Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed O potență de invidiat, idealul multor bărbați

O potență de invidiat, idealul multor bărbați


Publicat în: 2022-07-08
A fi activ pe plan intim înseamnă a experimenta, a descoperi și a învăța, fără a profita de cealaltă persoană. Sexul este o activitate prin care ambii parteneri sunt vulnerabili unul față de celălalt, amândoi goi, dar fericiți împreună. Nivelul de excitație la maxim, o erecție de milioane, satisfăcătoare, orgasme puternice, reprezintă scenariul pe care mulți îl doresc să fie adevărat. Dar nu totul este roz, există și zile mai gri, prin care oricine poate să treacă, fie că vrea ori nu.

Când apar problemele de potență?

A fi potent înseamnă a avea performanțe pozitive în pat, alături de o erecție ce se menține până la finalizarea actului sexual, cu orgasmul ambelor părți. Ejaculările pot fi consistente sau nu, depinde de activitatea sexuală a fiecărui individ. Dar atunci când viața liniștită a bărbatului este dată peste cap, apar și aceste mici disfuncții, printre care și problemele de potență, mai ales cele ce țin de erecție, de procesul acesteia.

O potență de invidiat presupune a urma și a avea o viață echilibrată, viață de care din ce în ce mai puțini bărbați au parte. Din ce cauză? Datorită rutinei, a așteptărilor, a standardelor impuse, standarde ce obosesc psihic sexul masculin.

Problemele ce țin de potență se manifestă tuturor grupelor de vârstă, adolescenți chiar, bărbați maturi, adulți, sau în vârstă. De asemenea, nu ar trebui percepută ca pe o rușine. Din dorința de a oferi satisfacție, tot mai mulți bărbați caută metode pentru a stimula potența, pentru a crește pofta de sex.

Alimente ce stimulează potența

Chiar dacă este un subiect perceput cu scepticism de mulți bărbați, există anumite alimente ce pot favoriza apariția unei potențe naturale, fără a forța întregul proces. Spanacul este bogat în arginină, o substanță ce favorizează întărirea penisului. De asemenea, morcovii și avocado ar trebui incluși în dieta de zi cu zi, alături de ovăz și carne.

Surprinzător, vinul roșu stimulează circulația sângelui către zonele erogene, iar ceaiul verde asigură rezervoare de energie pentru organismul uman. Tot pe aceeași listă sunt și fructele de mare (mai ales stridiile), țelina, mierea, în special cea polifloră, bogată în vitamina B, vitamină ce crește considerabil nivelul de testosteron din corp. Iar testosteronul este un hormon responsabil de apetitul sexual al ambelor părți.

În caz că ai o cantitate insuficientă de testosteron în organism, performanțele sexuale vor fi lamentabile, chiar deprimante.

Acum cu UP ai parte de o potență de invidiat!

Capsula UP este un supliment alimentar, de origine naturală, ce îmbunătățește considerabil performanțele sexuale ale bărbatului. Se obțin erecții puternice într-un timp mult mai scurt, fără a prezenta oboseală între partide, alături de ejaculări considerabile. Datorită lui UP te poți bucura de o nouă viață sexuală satisfăcătoare, fără eșecuri și neplăceri. Experimentezi în pat, îți lași fanteziile să umble nestingherite, iar orgasmul este mult mai intensificat.

Astfel, cu o potență naturală asigurată de UP, poți să dai frâu imaginației, lăsând la o parte inhibițiile. Un penis de dimensiuni considerabile și satisfăcătoare, un orgasm ce te cutremură până în vârful picioarelor sunt doar câteva din beneficiile pe care UP le asigură. Îți vei regăsi nivelul natural de ultra potență, de mascul dominator în dormitor.

Puternic și impunător, îți salvezi relația, cu o eficiență maximă din partea capsulelor ce îți oferă doza bună de energie în pat. Redevii acel bărbat de odinioară, doar că vei fi mult mai sigur pe tine acum, mai încrezător în propriile tale forțe!