Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Învinge lupta cu hemoroizii. Soluții garantate pentru ameliorarea rapidă a simptomelor

Învinge lupta cu hemoroizii. Soluții garantate pentru ameliorarea rapidă a simptomelor


Publicat în: 2022-07-13
Deși hemoroizii sunt neplăcuți și inconfortabili, soluțiile, remediile și instrumentele moderne de astăzi permit tratarea și ameliorarea simptomelor în cele mai simple, rapide și nedureroase moduri.

Dilatații venoase asemănătoare varicelor, hemoroizii de la nivelul anusului și al rectului vin la pachet cu o serie de senzații neplăcute. Uneori, simptomele sunt atât de intense încât disconfortul nu îți permite desfășurarea activităților zilnice. Partea bună este, însă, că există soluții. Iar soluțiile cele mai bune sunt cele care au o eficiență ridicată, și în același timp nu îți compromit confortul intimității.

Supozitoarele sau intervențiile chirurgicale nu sunt pe lista soluțiilor optime. Sunt la fel de inconfortabile ca simptomele în sine, invadându-ți spațiul personal. În schimb, există și opțiuni non-invazive, pe care le poți aplica chiar tu, fără asistență medicală, din confortul propriei case. Iată care sunt câteva dintre aceste remedii eficiente care îți vor ameliora simptomele rapid și eficient, chiar la tine acasă.

Comprese reci

Compresele foarte reci și chiar gheața te pot scăpa de arsuri și inflamații până la 15 minute după o singură aplicare. Atenție, însă, nu aplica niciodată gheața direct pe piele pentru a preveni distrugerea și mai puternică a țesuturilor. Învelește gheața într-o bucată de material moale și fin, sau folosește doar comprese reci, pentru rezultate eficiente când te confrunți cu hemoroizii.

Băi calde (NU fierbinți) cu săruri Epsom

Sunt cunoscute în principal pentru potențialul imens în relaxarea musculară și eliminarea blocajelor emoționale. Dar băile calde cu săruri Epsom pot avea beneficii și asupra simptomelor hemoroizilor. Mai ales în urma unui scaun care intensifică durerea pe care hemoroizii o generează la nivelul canalului anal, o baie cu săruri Epsom timp de 15-20 de minute va calma iritațiile locale și va ameliora durerea.

Uleiuri naturale

În special uleiul de arbore de ceai și uleiul de cocos sunt recunoscute pentru beneficiile în lupta cu hemoroizii. Acestea sunt deseori folosite în tratamente alternative pentru ameliorare rapidă a simptomelor. Iar studii și cercetări din 2012 și 2014 demonstrează eficiența acestora în reducerea sângerărilor, inflamațiilor și disconfortului la aplicarea externă, precum și în reducerea constipației grație efectului laxativ în cazul consumului intern.

HemoMed – tratament optim cu ameliorare rapidă și confortabilă a tuturor simptomelor

Mulțumită tehnologiilor de ultimă oră care permit crearea celor mai eficiente instrumente medicale, HemoMed este alegerea perfectă pentru un tratament rapid al tuturor simptomelor de mai sus, în confortul propriei locuințe. Fără băi speciale, fără substanțe costisitoare sau comprese cu eficiență redusă, acest dispozitiv funcționează fără efecte adverse, fără durere și fără intervenții chirurgicale. Confortul este maxim și intimitatea îți este protejată, pentru că îl poți manevra chiar tu, fără asistență medicală.

Aducându-ți efectele crioterapiei cu nitrogen, Hemomed este un dispozitiv profesional care folosește temperaturile joase pentru a ameliora senzațiile de arsură, mâncărime sau durere încă din prima zi de aplicare. De asemenea, tratează în mod eficient sângerările și inflamațiile, reparând țesutul afectat de hemoroizi prin stimularea microcirculației sanguine din zona anusului și a rectului. Dacă vrei să-ți reiei activitățile zilnice fără disconfortul hemoroizilor, dispozitivul medical HemoMed este soluția perfectă.