Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cele 5 beneficii dintr-o centură biomagnetică. Soluția optimă pentru dureri de spate

Cele 5 beneficii dintr-o centură biomagnetică. Soluția optimă pentru dureri de spate


Publicat în: 2022-06-08
Folosind terapia magnetică și efectul termic, o centură biomagnetică ar putea fi cea mai bună alegere pentru toate acele dureri de spate care te supără. Află ce beneficii îți poate aduce.

Vârsta, poziția incorectă îndelungată la locul de muncă, sau chiar oboseala fizică, pot conduce la neplăcutele dureri de spate. De asemenea, reumatismul sau afecțiunile renale îți pot crea neplăceri foarte mari în zona lombară. Indiferent de intensitatea sau cauza acestora, o centură biomagnetică poate fi cea mai bună soluție pe care o poți încerca.

O alternativă excelentă la medicamentele antiinflamatoare sau alte tratamente invazive, o centură biomagnetică nu doar că funcționează perfect în tratarea și ameliorarea acestor dureri de spate, dar vine la pachet și cu o serie de beneficii excelente. Iată cele 5 beneficii de care organismul tău se va bucura atunci când folosești o centură biomagnetică:

1. Ameliorează neplăcutele dureri de spate reumatice

Primul și cel mai important beneficiu când folosești o centură biomagnetică este că scapi de durerile de spate provocate de către reumatism. Aceasta îmbină beneficiile magneților multipolarizați cu efectul termic al centurii, astfel folosind puterea impulsurilor magnetice în ameliorarea durerilor de spate.

Durerile reumatice legate de oscilarea temperaturilor în funcție de condițiile meteorologice nu te vor mai afecta, deci, cu o astfel de centură. Pentru că aceasta va păstra o temperatură stabilă și va menține căldura în corp, scăzând semnificativ sensibilitatea la alternarea temperaturilor.

2. Reglează activitatea stomacului

Cu ajutorul căldurii pe care o creează prin efectul termic, centura este excelentă pentru reglarea activității intestinale și chiar tratarea constipației.

3. Beneficii asupra rinichilor

Terapia magnetică pe care i-o oferi organismului și celulelor din corp cu o centură biomagnetică are un efect benefic și asupra rinichilor, împiedicând depunerea de nisip și formarea pietrelor. Tot prin aceeași terapie magnetică se asigură beneficii asupra afecțiunilor prostatei și a vezicii biliare.

4. Eliminarea durerilor menstruale

Durerile din timpul menstruației pot fi foarte supărătoare, întinzându-se pe toate suprafața abdomenului și extinzându-se până la dureri de spate intense. Efectul termic creat cu o centură biomagnetică ameliorează aceste dureri și reduce crampele, astfel încât să-ți poți relua activitățile zilnice cu un nivel semnificativ redus de disconfort în zona lombară.

5. Prevenția inflamării mușchilor și a organelor interne

Nu în ultimul rând, folosirea unei centuri biomagnetice este excelentă pentru prevenția inflamațiilor din întregul organism, de la mușchi, membrane și organe interne, și până la încheieturi, dantură sau ureche mijlocie. Acest lucru este posibil prin impulsurile magnetice care pătrund pereții celulelor și le ajută să funcționeze corespunzător, influențându-le pozitiv prin pătrunderea în țesuturi a unor substanțe utile.

Biobelt

Dacă îți dorești cea mai bună soluție naturală pentru dureri de spate, Biobelt este alegerea perfectă. Această centură biomagnetică are lâna ca material principal în compoziția sa, a cărei efect termic păstrează temperatura ridicată a părților inflamate din corp, fără a provoca iritații sau transpirație la nivelul pielii.

Astfel, folosind toate beneficiile vindecătoare ale magneților multipolarizați alături de efectul detoxifiant și termic al lânei, Biobelt te ajută să uiți de persistentele dureri de spate în doar câteva zile.