Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Concepții care vă împiedică să vă înțelegeți pe plan sexual

Concepții care vă împiedică să vă înțelegeți pe plan sexual


Publicat în: 2022-07-14
Idealul unei relații romantice este adesea reprezentat de exemple din filme - ambii copleșiți de pasiune, perfecți unul pentru celălalt și probabil așa va fi mereu… Însă, în viață, după prima perioadă de pasiune, când închizi ochii la multe defecte ale partenerului, vine un moment în care inconsecvențele sexuale devin prea vizibile. În plus, de-a lungul anilor, oamenii se schimbă, ajung să se cunoască mai bine, preferințele lor se schimbă, iar partenerul fie rămâne același, fie se schimbă și el, însă nu neapărat în aceeași direcție.

Haideți să vedem ce mituri stau la baza dezechilibrului vostru sexual și vă pun piedică în drumul spre un sex de calitate.

Concepția greșită - dragostea îndură totul

Prin această concepție se înțelege că partenerii se prețuiesc atât de mult încât pot fi pregătiți pentru orice sacrificiu. Dar în ce se transformă o astfel relație – tip sacrificiu, în care unuia sau chiar amândurora le place din ce în ce mai puțin ceea ce se întâmplă în pat? Clienții psihologilor vin adesea cu astfel de probleme: „Este o persoană minunată, un partener grozav, dar ceva nu se leagă în pat”. Și e bine, dacă este vorba doar despre pat. Deseori, iritația suprimată se acumulează și explodează cu conflicte din senin. Dragostea nu se construiește doar pe sex, dar dezgustul, pe care îl poate provoca, ucide cu ușurință și celelalte lucruri frumoase din relație.

Uneori poate fi chiar însăși patul problema, în sens că poate unul dintre voi vrea sex nebun pe masă sau pe plajă sau pe un scaun… Poate ea nu preia inițiativă și nu se implică sau poate el nu lucrează la îmbunătățirea erecției și penetrarea este cam “moale” sau de scurtă durată, rapidă…

Ce să faci? Întreabă-te sincer dacă relația ta are un spațiu sigur în care poți vorbi despre orice fără teamă de judecată. Indiferent ce este: bârfă despre colegi, plângeri despre părinți sau ideea că un costum de panda plus un leagăn în care să faceți un sex de calitate, nu sună atât de rău, dacă astfel te poți ascunde de copii.

Sau ai senzația că unele lucruri sunt mai bine tăcute ca să nu pară proaste, enervante sau care au nevoie de “pedeapsă”? Dacă da, atunci vestea este proastă: nu trebuie să discutați despre sex, ci să înțelegeți ce este în neregulă cu relația voastră și dacă aveți nevoie de ea. Când există un spațiu sigur în care să te prostești, toate căile îți sunt deschise.

Concepție greșită – dacă mă iubește, va înțelege

Prin această concepție se înțelege că partenerii sunt niște telepați, care nu au nevoie să explice nimic, fiindcă ar trebui să fie clar totul de la sine, poate chiar și fără cuvinte. Desigur, cuplurile care trăiesc împreună pentru o perioadă lungă de timp simt adesea destul de bine ce se întâmplă cu cealaltă persoană, cunoscându-i obiceiurile, mimica, rutina etc. Însă viața adulților e complicată - suntem ocupați cu o mulțime de lucruri, nu mai rămâne timp să interpretăm semnele altora. Deci, dacă ai de spus ceva, spune-o! Nimeni nu va ghici.

Ce să faci? Dacă ai anumite preferințe sexuale, iar partenera ta face totul invers, de ce taci? De ce nu îi zici? Poate vei descoperi că și ea ar vrea să experimenteze altceva. Atunci când ești direct și sincer, totul începe să devină clar.

UP – garanția unui sex de calitate

De multe ori, în ajutor bărbaților, le vin suplimentele alimentare. Acestea aduc rezultate, fără efecte adverse. UP este o capsulă importantă pentru îmbunătățirea erecției și creșterea încrederii de sine. Cu UP pofta de sex se ridică atât de natural și sigur, încât scapi de orice inhibiții și sari înfometat peste partenera ta, ceea ce n-are cum să nu-i placă. Fii sigur, femeile adoră spontaneitatea, mai cu seamă atunci când aceasta presupune o erecție tare și pregătită de o noapte fierbinte.