Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Creșterea potenței, rețeta pentru un sex nebunesc

Creșterea potenței, rețeta pentru un sex nebunesc


Publicat în: 2022-06-07
Cum se spune la carte, un bărbat potent este considerat ca fiind un mascul al sexului plăcut: plin de vigoare, un individ sănătos, satisfacție garantată. O erecție matinală este considerată și o bătaie de cap pentru mulți bărbați, dar și sursa unei treziri de dimineață, datorită sentimentului de ușor disconfort. Este bine de precizat și faptul că, prezența unei astfel de erecții este un semn al sănătății sexuale a individului.

Creșterea potenței, dorința tuturor bărbaților

O potență ridicată rezultă și într-un sex mai plăcut, mai intens, plin de fantezii. Datorită experiențelor trăite în dormitor, mulți ating orgasmul în diferite momente. Potența unui bărbat este influențată de o sumedenie de evenimente, dar și trăiri, printre care putem include stresul, o primă cauză a problemelor din dormitor a cuplurilor, alimentația, sportul, odihna și obiceiurile fiecărui individ.

Atunci când ai o viață agitată, stresată, te simți nemotivat și complet sleit de puteri, și viața ta intimă va avea de suferit. Se poate ajunge până în pragul în care sexul nu mai este interesant, nu mai aduce plăcere, conexiunea dintre 2 oameni se pierde. Iar acest lucru nu este tocmai dorit. Pentru creșterea potenței, majoritatea bărbaților recurg la diferite diete speciale, ce le impune consumul anumitor alimente, precum peștele, fructele de mare, carnea roșie, pătrunjel și alte verdețuri, spanac sau administrarea de suplimente, alături de capsule, unguente ori prafuri ce le asigură o potență de invidiat sau un penis de dimensiuni impresionante, satisfăcătoare.

Simțind stresul de a fi cât mai bun, bărbatul modern ajunge să se simtă depresiv și descurajat, chiar anxios în anumite situații. Și nu numai, acesta se poate retrage de societate, considerând că nu a excelat la capitolul plăcerilor sexuale.

UP, ideal pentru creșterea potenței!

Chiar dacă prezinți o simplă erecție matinală, UP este un supliment alimentar natural ce îți va oferi energia dorită, îți va încărca bateriile și te va pregăti pentru o nouă zi! Această capsulă, special destinată bărbaților ce își doresc o îmbunătățire a potenței, poate fi considerată ”asul din mânecă” al sexului masculin. Cu UP, orice bărbat va avea parte de erecții puternice, erecții ce se vor menține pe toată durata actului sexual. De asemenea, momentul ejaculării este întârziat, acțiune ce va duce la amplificarea plăcerii, fiind mai receptiv la stimulii din exterior și oferind senzații și trăiri noi, experiențe de neuitat partenerei tale. Simpla capsulă UP va amplifica trăirea orgasmului, simțind totul mult mai intens! Iar atunci când ai o viață în care excelezi pe plan sexual, relația ta se îmbunătățește semnificativ. Efectele lui UP se pot prelungi până la câteva zile, menținând starea de excitație amplificată și sensibilitatea la stimulii sexuali. Îi oferi partenerei tale momente de neuitat și trăiești clipe de neuitat alături de ea!