Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum îți dai seama dacă ea este bună la pat, înainte de a ajunge acolo?

Cum îți dai seama dacă ea este bună la pat, înainte de a ajunge acolo?


Publicat în: 2022-05-25
O domnișoară frumoasă, cu sânii de mărimea 5, îmbrăcată sexy, poate fi un buștean insensibil în pat. Deci, aspectul fizic poate fi înșelător. Totuși, ce detalii îți pot fi de ajutor, atunci când vrei să afli la ce sex te poți aștepta cu iubita ta? Hai să analizăm sănătatea sexuală!

1. Lipsa sexualității accentuate

A fi sexy și a încerca să arăți așa sunt două lucruri diferite. Aceasta este prima capcană care îi așteaptă pe bărbați în alegerea lor dificilă. Bărbații percep adesea femeile îmbrăcate frivol și seducător ca fiind cele mai accesibile, apoi sunt teribil de jigniți atunci când sunt refuzați. Decolteu incitant, ciorapi care ies cu ochi cochet din fantă, nu este aceasta o invitație la acțiune? Nu este un semn de energie sexuală ridicată? Băieți, o să vă dezamăgesc acum, dar acest lucru nu este absolut adevărat. Sexualitatea accentuată apare de obicei acolo unde există incertitudine și complexe. Ei bine, sau unde o femeie a mers în mod deliberat la vânătoare. Adevărat, de obicei, astfel de vânători își au stabilit scopul, nu al unei intimități banale, este prea ușor de obținut, ci ceva mai mult. De exemplu, bunuri materiale.

2. Femeile inteligente sunt bune la pat

O doamnă predispusă la autoeducație se îmbunătățește constant în sex, spre deosebire de toată lumea. Citește cu interes literatură erotică, se uită la filme senzuale, merge la cursuri sexuale. Drept urmare, abilitățile ei în pat devin din ce în ce mai bune în fiecare an. La vârsta adultă, o astfel de femeie se va transforma într-o adevărată bombă sexuală, capabilă să ofere plăcere unui bărbat. În timp ce alte femei de multe ori nu numai că nu se îmbunătățesc, dar se degradează în sex, câștigând experiență negativă.

3. Ea știe să-și rezolve propriile probleme

Sunt sigur că o femeie care se află într-o situație dificilă de viață nu poate fi o iubită ideală. O astfel de femeie își va dori întotdeauna de la un bărbat nu atât dragoste, comfort, cât bani și soluții la propriile probleme. Femeile care știu să-și rezolve propriile probleme apreciază sexul ca pe o formă de artă independentă. Își pot alege parteneri după gustul lor, nu după portofel. Își pot permite exact bărbații pe care îi doresc cel mai mult. Această împrejurare le face amante minunate.

4. Activitate și inițiativă

Una dintre caracteristicile importante este capacitatea de a lua inițiativa. Crezi că o femeie, căreia îi este frică de inițiativă în viața cotidiană, va avea curaj în sex? Mă îndoiesc.

O capacitate adecvată de a invita un bărbat la o cunoștință, de a-l împinge spre intimitate este un semn bun. Este mult, mult mai bine decât o fortăreață impenetrabilă care așteaptă prinți. Bărbați care asediază femeile reci, spuneți-mi care este frumusețea acestei acțiuni? Crezi că modestia și refuzul inițial vorbesc despre decență?

5. Nu-i pasă ce cred alții

Acum permite-mi să explic de ce cred că acest lucru este important. Principalul inamic al sexului bun nu sunt kilogramele în plus, nu vergeturile, ci complexele. O femeie care este prea preocupată de ceea ce cred alții despre ea este ciupită și suferă în sex. Ea se poate bucura doar în semiîntuneric, ușor amețită de la vin, cu pâlpâirea misterioasă a lumânărilor sau cu un partener pe care îl cunoaște de multă vreme. În toate celelalte cazuri, o astfel de femeie este un „buștean” clasic.

O femeie căreia îi pasă puțin de ceea ce cred oamenii despre ea este mult mai îndrăzneață cu bărbații. În timpul sexului, se gândește la sex și nu la faptul că are burtică sau mai știu eu ce. Cu cât o femeie este mai încrezătoare în ea însăși, cu atât mai multă plăcere poate obține de la sex și dăruiește, respectiv.

În caz că ai găsit femeia, care prezintă toate cele 5 semne, pregătește-te și tu de atac, cu UP!

Ce este UP? Un produs care are grijă ca sexul să dureze, iar pasiunea să nu se mai termine. Capsula UP lucrează la îmbunătățirea potenței și nu îți aduce efecte adverse. Indiferent de vârstă, pot interveni diverse probleme, astfel îți recomandăm să ai grijă de sănătatea sexuală în cuplu și să nu neglijezi îmbunătățirea potenței, dacă te confrunți cu erecții scurte sau lipsite de tărie.