Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 3 atuuri ale unui bărbat puternic. Prelungește fiorii orgasmului cu o erecție tare

3 atuuri ale unui bărbat puternic. Prelungește fiorii orgasmului cu o erecție tare


Publicat în: 2022-07-06
Fără o erecție tare, este aproape imposibil să te bucuri de orgasme puternice. Iată cum te asiguri că ai cele mai bune performanțe în dormitor, cu cele 3 atuuri fermecătoare ale bărbatului puternic.

Cheia pentru o partidă de sex reușită, care să-ți lase partenera cu o dorință nestăvilită de a te avea din nou și din nou, este o erecție tare. Însă studiile arată că aproximativ 80-90% dintre bărbați se confruntă frecvent cu lipsa erecției, ejacularea prematură, sau alte disfuncții sexuale, care îi împiedică să-și satisfacă partenera sau să obțină orgasme puternice.

În acest articol, vei descoperi cele trei atuuri principale ale unui bărbat puternic și viril, ca să o seduci complet în următoarea voastră partidă de amor. Iată cum construiești cele mai intense și electrizante orgasme, folosind nu doar atingerile ferme, ci și psihologia femeii și arta seducției.

1. Atingerile sigure sub priviri îndrăznețe

Unul dintre secretele unui bărbat de neuitat într-o partidă de dragoste este privirea îndrăzneață, sigură pe sine. Susține contactul vizual atunci când îi vorbești sau chiar când o atingi. În acest mod, îi arăți că ești un bărbat încrezător și viril, capabil să o conducă pe culmile extazului.

La fel ca în cazul flirtului, și în timpul sexului privirile au un rol important și chiar un efect afrodisiac. Asigură-te că folosești acest impact puternic al privirii tale în avantajul tău, pentru a te îndrepta cu pași încrezători către orgasme puternice.

2. Folosește-ți farmecul vocii pentru a crea orgasme puternice

Nu-i spune pur și simplu poziția în care vrei să o ai. Sau, mai rău, nu o așeza chiar tu, fără a-i adresa o vorbă. La fel cum bărbații sunt vizuali în ceea ce privește raporturile intime, și starea lor de excitație crește atunci când sunt stimulați vizual, în același fel femeile reacționează la atingeri, priviri și tonalitatea vocii. Dacă vrei să îi înnebunești simțurile, folosește la maximum potențialul timbrului vocal masculin.

Spune-i fie cu șoapte fierbinți, printre sărutări, fie într-o tonalitate profundă, joasă și calculată, lucrurile pe care plănuiești să le faceți. Alege-ți cu grijă cuvintele pentru a-i stimula nu doar simțurile, ci și imaginația. Fă-o să anticipeze ceea ce va urma și fă-i corpul să tresalte de nerăbdare, în așteptarea atingerilor pe care i le-ai promis. Aceasta este strategia prin care îi seduci nu doar trupul, ci și mintea.

3. Ia o capsulă de Sex Power pentru o erecție tare

Nu este un secret faptul că cel mai mare și cel mai important atu al unui bărbat puternic în dormitor este o erecție tare. De fapt, aceasta este cheia pentru a o putea conduce către orgasme puternice. Toate celelalte trucuri nu fac decât să amplifice plăcerea pe care o poți crea cu ajutorul unui penis potent și ferm; în lipsa acestuia, însă, farmecul vocii și al privirilor își pierde din valoare și din intensitate. Așadar, pentru o erecție care nu te va dezamăgi ci, din contră, îți va conduce performanțele la următorul nivel, secretul este Sex Power!

Sex Power este un supliment pe bază de ingrediente naturale cu eficiență maximă în stimularea unei erecții puternice și poftei sexuale ridicate. Un bărbat puternic își menține erecția tare pentru mult timp, și se reface rapid după un orgasm pentru a-l crea pe următorul. Iar Sex Power te ajută să realizezi întocmai acest lucru, oferindu-ți energia necesară pentru recuperarea rapidă după un act sexual și refacerea unei erecții puternice în timp record. O singură capsulă, și ai controlul suprem asupra erecției și ejaculării, ca să-i oferi orgasm după orgasm.