Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Crioterapia în tratarea hemoroizilor. Cum te vindeci rapid și ușor chiar la tine acasă

Crioterapia în tratarea hemoroizilor. Cum te vindeci rapid și ușor chiar la tine acasă


Publicat în: 2022-06-21
Pe cât de neplăcută, pe atât de frecvent este întâlnită problema hemoroizilor. Din fericire, astăzi există soluții moderne, eficiente și nedureroase pentru tratarea hemoroizilor.

Vasele dilatate din zona anusului și peretelui rectului se numesc hemoroizi, iar dilatarea anormală a acestor vase este foarte similară varicelor de la nivelul picioarelor. Cu toate că sunt neplăcute indiferent de localizarea acestora, disconfortul este cu atât mai mare în cazul hemoroizilor, atunci când aceste vene devin vizibile la exterior și sângerează chiar și la traumatisme minore precum folosirea toaletei.

Datorită similarității dintre hemoroizi și varice, însă, și tratamentul pentru cele două afecțiuni este asemănător. Modernă, nedureroasă și ușor de efectuat chiar și acasă, crioterapia este una dintre cele mai eficiente soluții la care poți apela astăzi pentru tratarea hemoroizilor rapidă și eficientă.

Ce este crioterapia?

Crioterapia este metoda cea mai frecvent utilizată, eficientă și avantajoasă, în tratarea de veruci, papiloame, keratoze și, nu în ultimul rând, în tratarea hemoroizilor. Folosind proprietățile azotului lichid, care “îngheață” apa din celule, această metodă are drept combustibil de funcționare frigul.

Odată aplicat pe piele, acest azot formează cristale de gheață în vasele de sânge, activând crearea de cheaguri care induce un răspuns autoimun împotriva acelor celule. Cum funcționează crioterapia în tratarea hemoroizilor?

Pentru a trata hemoroizii prin metoda crioterapiei, se folosesc efectele azotului lichid pe suprafața hemoroidului, care va fi treptat răcită. Efectul aplicării unei temperaturi atât de scăzute la nivelul vaselor de sânge dilatate va fi cel de închidere a venelor de calibru mic.

De ce este crioterapia o metodă de tratament avantajoasă?

Există zeci de motive pentru care crioterapia a devenit una dintre metodele preferate de către pacienți pentru tratarea hemoroizilor. Iată doar câteva dintre avantajele sale:

- Este o metodă non-invazivă și nu necesită incizii.
- Uiți de folosirea supozitoarelor, injecțiilor sau altor metode de tratament inconfortabile sau dureroase.
- Tratamentul este rapid și fără durere.
- Nu curge sânge.
- Nu rămân semne sau cicatrici.
- Nu este nevoie de operații sau alte intervenții chirurgicale.
- Vindecarea este rapidă.
- Îți poți relua activitățile zilnice și viața normală imediat după efectuarea tratamentului.
- Nu există riscul de apariție a complicațiilor.
- Tratamentul se poate efectua în confortul și intimitatea propriei locuințe, cu dispozitivul potrivit.

HemoMed – soluția pentru a te vindeca rapid și ușor de hemoroizi în confortul propriei locuințe

Tratarea hemoroizilor poate fi absolut nedureroasă, rapidă și eficientă chiar în intimitatea propriei case. Pentru acest lucru, ai nevoie doar de HemoMed. Acesta este un dispozitiv medical profesional folosit pentru a trata hemoroizii, pe care îl poți manevra chiar tu, în confortul propriei locuințe și fără asistență.

Pe scurt, Hemomed este un aplicator criogenic, dotat cu agent de răcire, care folosește temperaturi extrem de joase pentru a efectua crioterapia în mod controlat. Acționând drept catalizator direct asupra țesutului afectat de hemoroizi, acesta elimină energia electrostatică și stimulează circulația sanguină de la nivelul zonelor venoase din zona anusului și rectului. Având efect analgezic și vasoconstrictor, ameliorează rapid senzațiile de durere, inflamație, sângerare sau mâncărime. Totul, sub controlul tău absolut, datorită designului anatomic special și ușor adaptabil al dispozitivului HemoMed.