Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Adio de la lipsa erecției! Află cum obții rapid o erecție puternică și îndelungată

Adio de la lipsa erecției! Află cum obții rapid o erecție puternică și îndelungată


Publicat în: 2022-07-20
Ultimul lucru la care te aștepți sau pe care îl dorești atunci când plănuiești o noapte înfierbântată de senzații picante este lipsa erecției, care poate strica totul în doar câteva secunde. Descoperă cum să obții rapid o erecție puternică, pentru a evita orice moment jenant.

Când atmosfera este încinsă iar brațele, mâinile și întregul corp îți este ocupat cu trupul iubitei, ai nevoie de o erecție rapidă. Sigur, relaxarea completă, alimentația sănătoasă și somnul odihnitor îți vor întări erecția în viitor, dar toate acestea sunt soluții pe termen lung, pentru care ai nevoie de timp ca să te bucuri de efectele pozitive. Iar tu nu ai timp de pierdut atunci când te afli gata de acțiune și singurul lucru care te împiedică să atingi satisfacția supremă este… lipsa erecției! Ai nevoie de o soluție care funcționează ACUM.

Atunci când nu vrei să întârzii nicio clipă cu o erecție puternică pe care să o menții timp îndelungat, soluțiile pe termen lung nu sunt suficiente. Ai nevoie de câteva trucuri rapide, care să-ți garanteze plăcere intensă și erecție controlată exact atunci când îți dorești tu. Descoperă secretele naturale pentru o astfel de performanță sexuală și cum să uiți pentru totdeauna de lipsa erecției spontane.

1. Spune-i sau arată-i exact ce, unde și cum îți place

Lipsa erecției intervine deseori atunci când nu ești stimulat așa cum îți dorești, sau când îți inhibi instinctul de a o atinge sau de a fi atins conform așteptărilor tale. Ei bine, preferi să fii politicos și să nu te bucuri de o erecție puternică cu un orgasm plăcut? Sau să fii îndrăzneț și masculin în timp ce o ghidezi în atingeri pentru ca amândoi să vă bucurați de senzații electrizante?

Păstrează-ți încrederea în tine și nu te teme să îi spui sau să îi arăți exact cum vrei să fii atins, în ce poziție vrei să se așeze pentru tine sau ce îți dorești să faceți. Spune-i despre lucrurile care îți cresc apetitul și dorința de sex. Femeile adoră bărbații siguri pe ei care știu ceea ce fac – așa că demonstrează-i că știi exact ce vrei. Acest lucru va fi în beneficiul amândurora atunci când vei obține aproape instantaneu o erecție tare și gata să înfierbânte la maximum atmosfera.

2. Afrodisiacele naturale te pot ajuta să obții mai repede o erecție

Dacă motivul aflat în spatele unei erecții slabe nu este atingerea nepricepută sau faptul că nu știe ce îți place, atunci există șanse mari ca lipsa erecției să fie din cauză că nu ești suficient de aprins. Dacă pofta ta sexuală nu este la un nivel crescut, atunci este normal ca nici erecția să nu fie una puternică, așa cum îți dorești.

Afrodisiacele pot fi excelente în acest sens, cu efecte în doar câteva minute. Lumânări parfumate cu scorțișoară sau consumul de alte fructe sau substanțe naturale afrodisiace înainte sau chiar în timpul preludiului pot face minuni! Încearcă acest ingredient secret, și vezi cum vei obține o erecție mult mai rapid decât în lipsa lui.

3. Erecție puternică și virilă cu viteza fulgerului, în doar o capsulă de UP

Dacă încă te îndoiești de cele două soluții de mai sus și nu îți inspiră încrederea unei nopți de succes garantat cu orgasme puternice și plăcere fără limite, atunci UP cu siguranță o va face. Supliment alimentar special conceput pentru a stimula potența bărbaților prin compoziția pe bază de Panax ginseng și scorțișoară, UP te ajută să obții și să menții o erecție puternică, întreaga partidă sexuală.

Uită pentru totdeauna de intervenția spontană a insatisfacției aduse de lipsa erecției. Cu o singură capsulă de UP, senzațiile sunt intensificate și orgasmele ambilor parteneri sunt inevitabile. Totul, datorită generării garantate a unei erecții ferme, controlate și ultra-potente, pentru partide prelungite de plăceri senzuale, finalizate cu orgasme gălăgioase.