Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Efectele palmierului pitic în sănătatea prostatei. Cum tratezi natural o prostată mărită

Efectele palmierului pitic în sănătatea prostatei. Cum tratezi natural o prostată mărită


Publicat în: 2022-06-23
Știai că palmierul pitic este una dintre cele mai eficiente substanțe în a trata simptomele de prostată mărită? O confirmă specialiștii și numeroase studii. Iată cum funcționează și de ce îmbunătățește garantat sănătatea prostatei.

O prostată mărită vine cu simptome foarte neplăcute, care deseori pot afecta puternic viața și identitatea unui bărbat. Însă operațiile chirurgicale nu sunt nici preferate și nici ideale în tratarea pacienților care suferă din această cauză. Tocmai de aceea, studiile s-au concentrat pe descoperirea unor alte soluții naturale, non-invazive și cât mai eficiente.

Un studiu realizat pe 505 pacienți cu simptome de prostată mărită, cărora li s-a administrat doza zilnică de 160 mg de extract de palmier pitic (serenoa repens), a demonstrat că peste 88% dintre pacienți au prezentat ameliorări ale simptomelor după doar 90 de zile. Astfel că argumentul suprem, și anume cercetările oficiale, îi confirmă eficiența pentru sănătatea prostatei. Iată care sunt, mai în detaliu, efectele acestui extract natural, și care sunt beneficiile pe care le aduce în caz de prostată mărită:

1. Îmbunătățește sănătatea prostatei

Cele mai frecvente simptome ale unei prostate mărite sunt simptomele urinare inconfortabile. De la urinarea frecventă sau dificilă, până la incontinența urinară.

Toate aceste simptome sunt ameliorate și îmbunătățite în urma administrării regulate de extract de palmier pitic, acesta având o contribuție esențială dovedită la reducerea mărimii prostatei și la îmbunătățirea funcționării tractului urinar. În plus, extractul are și proprietăți antiinflamatoare, astfel încât efectul său asupra prostatei mărite este de a ”dezumfla” și reduce inflamația la nivelul prostatei.

2. Echilibrează nivelul hormonilor

Palmierul pitic este de asemenea folosit frecvent pentru a crește nivelul de testosteron din organism. Cercetările arată că îmbinat cu antioxidanți, palmierul pitic activează o creștere a nivelului de testosteron cu până la 38%. Evident, o astfel de schimbare aduce numeroase beneficii atât pentru sănătatea prostatei, cât și în tratarea altor disfuncții sexuale.

3. Limitează riscul mascării unei posibile dezvoltări de cancer de prostată pe perioada tratamentului

În cadrul aceluiași studiu menționat la începutul articolului, s-a măsurat și concentrația antigenului specific prostatei. Aceasta nu a fost modificată deloc pe perioada tratamentului cu extract de palmier pitic, ceea ce înseamnă o maximă limitare a riscului ca acest tip de tratament să permită dezvoltarea ascunsă și nedetectabilă a cancerului de prostată.

ProstaMax – Tratamentul ideal pentru sănătatea prostatei

Dacă te confrunți cu o prostată mărită, atunci ProstaMax este alegerea perfectă. Un supliment alimentar natural pe bază de extract din palmier pitic, îmbină beneficiile acestuia asupra sănătății prostatei, cu efectele vindecătoare ale urzicii, pufuliței și dovlecelului. Astfel că urinările nocturne frecvente și dificile vor rămâne o amintire îndepărtată, în timp ce extractul de palmier pitic din ProstaMax îți reglează funcțiile tractului urinar, scade presiunea din vezică și îți redă sănătatea prostatei.

Cu doar 2 capsule pe zi, acesta este tratamentul perfect pentru a te bucura din nou de o viață normală și de experiențe sexuale lipsite de disconfort. Regăsește din nou plăcerea și confortul maxim, cu o funcționare corectă a tractului urinar și o viață sexuală fără probleme legate de sănătatea prostatei, folosind ProstaMax!