Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cheia pentru întârzierea ejaculării. Cum reziști până când ea tremură de plăcere

Cheia pentru întârzierea ejaculării. Cum reziști până când ea tremură de plăcere


Publicat în: 2022-06-22
Dacă vrei să reziști cât mai mult în timpul partidelor de amor și să continui să o tachinezi până când este copleșită de fiorii plăcerii, iată tot ce trebuie să știi despre întârzierea ejaculării.

Cea mai cunoscută metodă pentru întârzierea ejaculării este folosirea unui prezervativ mai gros, dar nu este și cea mai convenabilă. Funcționează să împiedice ejacularea prematură pentru că diminuează plăcerea, însă tocmai aceasta este problema! Plăcerea și satisfacția bărbatului este diminuată, uneori chiar într-atât de mult încât orgasmul tău ca bărbat nu este doar amânat, ci chiar anulat.

Deci ce poți face pentru întârzierea ejaculării, fără a-ți răpi însă din propria plăcere și fără dezavantajele aferente acestei inconveniențe? Cum continui să savurezi momentele de plăcere intensă, păstrându-ți o erecție tare, fără riscul de a ejacula prea rapid? Iată mai jos toate răspunsurile de care ai nevoie.

1. Amână penetrarea

Primul și cel mai important pas este să nu te grăbești. Cu cât penetrarea are loc mai curând, cu atât senzațiile plăcute se vor acumula și te vor conduce la orgasm mai rapid. Poate prea rapid.

În schimb, concentrează-te pe preludiu, pe mișcări lente, oferindu-i timp și partenerei să simtă totul la intensitate ridicată. Cu cât amâni mai mult momentul penetrării, cu atât îi oferi mai multă plăcere și mai mult timp pentru a-și construi propriul orgasm, totodată oferindu-ți ție ocazia de a-ți amâna ejacularea.

2. Folosește-ți toate resursele pentru a garanta întârzierea ejaculării

Riscul ejaculării premature e ridicat când te poți focusa exclusiv pe plăcerea proprie, cu mișcări rapide, în ritmul pe care îl alegi tu. Pentru întârzierea ejaculării în mod garantat, concentrează-te nu doar pe modul, ritmul și profunzimea penetrării, ci și pe folosirea tuturor resurselor prin care îi poți oferi plăcere.

Optează pentru sărutări, atingeri și chiar replici încinse, simultan cu mișcările de penetrare. Distribuindu-ți atenția în mai multe direcții, către mișcările mâinilor, gurii, și folosirea timbrului vocal și cuvintelor potrivite, va fi mai ușor să-ți distragi atenția de la plăcerea din zona intimă și să amâni astfel orgasmul până când este și ea pregătită.

3. EjaControl – soluția perfectă pentru creșterea virilității

Dacă vrei să te asiguri că îți strigă numele printre respirații sacadate și gemete copleșitoare, atunci creșterea virilității cu o erecție fermă și perfect controlată este soluția. Iar EjaControl este suplimentul natural care te ajută să obții această performanță în mod garantat. Uită de riscul ejaculării precoce. Complexul de ingrediente naturale ca extractul de Passiflora și semințele de Griffonia din compoziția sa ajută bărbații cu creșterea virilității prin menținerea poftei sexuale și controlului absolut, pe întreaga durată a partidei de sex.

Astfel, asigură întârzierea ejaculării și controlul perfect al orgasmului, fără a diminua însă senzațiile de plăcere. Din contră, echilibrând nivelul neurotransmițătorilor cu rol în ejaculare, îți asigură energia și performanțele sexuale prin care să amplifici atât propria plăcere, cât și pe cea a partenerei. Dacă vrei să o faci să-ți geamă numele din nou și din nou, agățându-se de tine în timp ce tremură de plăcere, atunci EjaControl este alegerea perfectă pentru cele mai intense nopți.