Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cele mai bune 4 trucuri pentru creșterea plăcerii sexuale, chiar și cu o erecție slabă

Cele mai bune 4 trucuri pentru creșterea plăcerii sexuale, chiar și cu o erecție slabă


Publicat în: 2022-06-20
O erecție puternică aduce o importantă contribuție la creșterea plăcerii sexuale, dar nu este singura condiție. Te poți bucura de senzații fierbinți în raporturile intime, chiar și când ai o erecție slabă.

Oboseala, stresul sau pur și simplu rutina îți pot influența răspunsurile la stimulii sexuali. Asta înseamnă fie că îți diminuează plăcerea în timpul partidelor de sex, fie chiar că te lasă cu o erecție slabă în locul celei virile și potente de care ai nevoie pentru a-ți satisface partenera și pentru a vă bucura amândoi de punctul culminant de maximă plăcere. Din fericire, acest lucru nu înseamnă că este compromisă chimia dintre voi în cadrul partidei de amor. Iată cele mai bune 4 trucuri pe care le poți folosi pentru creșterea plăcerii sexuale, chiar și atunci când totul pare fără speranță din cauza unei erecții slabe.

1. Cunoaște tainele pasiunii și ale dorinței receptive

De cele mai multe ori, dorința sexuală este privită ca dorință spontană, ceea ce, deseori, se întâmplă cu adevărat. Acesta este tipul de dorință care apare în mod spontan, la un nivel instinctiv și biologic. Mai exact, este dorința fizică resimțită atunci când corpul tău practic vibrează de nerăbdare și simte furnicăturile specifice care te pregătesc pentru a face sex.

Însă la fel de frecventă este dorința receptivă. Deosebirea dintre cele două tipuri de dorință sexuală este că cea receptivă apare ca răspuns la anumiți stimuli. O atingere, o mângâiere, un gest, o tonalitate a vocii, anumite cuvinte, și lista poate continua – toate acestea reprezintă factori care pot declanșa, ca răspuns, dorința sexuală.

Cum te ajută acest lucru să crești plăcerea sexuală? Ei bine, deseori plăcerea este diminuată de lipsa chefului, sau de un nivel mic de dorință sexuală. Asta înseamnă că dorința spontană este mică, sau lipsește în totalitate. Și este un indiciu perfect că este cazul să crești nivelul dorinței receptive, fie prelungind preludiul, fie cu o lectură erotică sau alți stimuli potriviți, astfel încât să mărești nivelul excitației și să poți obține creșterea plăcerii sexuale.

2. Schimbă unghiul de penetrare

Odată ce ai trecut de pragul dorinței sexuale și te afli direct la acțiune, unul dintre cele mai eficiente trucuri pentru creșterea plăcerii sexuale este să schimbi unghiul de penetrare. Fie din cauza rutinei care intervine odată cu folosirea aceleiași poziții confortabile prea mult timp, fie din cauza unui unghi care nu avantajează maximizarea plăcerii, senzațiile plăcute pot fi diminuate.

Poți pune o pernă sub bazinul partenerei pentru schimbarea unghiului, sau puteți încerca o poziție cu totul nouă. Până și prin schimbarea celor mai mici detalii, corpurile vor deveni mai receptive și vor simți fiecare senzație mai accentuată, ceea ce va conduce la creșterea plăcerii sexuale.

3. Folosește efectele dopaminei în beneficiul tău

Conform specialiștilor, dopamina și alte substanțe din creier au o legătură directă cu pasiunea, romantismul, atracția fizică, nivelul excitației și nivelul plăcerii. Folosește acest lucru în avantajul tău. Orice activitate diferită, care vă va ridica nivelul entuziasmului chiar și în afara dormitorului, va avea ca efect rapid creșterea nivelului de dopamină. Iar ulterior, această creștere va avea efecte benefice și asupra energiei și nivelului de plăcere din dormitor.

4. UP – asul din mâneca bărbatului puternic

Aplicarea trucurilor de mai sus poate schimba complet situația în favoarea ta, dar există și posibilitatea să nu funcționeze. UP, în schimb, este soluția garantată care nu poate da greș. Când nimic altceva nu te poate scăpa de o erecție slabă, acest supliment natural este cu adevărat asul din mânecă.

O singură capsulă de UP îți va stimula puternic potența și îți va reda o erecție puternică și virilă. Astfel vei avea toată energia necesară pentru creșterea plăcerii sexuale și atingerea unor orgasme intensificate prin puterea extractelor naturale din plante exotice și ingrediente premium.