Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Adevărat sau Fals? Top 6 mituri despre prostata mărită

Adevărat sau Fals? Top 6 mituri despre prostata mărită


Publicat în: 2022-05-12
Nu te grăbi cu îngrijorările și concluziile pripite atunci când ai prostata mărită. Este foarte ușor să cazi în plasa miturilor și informațiilor false. Studiile de specialitate ne ajută să dărâmăm miturile în acest articol, ca să știi exact ce este fals și ce este adevărat în legătură cu acest subiect.

Atunci când te confrunți cu prostata mărită, este normal să intervină apariția grijilor. Însă înainte de a cădea în capcana stresului inutil și a impresiei că suferi de o afecțiune mult mai serioasă, asigură-te că nu crezi miturile care circulă pretutindeni în legătură cu acest aspect.

La tot pasul poți vedea informații greșite și păreri neavizate despre prostata mărită și despre ce înseamnă un tratament natural pentru prostată eficient. Răspunsul este simplu. Studiile de specialitate și cercetările oficiale sunt singurele care pot fi dovedite și, deci, de încredere. Iată ce spun specialiștii despre prostata mărită, care sunt top 6 mituri despre această afecțiune, dar și care este realitatea.

Mit #1: Prostata mărită este un simptom al cancerului

Oricât de neplăcută este, o prostată mărită nu indică, sub nicio formă, prezența cancerului. Mai mult decât atât, aceasta mai este numită hiperplazie benignă de prostată (HBP), ceea ce ne spune încă din denumire că afecțiunea este benignă, în condițiile în care benignă înseamnă necanceroasă.

Mit #2: O operație pentru prostată mărită poate avea ca efect benefic prevenția cancerului de prostată

De fapt, procedura chirurgicală în condiții de prostată mărită distruge sau elimină doar partea interioară a glandei prostatei. Cancerul se dezvoltă, de cele mai multe ori, în partea exterioară. Deci operația de prostată mărită nu va scădea șansele cancerului de prostată, și nici nu va avea un efect preventiv.

Mit #3: Cu cât prostata este mai mărită, cu atât simptomele sunt mai grave

În realitate, mărimea prostatei nu influențează în mod direct gravitatea simptomelor asociate cu afecțiunea prostatei mărite. Severitatea simptomelor este, totuși, afectată de vârstă și alți factori legați de condiția fizică și de starea de sănătate a fiecărui bărbat – iar acești factori ar trebui luați în considerare atunci când se alege un tratament pentru ameliorarea simptomelor.

Mit #4: Prostata mărită trebuie întotdeauna să fie tratată medical

Adevărul e că până și atunci când ești diagnosticat cu prostată mărită, nu este necesar niciun tratament medical dacă nu ai simptome și inconveniențe care te deranjează. În schimb, dacă te confrunți cu un jet slab de urină, urinare frecventă, disfuncții sexuale sau alte simptome neplăcute, există numeroase opțiuni și alternative de tratament natural pentru prostată mărită pe care le poți încerca.

Mit #5: Nu poți face nimic pentru a ameliora simptomele de prostată mărită

Uneori, simpla evitare a cofeinei, a medicamentelor decongestionante și a consumului de lichide în cantități mari deodată pot reduce semnificativ simptomele prostatei mărite.

Mit #6: Alternativele de tratament natural pentru prostată pot cauza impotență sau incontinență

Tehnologiile moderne și studiile recente fac posibilă tratarea complet neinvazivă a prostatei mărite, fără operații, fără alte proceduri chirurgicale cu efecte adverse. Astfel că ai la dispoziție opțiuni minim invazive dintre care poți alege, care nu vor avea drept consecință incontinența, impotența sau alte tipuri de disfuncție erectilă.

Prostamax este o alternativă excelentă de tratament natural pentru prostată, care spre deosebire de procedurile chirurgicale, nu are niciun efect negativ precum disfuncțiile erectile. Din contră, suplimentul natural Prostamax întărește sănătatea prostatei, menținând sănătatea tractului urinar și generând un flux de urină sănătos, astfel redându-ți rapid posibilitatea de a te bucura de viață, inclusiv de viața sexuală.

Cu extracte din palmier pitic, urzică, dovlecel și alte plante benefice, Prostamax îmbină beneficiile celor mai bune substanțe pentru tratarea prostatei mărite, astfel redându-ți viața normală din ce în ce mai mult cu fiecare capsulă. Este soluția perfectă pentru scăderea frecvenței urinărilor nocturne, diminuarea presiunii din vezica urinară și a nevoii de urinare frecventă, ajutând la o funcționare corectă a prostatei.