Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Ajută terapia sexuală să scapi de impotență? Cum gestionezi tulburările sexuale

Ajută terapia sexuală să scapi de impotență? Cum gestionezi tulburările sexuale


Publicat în: 2022-06-13
Una dintre opțiunile din ce în ce mai frecvente ale bărbaților care se confruntă cu impotență pare să fie terapia sexuală. Dar ajută aceasta cu adevărat să gestionezi tulburări sexuale și să-ți îmbunătățești performanțele lângă iubită?

Din dorința de a scăpa de impotență, foarte mulți bărbați iau în considerare opțiunea de a apela la un terapeut sexual. De aici și întrebarea: merită să încerci? Cât de eficientă este terapia sexuală în gestionarea unor probleme ca impotența sau alte tulburări sexuale?

Haide să discutăm nu doar despre cum funcționează terapia sexuală, ci și care sunt condițiile pentru ca aceasta să dea rezultate, dar și ce alte alternative mai rapide și chiar mai eficiente ai pentru a gestiona diverse tulburări sexuale.

Ce este terapia sexuală?

Terapia sexuală reprezintă o formă de consiliere de către un specialist, în general de scurtă durată. Aceasta se poate întinde pe durata a cinci până la douăzeci de ședințe, și presupune folosirea discuțiilor și a diverse tehnici adaptate după fiecare caz, pentru depășirea barierelor psihologice, emoționale sau chiar fizice în ceea ce privește relațiile sexuale, cu scopul de a obține o viață sexuală activă și sănătoasă.

În cadrul sesiunilor de terapie, se pot trata diverse tulburări sexuale și disfuncții erectile, inclusiv situațiile de impotență. În plus, terapia constă în mai mult decât ședințele de consiliere, ci și în sarcinile pe care consilierul le sugerează pacienților pentru acasă, precum educația sexuală prin lecturi despre sexualitate, exerciții pentru eliberarea presiunii unei performanțe sexuale bune, și exerciții pentru îmbunătățirea comunicării sexuale.

Pentru ca o astfel de terapie să funcționeze în cazurile de impotență, este necesară însă îndeplinirea unor condiții. Altfel, gradul de eficiență al acesteia poate fi dezamăgitor.

Care sunt condițiile ca terapia să funcționeze și să te scape de impotență drept rezultat?

În 50% până la 70% din cazuri, terapia sexuală este eficientă atunci când nu doar bărbatul, ci și partenera sa ia parte la ședințele de consiliere și participă în mod activ la tratament. Spre deosebire de cazurile în care bărbatul merge singur la terapie, cele în care partenera este implicată au o rată mult mai mare de succes, în special pentru bărbații cu tulburări sexuale pe bază de stres.

De asemenea, o altă condiție importantă este să participi la mai multe ședințe și să finalizezi schema completă de consiliere. Dacă renunți după doar una sau două ședințe, este foarte improbabil să vezi îmbunătățiri în performanțele sexuale și în depășirea barierelor impuse de impotență.

Nu în ultimul rând, pentru a putea beneficia de rezultatele terapiei sexuale, o condiție esențială este să-ți permiți costurile aferente, care deseori nu sunt mici. Din fericire însă, există și alte alternative mult mai accesibile, a căror eficiență nu depinde de implicarea partenerei și îți permit să rezolvi problemele de impotență singur, ca un bărbat adevărat. Iată mai jos una dintre acestea.

Cum gestionezi diversele tulburări sexuale mai rapid, cu rezultate garantate?

UP este un supliment alimentar perfect pentru bărbații care vor o soluție rapidă la problemele de impotență. Nu este nevoie să îți târăști partenera la consiliere, sau să plătești sume exorbitante pe zeci de ședințe, ale căror rezultate nu pot fi garantate. UP funcționează rapid și garantat, acționând pe baza extraselor din plante exotice prin stimularea unui nivel de ultra potență.

Pompând sângele în zona intimă și asigurând satisfacție ridicată și plăcere intensificată, UP este aliatul de încredere pentru obținerea unei erecții ferme și virile. Aceasta vă va conduce pe amândoi la orgasme puternice, al căror control îl deții în fiecare secundă, chiar și după o singură administrare.