Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Îmbunătățirea erecției, cum să ai un penis de invidiat!

Îmbunătățirea erecției, cum să ai un penis de invidiat!


Publicat în: 2022-05-18
Bărbații s-au confruntat și se vor confrunta cu probleme ce țin de performanța lor sexuală, fie că vorbim de o simplă erecție apărută dimineața sau de imposibilitatea de a obține una pe parcursul actului sexual, fără a obține acea satisfacție dorită. Până și cel mai dur mascul se poate simți stânjenit la acest capitol, fiind un subiect sensibil pentru mulți dintre ei. Majoritatea domnilor își doresc să descopere secrete ce ar ajuta la îmbunătățirea erecției, vor să aibă acel stimulent sexual ideal, care să le ofere satisfacție garantată lor, cât și partenerelor acestora.

Cei ce au boli cardiovasculare, suferă de diabet sau au parte de dezechilibre hormonale suferă de probleme cu potența, dar sunt tratabile, sub o atentă supraveghere a medicului. De asemenea, nici îmbătrânirea nu ar trebui să descurajeze bărbații din a oferi și primi acel tip de satisfacție râvnită.

Satisfacție și stimulentul sexual

Un prim pas în a avea parte de o îmbunătățire a erecției este să ai idee despre principalele stimulente sexuale, ce cresc fluxul sanguin în regiunea peniană. Un exemplu potrivit ar fi reprezentat de conținutul pornografic, ce oferă o stare de excitație, dar atenție în a nu se duce în extremă acest lucru. Vizionarea filmelor pentru adulți poate ajuta atât bărbații, cât și femeile în a descoperi și învăța mai multe despre sexualitatea lor și poate stârni diverse fantezii sexuale, unii oameni descoperind noi fetish-uri.

Un alt stimulent sexual ce ar ajuta la îmbunătățirea erecției poate fi reprezentat de simpla alimentație în sine. Rodia, ardeiul iute, ciocolata, ouăle sau smochinele cresc libidoul și pot îmbunătăți viața sexuală a individului. De asemenea, este important să fii deschis într-o relație și să discuți cu partenera ta ce simți că te-ar satisface pe tine, dar și pe ea, să explorați împreună.

Masturbarea, mit sau realitate?

Este adevărat faptul că masturbarea ajută la îmbunătățirea fluxului sangvin, prin urmare penisul este alimentat cu sânge, rezultând într-o mărime satisfăcătoare. Este important să se evite masturbarea excesivă, căci poate avea loc contrariul, în loc de îmbunătățirea erecției riști să dezvolți o desensibilizare a penisului, nu mai percepi la fel de puternic senzațiile, erecția nu mai este la fel de impresionantă, iar sexul nu îți va aduce nicio satisfacție. Prin masturbare poți explora și îți poți îmbunătăți timpul ejaculării, poți să descoperi cât de mult timp ai nevoie pentru a te recupera sau ce fantezii îți stârnesc excitația. Dar cum am menționat, este bine să nu se dea în extremă, din satisfacție poate deveni rapid un disconfort.

Este important să te odihnești corespunzător, bărbații ce au numeroase ore de somn pe minus au parte de erecții slabe sau chiar deloc, alături de imposibilitatea de a ejacula. Poate deveni frustrant, cu stări anxioase și de irascibilitate. Un somn corespunzător îmbunătățește calitatea vieții considerabil, iar alături de un regim alimentar echilibrat și o viață sănătoasă, cu evitarea stresului, poți obține o erecție satisfăcătoare.

Sex Power, secretul performanței

Un stimulent sexual natural, Sex Power este o capsulă cu adevărat miraculoasă. Stimulează pofta sexuală, dar și erecție, oferind performanțe satisfăcătoare. De asemenea, recuperarea dintre partide este un rapidă, fără efecte secundare sau disconfort. Sex Power este secretul unui penis de invidiat, ce va scoate adevăratul armăsar din tine.

Cu o singură capsulă creată exclusiv din plante te bucuri de partide de neuitat și de niveluri de excitație copleșitoare. Sex Power îți oferă o sumedenie de beneficii la pachet, fiind un supliment natural, pentru o erecție puternică. Astfel, ai parte de ejaculări consistente și calitative, dar și un control asupra acestora. Orgasmul este mult mai intens, cu un penis de dimensiuni satisfăcătoare, excitante, pentru a avea parte de un sex de calitate!