Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Erecție tare ca la 20 de ani, cu un penis de invidiat

Erecție tare ca la 20 de ani, cu un penis de invidiat


Publicat în: 2022-06-15
Cu înaintarea în vârstă, majoritatea bărbaților își pierd din charm-ul lor sexual, rezervoarele cu energie se golesc mult mai repede și nu mai au aceeași virilitate ca în tinerețe. De asemenea, cheful de sex sau de partide sălbatice cu partenera scade și el considerabil. Este raportat că, sexul masculin, cu cât se apropie de vârsta de 40 de ani, cu atât cresc șansele de a se lovi de zidul numit ”disfuncție erectilă”.

Ce este disfuncția erectilă?

Atunci când menționăm această problemă ce creează bătăi serioase de cap bărbaților, ne referim, pe scurt, la incapacitatea de a obține sau menține o erecție până la finalizarea actului sexual (ori chiar desfășurarea acestuia). Această disfuncție erectilă a devenit din ce în ce mai prezentă la bărbații ce se apropie de pragul vârstei de 40 de ani, dar nu reprezintă neapărat un tipar aparte.

Pentru a obține o erecție consistentă sunt necesare mai multe elemente: stimuli sexuali adecvați, dorința, cheful de sex, excitația prezentă, dar și de o bună sănătate a organismului uman (spre exemplu, un sistem circulator și nervos sănătos). Tocmai aceste pățanii sunt rezultatul unei dorințe puternice a bărbatului de a avea o erecție tare ca la 20 de ani.

Cum să îți dai seama dacă suferi de disfuncție erectilă?

Chiar dacă te confrunți cu acest episod neplăcut la o primă partidă de sex, este important să îți dai seama care sunt semnele de alarmă ce ar putea indica această problemă. Este bine cunoscută, incapacitatea de a obține și menține o erecție, fiind unul dintre cele mai întâlnite simptome din categoria disfuncției erectile. De asemenea, erecția apărută nu este suficient de tare, de fermă pentru actul sexual în sine, fapt ce va duce la frustrări sexuale puternice și la reducerea dorinței și a chefului de sex.

Indiferent dacă vrei să ai o erecție tare ca la 20 de ani sau doar să obții performanțe satisfăcătoare, este bine să fii atent și să remarci din timp semnalele de alarmă ce ar indica apariția unei posibile simptomatologii neplăcute.

Ce poți face în caz de disfuncție erectilă?

O întrebare frecventă, la fel de frecventă ca dorința de a afla și răspunsul imediat! Cum în majoritatea cazurilor, răspunsul este ”vizita la medic”, este un sfat bine-venit. Astfel, ai parte și de o serie de analize, pentru o prevenție adecvată. Un prim pas către îmbunătățire este conștientizarea factorilor de risc (includem aici fumatul, alcoolul, tutunul, alimentele nesănătoase, dietele neadecvate, deshidratarea, probleme cardiovasculare, diabetul, colesterolul).

Un motiv pentru care, alături de disfuncția erectilă, ai parte și de probleme emoționale (depresie, anxietate, neîncredere în propriile puteri). Conștientizarea și dorința de a îmbunătăți și vindeca sunt primii pași ce asigură o reușită!

Erecție tare ca la 20 de ani, acum cu Sex Power!

Vei fi surprins de reușitele pe care le poți atinge cu ajutorul lui Sex Power, căci problema disfuncției erectile va rămâne de domeniul trecutului! Această capsulă benefică organismului uman stimulează erecția, dar și pofta de sex! Astfel, ai parte de partide fierbinți de sex, partide pline de orgasm și plăcere, alături de partenera ta. Cu Sex Power obții și recuperarea dorită după un act sexual, efectul fiind unul rapid și sigur.

Ai beneficii garantate, fără efecte negative or secundare asupra corpului. Dedicată și concepută special bărbaților, este soluția tuturor problemelor ce țin de disfuncția erectilă, dar și de dorința de a avea o erecție tare ca la 20 de ani. Astfel, cu Sex Power nu te vei mai simți obosit, secătuit sau stresat. Pofta sexuală va fi prezentă, chiar amplificată, alături de mai multă energie pentru plăcere garantată. Te poți mândri de acum cu performanțele tale, indiferent dacă ești un bărbat tânăr sau un domn ce se apropie de vârsta a doua. Sexul va fi mai plăcut, mai excitant, iar datorită ingredientelor speciale, vei fi mai receptiv asupra stimulilor sexuali!