Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 4 plante pentru poftă de sex amplificată și virilitate supremă din Antichitate până azi

4 plante pentru poftă de sex amplificată și virilitate supremă din Antichitate până azi


Publicat în: 2022-07-18
Descoperă beneficiile celor mai eficiente plante folosite încă din Antichitate pentru virilitate supremă și poftă de sex amplificată. Iată secretul bărbaților potenți care își satisfac partenera în fiecare zi.

În viața cotidiană, orice bărbat se poate confrunta cu lipsa dorinței sexuale, sau cu o erecție slabă în ciuda apetitului ridicat pentru momente pasionale. Cu cât ai un stil de viață mai stresant, cu atât sunt mai mari șansele unei erecții mai puțin potente și unui libido scăzut. Însă bărbații s-au lovit de astfel de situații încă din cele mai vechi timpuri. Iar din fericire, soluțiile nu au întârziat să apară.

Plantele au fost dintotdeauna o sursă principală de proprietăți vindecătoare și beneficii multiple. Iar aceste beneficii se extind inclusiv în sfera sexuală. Iată 4 plante cu potențial enorm de a-ți asigura o poftă de sex amplificată. Proprietățile lor te pot conduce rapid către virilitate supremă și performanțe sexuale incredibil de satisfăcătoare. Dacă ești gata să-ți surprinzi plăcut partenera, acestea vor constitui seria perfectă a aliaților de încredere.

1. Fructele goji

Cunoscute și ca Lycium chinense, sau cătină de garduri, fructele goji sunt folosite încă din perioada Chinei Antice. Acestea sunt considerate un puternic stimulent sexual sau afrodisiac, care pot crește în primul rând nivelul de testosteron și pofta sexuală, totodată având efecte benefice asupra disfuncțiilor sexuale. Extractul din aceste fructe este recunoscut prin numeroase studii și cercetări pentru efectele excelente asupra libidoului și hormonilor masculini.

2. Iarba țapului

Iarba țapului, cunoscută și sub numele de Yin-Yang-Hua, Chien-Hsieh, Horny Goat Weed sau Epimedium Brevicornum, este un supliment natural folosit la nivel internațional, încă din cele mai vechi timpuri. Acționând ca un afrodisiac natural, la fel ca și fructele goji, iarba țapului are rezultate excelente în creșterea libidoului și a nivelului de testosteron la bărbați. Iar acest lucru se traduce cu ușurință într-o poftă de sex amplificată, esențială pentru a atinge stadiul de virilitate supremă la care visează orice bărbat irezistibil.

3. Panax ginseng

O altă plantă recunoscută pentru beneficiile multiple încă din Antichitate, Panax Ginseng este unul dintre ingredientele nr. 1 pentru o viață sexuală condimentată. Supranumit și noua viagra, ginsengul contribuie la formarea erecțiilor puternice, relaxarea mușchilor penisului și creșterea nivelului de energie și testosteron pentru mai multă anduranță și dorință sexuală. Este un ingredient cheie pentru partidele de sex pasionale, cu dorințe intense și potență maximă.

4. Scorțișoara

Nu în ultimul rând, scorțișoara era inclusă în ritualuri pentru virilitate încă din timpuri antice. Prin arderea bețelor aromate, aceasta împrăștia un parfum specific în cameră și își activa efectul afrodisiac. Cu efecte benefice asupra testosteronului și circulației sângelui în corp, scorțișoara este încă un ingredient cu potențial uriaș de a contribui la o poftă de sex amplificată chiar și în viața bărbatului modern.

Sex Power

Suplimentul natural Sex Power are o compoziție ce include toate cele 4 plante de mai sus, și nu numai. Îmbină toate avantajele fructelor goji și ginsengului cu scorțișoara și iarba țapului, alături de încă o serie de plante cu efecte puternice asupra virilității și farmecului masculin. Este alegerea perfectă pentru o erecție cu virilitate supremă. O singură capsulă de Sex Power cu doar 20 de minute înaintea partidei de dragoste îți va administra o doză puternică de poftă de sex amplificată. Crescând sensibilitatea la plăcere și menținând totuși sângele pompat în punctele potrivite, rezultatul va fi o erecție puternică și îndelungată. Perfect controlată până la momentul ejaculării, aceasta va fi însoțită de un nivel ridicat de energie și excitație. Dacă vrei să construiești cele mai zguduitoare orgasme, Sex Power este alegerea perfectă care include toate beneficiile plantelor antice într-o capsulă modernă cu efect ultra-rapid!