principale este întocmai lupta contra cancerului. Îmbunătățind calitatea vieții și reducând considerabil efectele secundare ale tratamentelor de cancer (inclusiv lipsa apetitului, căderea părului sau oboseala excesivă), CancerEx AHCC poate fi un aliat de încredere în lupta cu cancerul. Cu toate că nu este un tratament minune care să promită vindecarea cancerului, CancerEx îți va oferi un ajutor major în întărirea sistemului imunitar, datorită compușilor activi care cresc rezistența la infecții, precum și activitatea celulelor care identifică și elimină în mod natural celulele canceroase. Un aliat de încredere al imunității, în special pentru prevenția timpurie a bolilor canceroase.