Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Erecție slabă de dimineață: poate fi un motiv de îngrijorare pentru potență?

Erecție slabă de dimineață: poate fi un motiv de îngrijorare pentru potență?


Publicat în: 2022-05-16
Lipsa erecției matinale sau o erecție slabă dimineața nu reprezintă neapărat un motiv de îngrijorare. Cu toate acestea, erecțiile matinale pot oferi indicii legate de sănătate și de disfuncțiile erectile, astfel că nu poți ignora acest aspect, dacă îți dorești cu adevărat o relație împlinită.

Nu este un motiv de îngrijorare dacă se întâmplă ca uneori să te trezești cu o erecție slabă. Te poți trezi în diverse momente ale unui ciclu de somn în care nu apare o erecție, fără ca acest lucru să indice vreo problemă. În mod normal, însă, bărbații au mai multe erecții nocturne în timpul somnului, iar lipsa erecțiilor matinale poate lăsa anumite indicii despre sănătatea și disfuncțiile sexuale.

Află cum funcționează erecția matinală, ce probleme poate indica lipsa acesteia sau o erecție slabă de dimineață, dar și cum să-ți redobândești încrederea în sine pentru o relație împlinită și momente savuroase pline de pasiune alături de parteneră, prin redobândirea unei erecții matinale sănătoase!

Ce este erecția matinală și cum funcționează?

Contrar a ceea ce poate că ai auzit până acum sau credeai, erecția nocturnă/matinală nu este un rezultat al stării de excitație sau dorință sexuală, sau al vreunui vis incitant legat de sex. Aceasta este, de fapt, o funcție normală a sistemului reproductiv masculin, care indică prin episoade constante de erecții nocturne, că nervii și circulația sângelui către penis sunt sănătoase.

Ce probleme poate indica o erecție slabă sau inexistentă de dimineață?

Este în regulă să te trezești ocazional cu o erecție slabă, sau să nu ai o erecție nocturnă tare în timpul nopții. Mai ales dacă nu ai parte de un somn odihnitor, sau dacă te trezești într-un moment al ciclului de somn în care nu se poate crea o erecție. Motivele de îngrijorare intervin când erecțiile nocturne nu mai apar în mod regulat, și când devine rutină să te trezești cu o erecție slabă sau inexistentă dimineața.

Printre problemele pe care le poate indica lipsa erecțiilor regulate din timpul nopții și al dimineții, se numără disfuncțiile erectile și imposibilitatea de a obține și menține o erecție fermă, impotența, probleme cu nervii sau circulația sângelui către penis sau dezechilibre hormonale precum scăderea testosteronului.

Când este un semnal de alarmă pentru potență și este cazul să discuți cu un specialist?

Lipsa erecției matinale poate fi pusă și pe seama altor factori precum înaintarea în vârstă, dar în acest caz efectele se instalează treptat, în timp, prin experimentarea din ce în ce mai puțin frecventă a erecțiilor nocturne. Dacă, în schimb, acest lucru se întâmplă brusc, este cazul să discuți cu un medic profesionist și să investighezi mai departe sursa problemei și legătura cu propria ta sănătate și potență.

Cum îți redobândești erecția matinală și virilitatea pentru o relație împlinită?

Indiferent de motivele pentru care ai sau nu ai o erecție matinală, cu siguranță că există o strânsă legătură între prezența acesteia și încrederea ta în sine. Așadar dacă simți că începi să-ți pierzi din virilitatea și masculinitatea alfa odată cu scăderea numărului de erecții nocturne sau cu observarea de erecție slabă dimineți la rând, este momentul să iei măsuri.

UP este un supliment natural deosebit de eficient în redobândirea încrederii și stimularea potenței bărbaților, prin redarea erecțiilor tari în orice moment al zilei. Fiecare clipă de plăcere cu partenera este însoțită de senzații fierbinți și orgasme euforice, datorită ingredientelor active din compoziția capsulelor UP. Acestea pompează sângele în ritmul și locul potrivit, furnizându-ți energia și resursele de care ai nevoie pentru a te asigura că ai o relație împlinită, o erecție potentă indiferent de împrejurări, și un control la fel puternic în fiecare moment din dormitor.