Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum să obții o erecție de invidiat, prin stimularea potenței

Cum să obții o erecție de invidiat, prin stimularea potenței


Publicat în: 2022-06-24
Atunci când un bărbat se declară ca fiind potent, majoritatea femeilor își închipuie masculul alfa, ce oferă partide de sex de neuitat. Dar sexul este mai mult de atât, este o conexiune puternică între doi oameni, unde fiecare individ este gol și vulnerabil. Datorită rutinei haotice de care mulți au parte, majoritatea bărbaților au declarat că au parte de probleme ce țin de impotență, lucru ce le afectează viața intimă, dar și cea personală. Impactul psihologic atunci când se lovesc de zidul eșecului este unul puternic, ce poate lăsa amprente.

Impotență sau disfuncție erectilă

Cunoscută sub două denumiri (cele menționate mai sus), această problemă este din ce în ce mai des prezentă în rândul bărbaților, atât tineri sau înaintați în vârstă. Principalele cauze pentru care această impotență se produce sunt reprezentate de stresul prelungit, afecțiuni precum diabet, alcoolism cronic sau astenie nervoasă. Datorită acestora, bărbații au parte de imposibilitatea menținerii unei erecții, fapt ce va duce la cedarea acesteia înainte de finalizarea actului sexual (prin orgasm, cu ejaculare).

Cu toate acestea, impotența nu este o afecțiune care să indice un semnal major de alarmă, dar este indicat să nu fie neglijată. Alături de un istoric medical și un control de rutină, se pot depista din timp anumite cauze ce pot provoca diferite probleme pe viitor, nu doar pe plan sexual.

Stimularea potenței, mai ușor ca niciodată

Există o sumedenie de metode prin care se poate trata disfuncția erectilă sau simpla impotență. Chiar dacă prin cele mai cunoscute putem enumera abandonarea obiceiurilor (tutun, alcool), un somn suficient, evitarea stresului sau alimentația, mai există câteva trucuri prin care îți poți ajuta stimularea potenței.

Spre exemplu, uleiul de măsline are proprietatea de a păstra inima sănătoasă, căci majoritatea cazurilor de impotență au ca primă bază problemele cardiovasculare. Un colesterol ridicat va împiedica circulația corectă a sângelui către penis, astfel fiind imposibilă manifestarea unei erecții. Atunci când circulația este una corespunzătoare și fluxul sanguin nu este afectat, erecția are loc cu ușurință și se menține până la finalizarea actului sexual. De asemenea, obezitatea este o afecțiune ce afectează viața sexuală a multor persoane. Și nu doar pe plan sexual, cât și pe plan fizic, psihic și emoțional.

Terapia de cuplu sau psihoterapia sexuală este o modalitate prin care indivizii sunt ajutați în a descoperi principalele cauze ce îi afectează pe plan sexual, precum anxietatea, inhibițiile, precum și tulburările emoționale. Cu ajutorul terapiei de cuplu, învățați să descoperiți și să treceți împreună peste orice piedică. Iar acest lucru nu ar trebui să fie perceput ca pe o rușine sau o jenă!

Sex Power, ajutorul de deznădejde!

Capsulele de la Sex Power pot fi considerate ca fiind un aliat de nelipsit în cazul bărbaților ce îți doresc stimularea potenței în cel mai plăcut mod posibil. Acestea îmbunătățesc erecția, fără a avea efecte secundare asupra organismului. De asemenea, recuperarea după un act sexual este mult mai rapidă, astfel vei fi cu bateriile încărcate în cel mai scurt timp! Sex Power se administrează ori de câte ori este necesar sau sub formă de cură. Cu ajutorul acestei capsule ai parte de o erecție de invidiat, de un penis ce va aduce numai plăcere partenerei tale. Orgasmul va fi mult mai intens, iar ejacularea mai consistentă. Cu Sex Power vei descoperi că stimularea potenței nu a fost nicicând mai simplă, alături de performanțe apreciative în drumul către o viață sexuală perfectă.