Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Uită de ejaculare prematură! Rolul serotoninei în reglarea funcțiilor sexuale masculine

Uită de ejaculare prematură! Rolul serotoninei în reglarea funcțiilor sexuale masculine


Publicat în: 2022-07-07
Serotonina joacă un rol esențial în reglarea funcțiilor sexuale masculine, și poate constitui o abordare de succes în tratarea a numeroase disfuncții sexuale – inclusiv ejaculare prematură. O confirmă nu unul, ci zeci de studii recente în legătură cu efectele nivelului de serotonină din organismul masculin.

Dacă te confrunți cu ejacularea prematură, atunci cu siguranță cunoști deja atât cauzele posibile, cât și neplăcerile și momentele jenante pe care le întâmpini din cauza acesteia. Vestea bună este că nu trebuie să mai lupți cu astfel de situații. Rămâi până la finalul articolului pentru a afla secretul unei erecții tari până la final și unei ejaculări perfect controlate. Numai că pentru a înțelege cum funcționează soluția secretă, este important să cunoști rolul serotoninei.

Numeroase lucrări recente publicate de către National Library of Medicine studiază rolul serotoninei. Sunt vizate efectele și influențele sale asupra caracterului, comportamentului și performanțelor sexuale masculine, demonstrându-i în repetate rânduri potențialul de a întârzia momentul ejaculării și eficiența tratării cazurilor de ejaculare prematură. Iată cum funcționează mai exact și de ce poate fi aliatul tău nr. 1 pentru o viață sexuală împlinită!

Serotonina are rol inhibitor

Alături de testosteron și dopamină, serotonina reglează funcțiile sexuale masculine. Având un rol primar inhibitor, cu cât mai ridicat este nivelul de serotonină, cu atât mai accentuată este inhibarea ejaculării. Tocmai de aceea, la un nivel optim și echilibrat al serotoninei în organism, se poate observa o capacitate mai bună de menținere a unei erecții timp îndelungat și un control mai eficient al momentului ejaculării.

Un nivel crescut de serotonină înseamnă excitație mai puternică și dorințe sexuale mai intense

În același timp, serotonina este asociată cu excitația, pofta sexuală și apetitul sexual. De fapt, totul se reduce la capacitatea serotoninei de a acționa asupra creierului prin reducerea anxietății și îmbunătățirea dispoziției și pozitivității.

Un nivel scăzut de serotonină este asociat cu depresia, în timp ce un nivel crescut de serotonină, reglat cu ajutorul suplimentelor naturale sau medicamentelor, are efect opus, respectiv de diminuare a simptomelor depresive. Cu o stare generală mai relaxată, evident vine o stare de excitație mai accentuată și o poftă sexuală mai intensă.

Eficiență maximă în tratamentul pentru ejaculare prematură

Având în vedere studiile efectuate asupra tratamentelor cu serotonină împotriva depresiei, s-a observat o legătură directă cu abilitatea de a avea o ejaculare controlată și întârziată. Mai concret, o creștere a timpului dintre obținerea unei erecții și momentul ejaculării.

Astfel că medicamentele și suplimentele ce influențează reglarea nivelului de serotonină sunt deseori recomandate ca tratament pentru ejaculare prematură. Iar efectele au, aproape întotdeauna, maximă eficiență și rezultate de succes pentru o viață sexuală împlinită.

Prematrol – secretul bărbaților care au uitat de ejaculare prematură

Un produs natural care concentrează într-o singură doză toate beneficiile unor semințe, plante, minerale și aminoacizi importanți în tratarea disfuncțiilor sexuale, Prematrol este alegerea perfectă când vrei să-ți iei adio de la ejaculare prematură. Stimulând secreția de serotonină de la nivelul creierului cu ajutorul compușilor activi din compoziția sa, acest supliment nu doar că reduce anxietatea și diminuează stresul, ci amplifică plăcerea în timpul actului sexual.

Astfel, menține o performanță excelentă a erecției și o ejaculare sub controlul tău absolut. Dacă îți dorești să obții natural o erecție virilă și să-i oferi iubitei partide îndelungate de sex satisfăcător prin care să-i amintești cu fiecare atingere cât de bine o poți face să se simtă, atunci Prematrol este pentru tine!