Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Tratarea hemoroizilor, fără durere

Tratarea hemoroizilor, fără durere


Publicat în: 2022-06-14
Pentru a înțelege mai bine, vom explica termenul de hemoroizi. Aceștia reprezintă anumite vene dilatate, ce sunt inflamate, de la nivelul rectului și anusului. Disconfortul realizat este unul jenant, stânjenitor, iar în caz de amplificare a simptomatologiei, se poate ajunge până la fisurarea acestora, cu hemoragii.

Există două tipuri de hemoroizi. Hemoroizii interni sunt localizați în interiorul rectului, cu diferite grade de prolaps (atunci când alunecă în exteriorul anusului). Hemoroizi externi apar sub piele din jurul anusului, fiind mai frecvenți la femeile însărcinate, și prezintă un grad mai ridicat de sângerare. Datorită complicațiilor ce pot apărea, s-a încercat și încă se încearcă tratarea hemoroizilor prin diferite procedee, care să nu implice durere sau să producă disconfort.

Tratarea hemoroizilor, metode prin care poți scăpa de ei

Există 3 metode principale prin care poți elimina hemoroizii sau măcar poți ameliora disconfortul realizat de către aceștia. Este vorba de tratamentul chirurgical (atunci când se recurge la intervenții ce necesită anestezie, doar în cazuri extreme), tratament non-chirurgical sau cel medicamentos, cunoscut și practicat de majoritatea populației. Începutul poate fi dificil, datorită jenei ce își face prezența, jenă cauzată de locația hemoroizilor.

De asemenea, dacă se amână tratamentul hemoroizilor, se ajunge până în stadiu sever, unde hemoragia își face loc, alături de prolapsul agresiv (moment în care vasele inflamate din interiorul anusului alunecă în exterior).

Dacă se recurge la metode medicamentoase încă din primă fază, atunci când severitatea hemoroizilor nu este încă simțită, toată acțiunea în sine va fi un procedeu fără durere, ce se va vindeca și va excela pozitiv. Cu această afecțiune se luptă zilnic atât femeile, cât și bărbații, tineri sau în vârstă, adolescente sau femei însărcinate.

HemoMed, un procedeu fără durere în tratarea hemoroizilor

Poate nu se manifestă cu o simptomatologie tipică atunci când își fac apariția, dar hemoroizii sunt o problemă ce ar trebui tratată cu mare atenție și grijă, datorită repercursiunilor negative pe care le pot avea, de la o persoană la alta. HemoMed este un dispozitiv medical profesional și performant, de ultimă generație, dedicat special tratării hemoroizilor. Este reprezentat de un aplicator fabricat dintr-un plastic specific dispozitivelor medicale, care conține un agent de răcire.

HemoMed a fost conceput pentru eliminarea hemoroizilor (indiferent de stadiul acestora), fără a prezenta efecte adverse, disconfort sau durere în timpul procedeului către vindecare. Dispozitivul folosește tehnica crioterapiei, sau a tratării la temperaturi extrem de joase. Cunoscută și sub denumirea de ”terapie cu nitrogen”, crioterapia are efecte pozitive favorabile în cazul tratării hemoroizilor. Astfel, cu HemoMed ai parte de o eficiență sporită asupra țesutului afectat de hemoroizi, favorizând vindecarea. Durerea, mâncărimea, posibilele sângerări, alături de inflamarea venelor (din interiorul sau exteriorul anusului) vor fi eliminate datorită crioterapiei, cu rezultate pe termen lung, fără efecte secundare.

Hemoroizii vor deveni doar o amintire neplăcută, ca un vis urât. Te bucuri de o vindecare favorabilă, fără cicatrice, iar dispozitivul HemoMed este un dispozitiv medical unic ce nu conține chimicale sau medicamente!