Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Lipsa erecției, o piedică în drumul către un sex nebun

Lipsa erecției, o piedică în drumul către un sex nebun


Publicat în: 2022-07-04
Un subiect sensibil pentru majoritatea sexului masculin, lipsa erecției este o situație cu care mulți dintre aceștia se confruntă. Datorită faptului că au o stimă de sine, dar și un ego de alfa, bărbații își doresc să nu manifeste slăbiciuni ori să se arate descurajați. Dar ce se întâmplă atunci când dorința de îmbunătățirea potenței devine un obiectiv ce trebuie atins?

Ce știi despre lipsa erecției

Acest fenomen apare atunci când potența sexuală a unui bărbat nu mai este la fel de bună ca înainte, când performanțele sale sexuale scad considerabil. De asemenea, satisfacția sexuală nu mai este la fel de perceptibilă, iar stările emoționale pot deveni un mare amalgam. Lipsa erecției apare ca urmare a mai multor factori, precum o masturbare excesivă, ce face din corpul uman să nu mai fie la fel de sensibil la stimuli sau să aibă alte așteptări decât cele actuale.

Prin masturbare îți descoperi goliciunea, nu abuzezi de rezervele pe care le ai. Astfel, lipsa erecției poate să apară și în momentele cele mai dulci, când îți dorești un sex sălbatic cu partenera ta.

Alți factori declanșatori sunt reprezentați și de stresul zilnic, lipsa somnului, abuzurile sau diferite obiceiuri nesănătoase. Atunci când îți dorești să ai parte de îmbunătățirea erecției, trebuie să conștientizezi că vei fi gata să-ți schimbi considerabil ritmul vieții, spre exemplu, s-a dovedit că bărbații ce au o viață activă, practică sport regulat, au parte de sex nebun, de erecții considerabile, de satisfacere.

Îmbunătățirea potenței, niciodată nu este prea târziu!

Chiar dacă te-ai simțit secat de puteri, tulburat pe interior, deprimat și anxios asupra acestui subiect, și îți dorești să ieși învingător din lupta cu lipsa erecției, este bine de adus la cunoștință faptul că nu este niciodată prea târziu să îți schimbi firul vieții. Nu îți poți schimba destinul, dar poți face ca situațiile să-ți devină favorabile.

Mulți bărbați ce optează pentru îmbunătățirea potenței ajung să frecventeze sala, să ia în considerare orele de somn, dar și să practice sau să descopere farmecul unui sex nebun cu partenera sa (prin abordarea de fantezii, experiențe, trăiri, diferite joculețe sexuale). Alt obicei benefic la care poți lucra este alimentația, mai multe studii au dovedit că un consum adecvat de carne roșie, nuci și semințe au dus la îmbunătățirea potenței la bărbați.

Fii deschis cu partenera ta

Te poți simți stânjenit, dar este perfect normal să vorbești și să fii sincer cu persoana de lângă tine, astfel puteți lucra împreună la rezolvarea problemei. Atunci când lipsa erecției îți dă bătăi de cap, comunică și exprimă-te liber cu iubita ta. Se poate ajunge chiar la experimentarea diferitelor poziții sexuale, a fanteziilor sau a anumitor fetish-uri ascunse ce produc o stare de excitație aparte.

UP, secretul pentru un sex nebun!

Plin de plăcere, orgasmic și relaxant, sexul este o activitate ce reduce considerabil stresul și îmbunătățește relația dintre două persoane, aprofundând legătura dintre cei doi. În cazul problemelor ce țin de potență, capsula UP este salvarea ideală, fiind un supliment alimentar ce ajută la stimularea acesteia la bărbați. Cu UP, lipsa erecției nu va mai fi deloc o problemă, te vei bucura de senzații și trăiri noi. Astfel, obții un penis mai ferm, mai tare și de dimensiuni satisfăcătoare, alături de beneficiile întârzierii momentului ejaculării, cu intensificarea plăcerii. UP îți va reda încrederea în propriile puteri și va face din bărbatul sfios și anxios, un mascul dominant și plin de potență! Nenumărate beneficii într-o singură capsulă, capsulă ce îți îmbunătățește performanțele sexuale și îți salvează relația! Datorită efectelor pozitive asupra organismului tău, energie ce se epuizează greu, sensibilitate la stimuli, ejaculări puternice, UP este aliatul tău în lupta contra lipsei erecției, îmbunătățind potența.